Şimdi Ara

Horizon: Zero Dawn'da Türkçe Altyazı ve Dublaj Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
11.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    PlayStation 3 neslinin ortalarından beri birçok birinci parti oyunda Türkçe dil desteği ile kullanıcılarının karşısına çıkan Sony, bu yılın merakla beklenen oyunu Horizon: Zero Dawn'da bu geleneğini sürdürecek gibi görünmüyor.
     
       Forum Donanım kullanıcılarının resmi PlayStation Türkiye facebook sayfasından aldığı cevaplara göre PlayStation 4'e özel olarak gelecek Horizon: Zero Dawn'da Türkçe altyazı ve dublaj olmayacağı doğrulandı. 
     
       Forum Donanım kullanıcısı Source tarafından konu hakkında sorulan soruya yanıt şu şekilde oldu. 
     
    "Merhaba, Horizon: Zero Dawn, Türkçe desteği olacak mı? Olmayacaksa nedeni nedir? Cevaplarsanız sevinirim."

    "Merhaba Barış, Horizon Zero Dawn oyununda Türkçe ve diğer bazı dillerde yerel seslendirme veya altyazı seçeneği sunulmayacak. Bununla birlikte, önümüzdeki dönemde yeni oyunlarımız için yerelleştirme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Anlayışın için teşekkürler!"
     
       BSC olarak Sony Türkiye'ye sorduğumuzda ise bu hafta içerisinde bir basın bülteni ile açıklama yapılacağı belirtildi. Geldiğinde sizlerle bülteni de paylaşacağız. 
     
       Daha önce Killzone oyunları ile tanıdığımız Guerrilla Games'in açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türündeki Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. 








  • Yazdığımı tekrar buraya yazıyorum.Türkçe olmazsa verecek parada yok.Sec hakkı 30 tl ye düştüğüne alır oynarız.Ogz ye çıkınca pazar payının yüzde 90 nı bizim demeyi biliyor.Psn 100 de 110 büydü demeyi biliyor.Exc satışlarda çok memnunuz diyor.Ama koca senede 3 oyun çıkacak onada altyazı yapamıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yoksa satın almada yok...NOKTA.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dolar artıyor,alım gücü düşüyor.Habere şaşırmadım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Playstation çok yaşacılar birazdan gelirler ve savunmaya başlarlar bu haberide :)))
  • Acelesi yok o zaman 90-100 TL bandını görünce alırız bizde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence çok normal bir durum. Zaten Ex oyun satış rakamları ortada, sürünüyorlar resmen. Bunun dışında ülkemizdeki oyuncuların oyunlarını spotçulardan veya başka alengirli işlere girerek satın aldıklarınıda biliyoruz. Yani burda anası, banası gibi savundukları firmanın oyununu satın almaya gelince ya almıyorlar yada hileli yöntemler kullanıyorlar bu yüzden türkiyedeki satış rakamları yerlerde. E bunların sonucunda daha çok görücez böyle haberleri bundan sonra.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bence çok normal bir durum. Zaten Ex oyun satış rakamları ortada, sürünüyorlar resmen. Bunun dışında ülkemizdeki oyuncuların oyunlarını spotçulardan veya başka alengirli işlere girerek satın aldıklarınıda biliyoruz. Yani burda anası, banası gibi savundukları firmanın oyununu satın almaya gelince ya almıyorlar yada hileli yöntemler kullanıyorlar bu yüzden türkiyedeki satış rakamları yerlerde. E bunların sonucunda daha çok görücez böyle haberleri bundan sonra.


    Yalnız o spotçulara da oyunları malum yerlerin verdiği söyleniyor. Yani merak etme spotçuya verilen paralarda bir şekilde ceplerine giriyor. Basın bültenini bekleyip göreceğiz niye yokmuş altyazı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu duruma doğru tepkiyi vermezseniz bundan sonra böyle haberleri daha çok okuruz. En azından Türkçe altyazıyı oyuna eklemiyorlarsa satın almayın.
  • hem altyazı yok hemde 219 TL den satışa çıkarırlar artık sonyde başladı malum firmacılığa

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kaynak konuda bir üye yazmış. Arabistan Horizon ve Gt Sport'un Arapça dil desteği geleceğini gururla açıklamış diye.. Ulan Arabistan kadar olamadınız. UTANIN...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hikayeyinin derinliklerini anlama yönünden bence altyazı olmalıydı böyle bir oyunda ihtiyaç vardı.. ama olmaması oyunu baltalamaz gölgede düşürmez yine alınır oynanır bir oyun çünkü.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şahsen, Türkçe alt yazısı olmayan hiç bir konsol oyununu, yurt içinden almıyorum.

    Tamam, yurt dışında 60 dolar oyun, TL ye çevirince, kargodur, gümrük vergisi vs. günümüz şartlarında 300 TL yi buluyor, fakat bir kaç ay beklenebiliyorsa eğer, yurt dışı fiyatı 15-20 dolarlara inebiliyor hızlıca, gümrüğe de takılmaz hem bu fiyat ile, TL ye çevirirsek, 100 TL den az tutar, 250 TL nire, 100 TL nire...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ingilizce öğrenmek çok zor değil gidin ingilizce öğrenin , öğrenmek istiyen adam bilgisayar başında bile ingilizce öğrenebilir.
  • Arapaça'yı kaç ülke konuşuyor ayrıca onların alım gucu nasil ona bakin oyle konusun.
  • Sony Türkiye iyice rahat davranmaya başladı tekel oldukları için, nintendo çekti gitti yıllar önce Microsoftunda varlığıyla yokluğu bir zaten bakalım daha neler göreceğiz
  • Bizde almayız 250 lira oyuna para isteyip üstüne dublajı bırak altyazı desteğini bile sunmuyorlarsa kusura bakmasınlar.
  • Arkadaşlar Sony'ye kızarken kendinizi rezil etmeyin küçümsediğiniz Arapça dünyada en çok konuşulan dillerden biridir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • arkadaş hem us hesaptan oyun alın honkong tan oyun getirin oyun ucuzladığında bile ağlayıp zırlayıp avrupa psnden al türkçe çıkan oyunlara destek vetme sonra gel artistik yap. canını yediim türkiyesi.
  • Artik turkce dil desteginin standart olmasi gerekirken bu opsiyonu veren firmalar bile kaldiriyor.Maliyet konusuna gelince oyunun gelistirilmesi icin milyon dolarlar soz konusu iken turkce destek icin birkac milyara mi kiyamayacaklar ki sozde dunyanin ilk 20 ekonomisindeyiz.Bunun sorunu sadece turkiyede altyazi icin baski yapan distribütörlerin olmamasi.Ne yazik !
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.