Şimdi Ara

Sony, 2017'de PS4'e Gelecek Özel Oyunlar için Bir Tanıtım Videosu Paylaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Sony Interactive Entertainment, 2017 yılı içerisinde PlayStation 4'e gelecek konsola özel oyunları barındıran bir tanıtım videosu paylaştı. Bu videoda ise Horizon: Zero Dawn, Detroit: Become Human, Gravity Rush 2, Gran Turismo Sport, NieR: Automata, Uncharted: The Lost Legacy, Dreams, NiOh, Persona 5, Knack 2 ve daha fazlasını görüyoruz.

       Ayrıca bu video ile birlikte henüz net bir çıkış tarihi olmayan Detroit: Become Human ve Knack 2'nin 2017 yılında geleceği de doğrulanmış oluyor.
     
       Paylaşılan bu videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
     








  • Patates oyunlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS4 console exclusives in 2017 ve HellBlade. Pc içinde geliyor sonuçta...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0QF65S4F1 -- 2 Ocak 2017; 10:25:31 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Horizon bir süre sonra aynı görevlerin olduğu sıkıcı bir oyun olmaz inşallah

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Detroit: Become Human, Gravity Rush 2, NiOh ve Persona 5 gibi oyunları sabırsızlıkla bekliyorum, PS4 yanına Switch'i de alırsam 2017 oyun adına gerçekten doyurucu bir yıl olacaktır. Sonuçta bir konsol özel oyunlarıyla ya vardır yada hiçtir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Detroit: Become Human, Gravity Rush 2, NiOh ve Persona 5 gibi oyunları sabırsızlıkla bekliyorum, PS4 yanına Switch'i de alırsam 2017 oyun adına gerçekten doyurucu bir yıl olacaktır. Sonuçta bir konsol özel oyunlarıyla ya vardır yada hiçtir.

    Ps 4 te en çok satan oyunlar genelde multiplatform çıkan oyunlar oluyor. Sadece exc. Oyunla makina ya vardır ya yoktur demek pek doğru değildir. Konsol bir seçim meselesidir daha doğru. Koskoca ps 4 için beni hryecanların iki oyun var mesela GOW ve TLOU 2 gerisi multiplatform ve remastred

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım böylelikle God of War ın bu sene çıkmayacağı da doğrulanmuş oluyor. Duyurmayın kardeşim şu oyunları 2 sene önceden.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akabeyss

    Sanırım böylelikle God of War ın bu sene çıkmayacağı da doğrulanmuş oluyor. Duyurmayın kardeşim şu oyunları 2 sene önceden.


    Usta zaten 2017 de çıkmayacağını biliyordum benim için sürpriz olmadı açıkçası

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bari e3 de gösterilen bir oyun bu yıl çıkaydı.
  • konsol exc oyunlar çok satsın az satsın her zaman konsol almak konusun da belirleyicidir. Sony de çalışmıyorsanız kaç sattığından çok oyunun kalitesi sizin için önemli olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akabeyss

    Sanırım böylelikle God of War ın bu sene çıkmayacağı da doğrulanmuş oluyor. Duyurmayın kardeşim şu oyunları 2 sene önceden.

    Maalesef hocam.Benimde en ama en cok merak ettigim oyunlar gow ve days gone du.Ikisi de maalesef 2017 de gelmeyecek gorunen o.Buyuk hayal kirikligi oldu benim icin.Ps4 u cikar cikmaz almistim,acikcasi sonradan buna pisman oldum.Su ana kadar bekledigim oynamak istedigim yegane oyun Gow o da cikana kadar ps5 gelecek.Gow3 cikali 7 yil oldu.Bu kadar gecikmemeliydi bu oyunlar.Daha shenmue3 ve ff7 remake den haber dahi yok.Horizon zero ya supheyle bakiyorum.Ustune kurulan evren oyunun mekaniklerini felan hic begenmedim.Bu yil detroit haric merak ettigim bir exc cikmayacak.Gorunen o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War sürpriz olarak çıkısını yapacak sanırım 2017 3. Çeyrekte :)
  • PS4 için güzel bir yıl olucak
  • Iste bunlar kandirikci sony nin oyunlari. Adam e3 te show yapiyor. Tamam harika hersey mukemmel. Ama ama o oyun 2 sene sonra cikiyor.... Hatta belki 3 4 5 . Kim bilir(!) .

    Ama mesele show yapmak degil mi sevgili sony? Show yapip insanlari kandirip Paralarini almak degil mi? Boyle kandirikci firmanin oyunlari guzel olabilir ama Artik SONY den Tiksiniyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Resmi çıkış tarihi duyurulmamış oyunların bu listede olmasını beklemek kadar saçma bir hareket olamaz. O şekilde olsa da, o oyun GoW 4 ayarında bir oyun değildir, ayrı bir duyuru hak eden bir yapımdır çünkü. Adamlar sadece 9 tane exc. oyun duyurmuş, beyefendi oyunları patates ilan ediyor. Yahu herkes seninle aynı beğenileri mi paylaşmak zorunda, senin sevdiğini mi sevmek zorunda?

    Saçmalamanın o kadar dibine vurdun ki, artık forum senden tiksiniyor...
  • God of war bu yıl çıkacakk. Direktör kendisi dedi zaten fazla beklemeyeceksiniz diye. Herhalde onu derken 2 yılı kastetmiş olamaz onun için en geç 3. çeyrekte çıkar bu yıl.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu kadar çöpü bir araya nasıl sığdırmışlar büyük cesaret maşallah

    Days Gone
    Spider Man
    God Of War
    Last of Us 2

    gibi bomba yapımların bu yıl gelmeyeceğini görmüş olduk RIP SONY

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzdü konsol 1 sene daha bedavaya eskiyecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu konuyu açarmış Crackdown 3 ne zaman çıkacak. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spader

    God of war bu yıl çıkacakk. Direktör kendisi dedi zaten fazla beklemeyeceksiniz diye. Herhalde onu derken 2 yılı kastetmiş olamaz onun için en geç 3. çeyrekte çıkar bu yıl.

    İnşallah diyelim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.