Şimdi Ara

Gabe Newell, Reddit Üzerinde Bazı Soruları Cevaplayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Valve Corporation patronu Gabe Newell, Reddit üzerinde bir AMA (Ask me anything) düzenleyecek ve burada sorulan bazı soruları cevaplayacak. AMA, Türkiye saati ile 18 Ocak 02:00'da başlayacak ve burada gerçekleşecek.
     
       Bu Gabe Newell'in düzenleyeceği ilk AMA değil, daha önce kendisi 2014 Mart tarihinde bazı sorulara cevap vermişti. Örneğin Valve yapımı olmayan favori oyunu sorusuna Mario 64 cevabını vermişti.
     
       Bu soru cevap etkinliği esnasında da en çok sorulan sorunun Half Life 3 olacağı kesin. 








  • orayi yıkarlar :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2+1 kaç yapar diye soracağım. eminim cevap veremeyecektir.
  • SteamOS sorusunu sormak gerekiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet4428

    SteamOS sorusunu sormak gerekiyor.

    Mantikli bir soru olur,Valve hala ugrasiyor.Microsoft un yillardir suren hakimiyetini hemen 2013 yilinda baslayan bir akimla yikmak cok cabuk gerceklesmez ama guzel gelismeler var



    https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=6670.0



    Bu konudan en azindan ne durumda oldugu hakkinda,gidisat hakkinda fikir edinebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel artık Half Life 3.
  • Half Life 3 gelsede artık rahatlasak be
  • Half-Life 3'le alakalı sorulara cevap vericek mi ama bide o var.
    Yaptıkları şey gerçekten terbiyesizlik. 10 yıla aşkındır bu kadar bekleyeni var bu yapımın.
    En azından biraz sorumluluk göstergesi olarak "yapım aşamasında", "yapmıyoruz", "beklemeyin" falan demeleri lazım. Hatta bi yerde yaptıkları köpek muamelesidir bence. "Aman söylemiyoruz bize ne merak edin durun".
  • Arkadaş gelsin şu HL3'de bekleyenlerde kurtulsun bizde gına geldi. Her Valve her Gaben haberi altında aynı terane sıktı artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "3"
    yukardaki sayıyla bir problemin mi var, diye sormak lazım aslında.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yakın bir zamanda duyurusunun geleceğini düşünüyorum . Adamlar yıllarca uğraşıp Source Engine 2 yi geliştirdiler ve en popüler oyunlarından birisinde şuan kullanılıyor . Bilemeyenler için söyleyeyim Dota 2 de şuan SE2 kullanılıyor . Oyun resmen çağ atladı kaynak tüketiminden tutun , oyunun akıcılığına kadar her şey pürüzsüz şuan . Optimize olarak çok başarılı bir motor . En kötü bilgisayarlarda dahi çok iyi çalışıyor Dota 2 yeni motorla birlikte tabi .

    Ben yakın bir zamanda duyuruların geleceğini düşünüyorum . Çok eski gabenin bir konuşması vardı yeni motoru yaparız ve kullanıma sorunsuz bir şekilde sunarız . Ondan sonra yeni işler hakkında konuşuruz demişti . Adamların kocaman şirketi var her oyun için ayrı ayrı ekipleri var . Dota 2 ekibi ayrı , Team Fortress ekibi ayrı , diğer oyunlarında ekipleri ayrı buna karşın TF de çalışan bir çalışan D2 ekibine katılıp çalışmalarını o yönde devam ettirebiliyormuş . Esnek bir çalışma şekilleri var . Şimdi ellerinde çok fazla yetenekli insanlar var bazıları firmadan ayrıldı (Hal-Life 2 ve Dishonored'in sanatsal tasarımını yapan Victor Antonov ) gönlünü alıp tekrar iş başı yaptırsalar hiçte fena olmaz . Hatırlıyorum da ilk Dishonored'i oynarken mekana giriş yaptığımız anda birden ben bunu bir yerden hatırlıyorum ... Çok tanıdık geliyor ama nereden demiştim . O kadar içimize işlemiş ki adamın çalışması görür görmez tanıyordunuz ...

