Şimdi Ara

Rime için Çıkış Tarihi Verildi, Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       İlk duyurusu PlayStation 4'e özel olacağı yönünde yapılan ve ardından Sony ile yollarını ayırıp Greybox ve Six Foot ile partnerliğini duyuran stüdyonun bulmaca-macera türündeki yapımı Rime, geçtiğimiz ay da Brezilya ile Avustralya derecelendirme kurulunda PS4, Xbox One, Switch ve PC için görünmüştü. Bugün de IGN oyunun belirtilen bu platformlara geleceğini doğruladı.
     
       IGN, yaptığı bu doğrulama ile birlikte Rime için bir de yeni tanıtım videosu paylaştı. Ayrıca çıkış tarihi de verdi.
     
       Daha öncesinde Deadlight isimli yapımı sunmuş olan Tequila Works'un geliştirmiş olduğu Rime, IGN'nin haberine göre Mayıs 2017'de PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. 
     
       Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
     








  • Güzel gözüküyor.Kısa mı acaba sony bu yüzden mi istemedi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Grafikleri gözümü tutmadı ama oynarız her türlü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzlerce çalışanı, milyonlarca dolar yatırımı olmamasına rağmen daha önce Blizzard ve Sony Computer Entertainment gibi şirketlerde emeği geçmiş ve benim için ayrı bir değeri olan Commandos yapımcısı Pyro Studios'un emektarlarının oluşturduğu bir firmadan gayette eğlenceli olduğunu düşündüğüm bir oyun görünümünde. Sony bu tür oyunlara destek verecek bir firma değil, Last Guardian'ı 7 sene süründürmesinden belli değil mi?
  • Uzun süredir beklediğiniz bir oyun olmasına rağmen The Last Guardian nin TLOG oynadıktan sonra çeyreği bile olacağını sanmıyorum. Gayri ciddi bir oyuna benziyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yüzlerce çalışanı, milyonlarca dolar yatırımı olmamasına rağmen daha önce Blizzard ve Sony Computer Entertainment gibi şirketlerde emeği geçmiş ve benim için ayrı bir değeri olan Commandos yapımcısı Pyro Studios'un emektarlarının oluşturduğu bir firmadan gayette eğlenceli olduğunu düşündüğüm bir oyun görünümünde. Sony bu tür oyunlara destek verecek bir firma değil, Last Guardian'ı 7 sene süründürmesinden belli değil mi?


    Gram alakası yok. Oyunu test edenler sıkıcılığından bahsetmişti ancak tek problem bu değilmiş. Stüdyo duyurulduğundan itibaren sony oyundan vazgeçene kadar yapımda ilerleme görmemiş. Stüdyo'ya ultimatom vermiş sony ki benim şimdiye kadar pek duymadığım bir durum bu oyun dünyasın da. TLG durumu ise bambaşka durdurulmuş bir oyun projesiydi o. İnsanların bitmek bilmeyen yoğun ilgisine kayıtsız kalamayan sony tarafınca tekrar geliştirilmeye başlanıp tamamlanmış bir oyun. Sony böyle oyunlara desek vermiyorsa Gravity Rush 2, Knack 2, The Tomorrow children gibi oyunlar ne oluyor ? Hele ki GR2 ilk oyuna nazaran ciddi yüksek bütçeli bir devam oyunu. Her ne kadar sony daha vurdulu kırdılı oyunlara yönelse de hala her kesime yönelik oyunlar yapmaya devam ediyor stasa da satmasa da.




  • Oyun güzele benziyor, yalnız benzerlikten aklıma geldi de, şu Shadow of the Colossus'un artık 2'ncisini falan çıkarsalar keşke ya, nasılsa oyun ucu açık bitmişti.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.