Şimdi Ara

Injustice 2 - Robin Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios, Robin'in Injustice 2'de oynanabilir karakter olacağını doğruladı. 
     
       Daha önce duyurulan oynanabilir karakterler Aquaman, Atrocitus, Batman, Blue Beetle, Darkseid (ön sipariş bonusu), Deadshot, Flash, Gorilla Grodd, Harley Quinn, Supergirl, Superman ve Wonder Woman'dan oluşuyor.
     
       Injustice 2, 16 Mayıs 2017 tarihinde PlayStation 4 ile Xbox One sistemlerine çıkış yapacak.  
     
       Robin için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
     








  • Resmen inat bunların yaptığı. Şu aptal karaktere herkes küfrediyor, inatla her yapıma dondan çıkan gibi serpiştiriliyor. Bilmeyenler için yakın zamanda çıkarılmış Batman'in saçma bir ilişkisinden olan Damian adında ukala, gereksiz bir oğlu işte. Batman'in herkes tarafından kabul gören 3 Robin'i vardır. Dick Grayson (şuanda Nightwing), Jason Todd (şuanda Red Hood), Tim Drake (son gerçek Robin) ve Kesinlikle Robin olarak bu kostümde Tim Drake olmalıydı ve elinde de Aladdin'inkinden hallice bir kılıç yerine uzunca bir sopa olmalıydı. O zaman muazzam bir Robin olurdu, ayakta alkışlardım. Bu haliyle oyunun en gereksiz ve ciddiye alınmayacak karakteridir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Damian gerçekten denyonun önde gideni bir karakter. Geçen çıkan haberlere göre bir de ayrı oyununu yapacaklarmış sanırım ondan dolayı koydular. Sırf Damian olduğu için o oyunu da alacağımı sanmıyorum fakat Injustice 2'de Robin, Tim Drake'de olsaydı Batman, The Flash ve daha bir sürü önemli DC karakteri varken kim takar Robin'i.
  • Tim Drake gibi bir Robin varken, hala Damian Wayne'da ısrar etmelerini anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk5

    Resmen inat bunların yaptığı. Şu aptal karaktere herkes küfrediyor, inatla her yapıma dondan çıkan gibi serpiştiriliyor. Bilmeyenler için yakın zamanda çıkarılmış Batman'in saçma bir ilişkisinden olan Damian adında ukala, gereksiz bir oğlu işte. Batman'in herkes tarafından kabul gören 3 Robin'i vardır. Dick Grayson (şuanda Nightwing), Jason Todd (şuanda Red Hood), Tim Drake (son gerçek Robin) ve Kesinlikle Robin olarak bu kostümde Tim Drake olmalıydı ve elinde de Aladdin'inkinden hallice bir kılıç yerine uzunca bir sopa olmalıydı. O zaman muazzam bir Robin olurdu, ayakta alkışlardım. Bu haliyle oyunun en gereksiz ve ciddiye alınmayacak karakteridir.

    Kesinlikle katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mortal kombat xl oynadıktan sonra bu oyun fena çakma geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bırak robini mobini ed,sen şöyle ilk injustice deki ultimate battler kupası ayarında bol bol kupa koyda şu oyuna da almak için sebebimiz olsun.Yoksa mkx teki gibi bebecan kupalar koyma.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thugs_life

    mortal kombat xl oynadıktan sonra bu oyun fena çakma geliyor.


    injustice gods among us 2013 de çıkmış bir oyun yani kombatdan 1 yıl önce

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.