Şimdi Ara

PS4'e Özel Olarak Geliştirilen Dreams'in Betası 2017'ye Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       PlayStation 3 ve PlayStation 4'te LittleBigPlanet oyunları geliştirmiş olan Media Molecule adlı stüdyonun yeni oyunu Dreams takip edenlerin bileceği üzere PlayStation 4'e özel olarak geliştiriliyor ve oyunun betasını bekleyenlere stüdyo kötü bir haber verdi.
     
       Media Molecule açıklamasında betanın 2017 yılına ertelendiğini duyurdu. Sebep olarak ise deneme sürümünde oyuncuların herhangi bir bug, hata gibi şeylerle karşılaşmasını istemediklerini belirttiler. 
     
       Dreams'in henüz net bir çıkış tarihi de yok. Kendileri E3 2016 ve PSX 2016 etkinliğine de es geçtiler. Umarız kendilerini ilerleyen etkinliklerinde görme fırsatı yakalarız.
     
      Oyun hakkında fikir sahibi olmak için daha önce paylaşılan bazı videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
     
     
     
     








  • Dreams diyince aklıma 1998'de çıkan Türkçe dublajlı dreams to reality geldi, raks tarafından geliştirilen aşırı oynanış özürlü bi oyundu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu merakla bekliyorum ayrıyeten bu oyuna neden beta yapıyorlarki,Benim bildiğim beta oyuncuların sorunları bulup geri bildirim yapması için yapılır, Eee ama adamlar oyuncuların bug,hata gibi sorunlarla uğraşmaması için oyunun betasını ertelediklerini söylüyorlar,o zaman neden beta yapıyorlar,Demo sunmaları daha mantıklı değil mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu oyunu merakla bekliyorum ayrıyeten bu oyuna neden beta yapıyorlarki,Benim bildiğim beta oyuncuların sorunları bulup geri bildirim yapması için yapılır, Eee ama adamlar oyuncuların bug,hata gibi sorunlarla uğraşmaması için oyunun betasını ertelediklerini söylüyorlar,o zaman neden beta yapıyorlar,Demo sunmaları daha mantıklı değil mi?


    Olay sadece bug değildir. Oyunun beğenilmeyen anlaşılması zor bulunan taraflarının geliştirilmesi düzeltilmesi ya da online kısımların çok kişi online ağa üzerinde denediğinde alınacak sonuçlar içinde yapılır. Normal oyuncu bu oyuna ne tepki verecek vs. bunu bilmeniz için beta yapılması mantıklıdır. Ayrıca bu oyundan çok bir program gibi kendi animasyonunuzu oyununuzu kolaylıkla yapabilceğiniz bir program.
  • x360'ta ultra gerzek bir oyun vardı, Viva Pinata isimli. Onun gibi kolpa olmaz umarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Balta Harry

    x360'ta ultra gerzek bir oyun vardı, Viva Pinata isimli. Onun gibi kolpa olmaz umarım.


    Onunla yakında uzaktan alakası yok :) bunun. Nelere yapabilceğiniz tamamiyle hayal gücünüze kalmış. bildiğim kadarıyla hazırladığınız şeyleri başkalarıyla da paylaşabileceksiniz.
  • Hayret PS4'te 2 exc. oyun varcılar gelmemiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.