Şimdi Ara

Yapımcılar Switch'e Oyun Geliştirmenin PS4 ve Xbox One'a Geliştirmekten Daha Kolay Olduğunu Söylüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Oyun yapımcıları tarafından belirtilene göre Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One arasında oyun geliştirmenin en kolay olduğu platform Nintendo'nun platformu.
     
       Video oyun endüstrisinin başarılı analistlerinden Michael Pachter, oyun yapımcılarından duyduğuna göre Switch'e oyun geliştirmenin PlayStation 4 ve Xbox One'a geliştirmekten çok daha kolay olduğunu YouTube üzerinden yayınladığı bir videosunda iletti.
     
       Nintendo'nun Switch'te sergileyeceği birinci parti oyun performansından şüphemiz yok ve öyle görünüyor ki üçüncü parti konusunda da bu sefer daha verimli olacaklar. Gerek Switch sunumu esnasında paylaşılan üçüncü parti firma listesi gerekse de Ubisoft, EA ve Take Two tarafından gelen açıklamalar bu durumu güçlendiriyor.
     
       Rockstar Games ve 2K Games'i bünyesinde barındıran Take-Two firmasının patronu Karl Slatoff önceki açıklamasında da  "Nintendo üçüncü parti firmaların desteği için büyük bir çaba gösteriyor. Switch konusunda oldukça iyimseriz, ancak bugün belirli bir duyurumuz yok." diye belirtmişti. Ubisoft ve EA de açıklamalarında Switch'e önemli ve büyük yapımlar getireceklerini sürekli söylüyor.
     
       Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak.
     
       Konsolun resmi fiyatı, teknik özellikleri ve çıkış oyunları listesinin paylaşılmasını beklediğimiz Nintendo Switch sunumu Türkiye saati ile 13 Ocak sabah 7'de yapılacak. Eurogamer'ın teknik analiz kısmı Digital Foundry'nin bu hafta başında paylaştığı Nintendo Switch CPU ve GPU saat hızları ise şu şekilde.
     
     








  • UE4'ün yeni güncellemesinde de Switch dosyaları görülmüş. Nerede bakayım fanboysunuz, bu konsol hiç satmaz, 3. parti desteği olmaz diyenler?
  • Kolay olması normal Xbox one'dan bile güçsüz bir cihaz sanırım. Üstelik 2017'de çıktığını x1'in performans olarak yerlerde süründüğünü dikkate alırsak gene Nintendo kendi oyunları ile gidecek bir konsol yapmış. Fiyatı ucuz olursa satabilir baya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 18 gelse efsane olur görsellik kısılabilir dinamikler aynı olsa 60 fps olsa elde gerçek bir fifa deneyimi efsane olur efsane

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsol güçsüz olunca kolay olur tabii.
  • Tegra P1 ile çıkıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mario ve zeldadan başka bişey yok.. ne cıkacakki ...iş yapmaz ekranı full hd bile degil 720 p isteyen alsın benim hoşuma gitmedi teknik olarakda cok düşük..
  • Bu konsola oyun geliştirsen ne olur geliştirmesen ne olur daha çıkmadan çöp olmuş gereksiz bir alet alacak olanlar para harcamaya yer arıyordur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Bu konsola oyun geliştirsen ne olur geliştirmesen ne olur daha çıkmadan çöp olmuş gereksiz bir alet alacak olanlar para harcamaya yer arıyordur.

    Senin 220volt fişe takıp oynadığın konsolda 720p oynatmıyor mu hacı Hemde 30 fps
    3 kilo ağırlığında birde tuğla adaptörü var .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Bu konsola oyun geliştirsen ne olur geliştirmesen ne olur daha çıkmadan çöp olmuş gereksiz bir alet alacak olanlar para harcamaya yer arıyordur.

    Senin 720Plik Betamax'ın gereksiz değil ama
  • Telefonlara rakip olmus iste yine Nintendo sevenler alir otesine gecmez..Ama satarmi evet satar
  • XO da 3-5 oyun haricinde 720p oyun yok cahil PC tayfası türemiş hemen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mario oynamak için ideal. Alınır.
  • Vulkan kullandigi icin herhalde
  • Switch'e oyun geliştirmek o kadar kolaymış ki diğer konsol kullanıcıları hani bana hani bana yok mu diyormuş
  • Switch e oyun geliştirmenin kolayligi derken adamlar sanirim telefonlarda ki oyunlari cok kolay switche port edebiliyoruz falan mi demek istediler acaba ?Telefonda ki oyunla switch portu arasinda çözünürlük ve detay seviyesi asagi yukari ayni olacagi için yapimci ekip ne upgrade nede downgrade ile ugrasmayacagi için fazla bi is gucu gerektirmeden direkt oyun portlanir. Cunki bu donanimla anca oyun portfoyu telefonlarda cikan oyunlardan ileri gidemez. Simdi eğri oturup doğru konusalim bi RED DEAD 2 gelir mi ?? Buna kadir inanirin inamadigi gibi Tatsumi Kimishima da inanmaz.

