Şimdi Ara

Rapor: Nintendo Switch 2020’nin Sonuna Kadar 40 Milyon Satacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       Nintendo’nun yeni oyun konsolu, Switch ilk duyuru videosu yayınlandığından beri oyun dünyasında çok konuşuldu ve eleştirildi. Yer yer “yenilikçi”, yer yer “yetersiz” sıfatları yakıştırılan konsolun satış rakamları da konuşulanlar arasındaydı. Nintendo Switch’in ne kadar satacağını ön gören bir rapor yayınlandı.

          Video oyunları üzerine market araştırmaları yapan DFC Intelligence Nintendo Switch’in 2020’nin sonuna kadar 40 milyon adet satacağını öne sürüyor. DFC bu iddiayı öne sürerken dayanak olarak, Switch’in yaklaşık 10 adet özel oyunla çıkış yapacağını ve bu oyunların büyük bir kitleyi Siwtch’e çekeceğini gösteriyor. DFC; Switch’in çok güçlü bir çıkış yapacağını, sonrasında da 2017’nin tatil sezonundaki indirimlerle satış miktarını arttıracağını ön görüyor.

          Nintendo Switch dünya genelinde 3 Mart’ta 300$ ‘dan piyasaya çıkacak.








  • 3 aşağı 5 yukarı bu araştırmaya benzer tablo çıkacaktır zaten. Her cihazın taşınabilir bir hale dönüştüğü günümüzde Nintendo oldukça akıllı bir iş yaptı. Büyük dev ekranlarda koca makinelerde 720p-900p-1080p gibi değişken çözünürlüklerde oyun oynamaktansa küçük ekranda ve gezerek 720p çözünürlüğünde Skyrim, Zelda gibi oyunları oynamayı yeğlerim, üstelik oynadığım oyunu normal bir plazmaya takarak da oynamaya devam ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 22 Ocak 2017; 19:57:23 >
  • Muhtemelen bu rakamı satarlar çünkü öyle bir kitlesi varki nintendonun dis fırçası cikarsa fanları deli gibi kapışır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

    Muhtemelen bu rakamı satarlar çünkü öyle bir kitlesi varki nintendonun dis fırçası cikarsa fanları deli gibi kapışır.

    Daha nasıl kötüleyeceğini şaşırmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağa kalsa zaten Xbox dışında ürün alanlar toplu salak. Niye çünkü Xbox almıyorlar. O eski hantal uydu cihazlarına benzeyen cihazı millet ne yapsın Adaptörü de kafam kadar zaten. eRam de yok,Direct X12 de yok,Windows 10 yok,Exclusiveler PC'ye çıkmıyor,300K sunucu yok,Ha en önemlisi kurulu başkanı Phill Spencer değil




  • Bence az demiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 milyonu geçmez... NET !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nintendo'nun indirim fakiri olduğunu düşünürsek 2017 holiday sezonunda indirimlerinin etkili olacağını öngörmesi garip.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu haberde Nintendo sevgisini ve saygısını hiç gizlemediği belirtilen Phil Spencer'ın konsol ve oyunları için küçük bir demeci bulunuyor.https://mynintendonews.com/2017/01/16/xboxs-phil-spencer-shares-his-thoughts-on-nintendo-switch/

    Şu diğer haberde de Playstation patronu Shuhei Yoshida Japonya'daki Switch etlinliğinde bir oyunsever olarak keyifli vakit geçirmiş.http://kotaku.com/very-suspicious-man-spotted-at-nintendos-switch-present-1791245801

    Eğitimli ve kültürlü insanların oyun dünyasına bakışı ile at gözlüklülerin bakışı tabii ki bir olmaz. İnsanları aldıkları konsollara veya oynadıkları oyunlara göre ''enayi'' nitelendirmek ise hiç kimsenin haddine değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nintendo_ -- 22 Ocak 2017; 22:59:40 >




  • _Nintendo_ kullanıcısına yanıt
    Konu-Nick uyumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal olan bu zaten, senin gibi konuya fransız kalıp hiçbir bilgi ve deneyimi olmadan sırf trollük yaparak ban yiyenler için haber başlıklarını açmıyorlar ki! Ayrıca özel oyun kavramını unuttuğun için Nintendo veya Playstation haberlerinde özlem giderdiğini inkâr edebilir misin? Sakın yapma daha banın yeni açıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    40 milyon enayi.

    Hayırdır Xbone satış sayısı 40 milyonu mu buldu yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Daha 30 olamadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Daha 30 olamadık

    O zaman yanlış yazmışsın 40 değil 30 milyon olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yerine koyup şuna cevap vermeyin çöpboxuyla sevişsin dursun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben ilk oyunumu 33 yıl önce oynadım ve şimdiye kadar onlarca forumda bir kere olsun ban yemedim. Banı edep ve terbiyeden yoksun kalarak başkalarını rahatsız eden troller yiyor genelde. Forumu sahiplenme içgüdüsü geliştirdiğine göre durumun oldukça vahim görünüyor. Nintendo'yu hiç kimse satın almak veya oynamak zorunda değil ve istediği gibi eleştirebilirde ancak senin yaptığın nefretle tatminden başka bir şey değil. Oyun eğlenmek içindir, eğer büyük önyargın ve kin kusarak eğlendiğini iddia ediyorsan gerçekten acırım.
  • Hocam boşunuza vaktinizi yazmak ile harcamayın. Forumda bazı üyeler vardır Xbox fanı, PS4 fanlığı, PC fanlığı ile bilinir. Fan derken şu konsolu şu platformu daha çok seviyorumdan değil karşı platform hakkında 1 tek iyi mesajı bile olmayan, Xbox haberi altına her zaman kötü yorumlar ya da PS4 haberi altında kötü yorumlar yapanları diyorum. Bu insanlar sahip oldukları ürünler ile kişilik kazanıyorlar, bu da onlara kişiliksiz dendiğim falan anlaşılmasın meta fetişizm denen kavramdan bahsediyorum. Phil Spencer, Shuhei Yoshida gibi insanlar tabi ki öyle yorumlarda bulunacak bu insanlar önemli yerlere gelmiş, okumuş, kendini geliştirmiş insanlar öyle sağda solda başka platfrom veya ürünlere laf atarak gelmiyorlar o yerlere.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Önerin için teşekkür ederim, zaten blokladım.
  • Raporu hazırlayanların kafası güzelmiş demek ki
  • Yine xfanboy pinky demon uncharteda patliyacak yorumundan sonra bu yorumuylada kiskancliktan patladigini gosterdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.