Şimdi Ara

Styx: Shards of Darkness Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Yaklaşık iki ay önce yapılan duyuru ile 2017 yılının ilk çeyreğine ertelenen Styx: Shards of Darkness'ın net çıkış tarihi açıklandı. Focus Home Interactive ile Cyanide Studio'nun yaptığı açıklamaya göre de gizlilik türündeki yapım Styx: Shards of Darkness, 14 Mart 2017 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PC, PlayStation 4 ve Xbox One. Ek olarak oyun Steam'de şu anda %10 indirimle 126 TL'den ön siparişte bulunuyor.
     
       Çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte Styx: Shards of Darkness için yeni de bir oynanış videosu paylaşıldı. 4 dakika uzunluğunda olan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • ilk oyununu oynamıştım baya iyiydi ama bu oyunu baya bir pahalı geldi bana açıkcası görüntülerine baktığımda grafikleri baya baya gelişmiş görünüyor ama yinede bu kadar pahalı olmamalı sonuçta bir kere bitirdiğinde yüzüne bakılmıyacak oyunlardan
  • Aynı fiyat politikasını Technomancer'a da uygulamışlardı oyun neredeyse satmamıştı bile,geçenlerde indirimlerde 44 TL'den satılıyordu ki daha fiyat düşmesi de yaşamadı,fiyatı düştüğünde 20-30 TL arası görmesi muhtemel.Büyük ihtimalle bu oyun içinde aynı senaryo gerçekleşecek,serinin ilk oyununu biraz oynamıştım fakat önceki oyunu oynamadım,önceki oyunun çoğunluk tarafından beğenildiği ortada,potansiyeli olan bir oyun fakat bu fiyata potansiyeli olan oyunu değil kendini kanıtlamış bir oyunu satarsın.
  • https://www.kinguin.net/category/28718/styx-shards-of-darkness-steam-cd-key/ 109 TL burada.

    İlk oyun gayet keyifliydi ancak şu fiyat fazla.

    https://www.gamersgate.com/DD-SHADOW-TACTICS-BLADES-OF-THE-SHOGUN/ Benzer örnek. Burada da Steam'den daha ucuza Steam key satılıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.