    Baska bir konuda biri bana hakaret etmiş. Fansiz ve Mobile (az guc tüketen gpu ve cpu ikilisi APU dan bahsediyor sanirim) bir cihazdan ne bekliyordun ki eger biyerine sokmak için bir yer bulursan falan diye devam edip bizim akalimizda kalan o masun efendi nintendo tayfasi fugurunu yerle bir eden bir cikis yapmis.Cevabim. BANANE. BEN parayi verenim ve en iyisini isterim. Ben iste benden bir sey istediğinde istenilenle değil de bahanelerle karsilarina ciktigimin ikinci gunu beni kapinin onune korlar. Yok biz donanimda iddiali değiliz, yok bizi sony ile kasilastirmayin yok biz eğlenceye odaklandik (sanki sony oyunlari cok SIKICI) yok biz oyun dunyasina yenilik getiriyoruz (al nunchaku kontrolleri basina cal) vs gibi isten cok bahane üretip 20 yil once hit olmuş 2-3 oyunla milletin çocukluk anilarinda yer den oyunlari milletin özlemini duyduğu anilarini omurup milyonkez işitip işitip getirerek ve wii de 80 dolarlık cihazi bi SANSA 80 milyon kisite kitleyerek cukkaladigi paralarin tadi damaginda kalmis olacak ki hala wii de ki gibi az is cok para matiginda planlar yapip dandik dandik konsolar cikarip duruyor.,

    Simdi bu nintendocu arkadaşlara cihaz 2k (pro) ve 4k (scorpio) arasinda cikip 720p verecek olur mu bu devirde dediğimizde bize kizip siz oyundan anlamazsiniz nintendo hic bir zaman grafikle on plana cikmadi diyorlar ya ? E o zaman WII U il devam etseydi madem.Neden donanim upgrade yapti ki ekenden ? Ninetendo eger ki nintendo fanlari haricinde ki oyunculara da cihaz satmk istiyors bilindik 3. party fimalarin oyununu da hatiri sayilir detay ve cozunurlukte calistiracak bir cihazla cikagelmeliydi. Cihaz en az Ps4 PRO gücünde olmaliydi. Neyse kendi bilir. Kendi dusen ağlamaz. Gerci nintendonun ki düşme değil bile bile kafayi betona gömme olmuş ama bakalim canim ya hatirlisi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 22 Aralık 2016; 1:21:26 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Nintendo sağlam bir konsol çıkarsaydı en azından donamım olarak konsollara göre güçlü olsaydı ve sağlam exclusive oyunlar çaksaydı 2017 yılının en çok satılan konsollarından biri olurdu. Mario ile zelda haricinde ne yapmayı düşünüyorlar çok merak ediyorum.

    Ayrıca 2017 yılına giricez 720p cözünürlük 2013 yıl öncesinde kaldı dizi-filmlerde tatmin ediyor eyvallah ama oyunlarda 720p artık iş görmüyor
  • Sakin olun gençler bu kadar kin kalbe zararlı. :) Arkadaş geliştirme kiti, araçlarının vs. kolay kullanımından, adaptasyonundan bahsediyor, bunu da mı anlayamadınız.
  • Bu makina alınır bence. Hem ps4 ve xb1 a da oyun çıkartmak çok zor değildir sanırım, birine bas remaster birini de geriye uyumluluk de bak nasıl oyun oluyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nintendo'nun kendi kitlesi var ve bu kitle Red Dead, NBA, FIFA, Battlefield oynamak istemiyor ya da en azından konsolu onun için almıyor zaten fakat bu tarz 3 parti firmaları ile anlaşırsa kitlesini daha çok büyütebilir. Eminim ki 3 parti oyunları da geliyor alayım diyen biri daha önce hiç oynamadığı özel Nintendo serilerini de sevecek, beğenerek oynayacaktır. WiiU ile anlaşır gibi oldu ama bir kaç oyun dışında destek görmedi, bakalım bu sefer ne olacak.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.