Şimdi Ara

FIFA 17'yi Bu Hafta Sonu PS4 ve Xbox One'da Ücretsiz Oynayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       EA Sports resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte bu hafta sonu PlayStation 4 ve Xbox One sahiplerinin FIFA 17'yi ücretsiz olarak deneyebileceğini duyurdu.
     
       Ücretsiz deneme sürümü 24.11.2016 saat 21.00'de başlayıp 28.11.2016 saat 10.59'da sona erecek. Ücretsiz deneme sürümünde tüm oyun içi özelliklere, Ultimate Team'e ve Yolculuk oyun modunun bir bölümüne erişilebilecek.
     
       Daha önce oyun çıkmadan EA Access sistemi ile oyunu Xbox One'da 10 saat kadar oynayan kullanıcılar ücretsiz hafta sonuna etkinliğine uygun olmayacak. 
     
       Yolculuk modunda kaydettiğiniz ilerlemeye FIFA 17'nin tam sürümünü satın aldıktan sonra devam edebilirsiniz. Deneme tamamlandıktan sonra aktarılan veya satın alınan FIFA Points bakiyesi iade edilmeyecek. FIFA Points'inizi yalnızca oyunun tam sürümünü satın aldıktan sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Ek olarak iki platformda da internet bağlantısı gerekli olacak.
     
       FIFA 17 tüm dünyada 29 Eylül tarihinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC sürümleriyle çıkış yapmıştı.








  • Oyuna sahip olmayıp da Yolculuk modunu merak eden arkadaşlar kesinlikle indirsin. 3 günde sadece Yolculuk modunu oynayarak hikayeyi rahatça tamamlayabilirsiniz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • erenyildiz0 E kullanıcısına yanıt
    hikayenin bir bolumune erisim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.