    Birde milletin beklentisi olayı çıktı , kaliteli bir oyun yapsınlar ki kötü oyunları yok . Yine deli gibi satacak ve yine defalarca tekrardan başlanıp oynanacaktır . Ben Half-Life serisini kaç kere baştan bitirdim hatırlamıyorum bile . Her seferinde de bir yerindne bir şeyler çıkardı . Özellikle Half-Life 2 de Lostun bile easter eggi vardı . Bir yerde patlayan varil vardı onu patlatmayıp üstünden atlarsanız Combine ırkına ait bir görsel görüyordunuz .

    Yenilik olarak bir şeyler yaptıkları zaman zaten çığır aşıyor bu adamlar . Örnek vereyim hemen , Half-Life 2 de yüz animasyonları , fizik motoru , farklı araçların kullanımı ki ben o zamana kadar hatırlamıyorum FPS oyununda bot ve araba kullandığımızı . Yapay zeka olayı var birde ki zamanının ötesindeydi . Hikaye anlatımı , hikayesinin derinliğinden hiç bahsetmiyorum bile . Şimdi bunları geliştirip üstüne koyarak gelecek bu adamlar , işleri gerçekten zor ama yaparlar diye umut ediyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 17 Ocak 2017; 14:38:31 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Half-Life 3 değilde şu Episode 3 gelse kafi lanet olası Borealis gemisine gidelim artık bitirelim yarım kalan görevi. Deli gibi bekliyorum 3. oyunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 17 Ocak 2017; 15:19:40 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu sefer yüksek ihtimal Half-Life 3'ün yapım aşamasında hangi konumda olduğu ya da yapım aşamasında olup olmadığı gibi önemli şeylerden bahsedecektir, hatta bu Q&A'i de sırf bu yüzden yapıyor olmalı. Zira geçtiğimiz hafta bu konuyla ilgili neredeyse "iptal ettik" gibi bir açıklama gelmişti bir Valve çalışanından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzioAuditore_ -- 17 Ocak 2017; 13:34:32 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Saat 03:00 olmadan bitirir yayını :)
  • yeter artık yıllardır bekliyoruz şu Half-Life 3 ü açık bi şekilde cevap ver. gelecek mi gelmeyecek mi. gelmeyecekse bunca insanı umutlandırmayın artık. ölene kadar bi oyunu he sene acaba duyurulacak mı umuduyla beklemek istemiyorum artık.
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    Episode 3 bekleme , şirket vaz geçti episode sisteminden . Aslında episode 1 ve 2 de yoktu . Dosyalar sızdırılınca içinden çıkartılıp hatta biraz değişikliğe gidilip episodeler halinde sunuldu . Normalinde episode 2 bitine kadar Half-Life 2 nin parçalarıydı . Dosyalar sızdırılınca parçalara bölündü ...
  • Adam gibi deyin ki siz resmi olarak Episode 3'ü duyurdunuz. Nerede bu oyun? Dava mı açılmasını istiyorsunuz. Kuzu kuzu cevap vermek zorunda kalacak. Deli gibi Half Life 3 nerde ya diye sorarsak tabi cevap vermez. Düzgün resmi ama sert bir dille yardıralım şu adama.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hala daha şuraya half life 3 yazanlar var arkadaş ne kadar overrated bir oyun şu half life gidin watch dogs oynayın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    hala daha şuraya half life 3 yazanlar var arkadaş ne kadar overrated bir oyun şu half life gidin watch dogs oynayın


    Half Life 3, Half Life 3, Half Life 3...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 10 sene oldu hala hl3 bekleyenler var, aşın bunları kimsenin umurunda değil hl serisi artık. Adamlar oyun yapmayı bile bıraktı, steam'de kazandığı paraları saymakla uğraşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.