Şimdi Ara

THQ Nordic, Darksiders: Warmastered Edition için Kısa Bir Video Paylaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       THQ Nordic, temmuz ayının sonlarında duyurduğu Darksiders: Warmastered Edition için kısa bir video paylaştı. İlk Darksiders oyununun remastered sürümü olarak sunulacak Darksiders: Warmastered Edition için paylaşılan bu 40 saniye civarındaki videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
     
       Darksiders: Warmastered Edition, Wii U üzerinde 1080p/30fps, Xbox One ve PlayStation 4 üzerinde ise 1080/60fps deneyim sunacak. Oyunun PC ve PS4 Pro sürümünün 4K çözünürlük destekleyeceğini de belirtelim.
     
       Darksiders: Warmastered Edition geçtiğimiz ay aldığı erteleme ile birlikte PlayStation 4, Xbox One ve Wii U üzerinde 22 Kasım tarihinde PC üzerinde ise 29 Kasım tarihinde çıkış yapacak. Oyunun fiyatı 20 dolar/euro olacak. 
     
       İyi seyirler. 








  • 3.oyunu istiyoruz nolurrrr :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oyun çok iyiydi fakat 2. oyun rezalet . Adam gibi sağlam bir hikaye yazıp ilk oyunun izinden gidip kaliteli bir oyun yapmalarını bekliyorum . Mümkünse oyundaki karakter animasyonları ve dinamikleri baştan aşağı elden geçirip adam etsinler .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oyun çok iyiydi fakat 2. oyuna rezalet demek kabul edilemez. Hatta tarz farklılığını göz önünde bulundurmazsak ilk oyundan çok daha doyurucuydu. 2. Oyunda çok kolay şekilde kendimi oyunda kaybedip o atmosfere daldıgımı hatırlıyorum. Zindanları yan görevleri, özellikle bulmacaları, birsürü silah ve boss savaşları bence gayet iyi bir oyundu. Sevmeyenleri anlayabiliyorum. Çünkü onlarda ilk oyundaki akıcı senaryo anlatımını sevmiş ve 2. oyundanda onu beklemişlerdi. Fakat yapımcıların farklı bir tarzda anlatımınada saygı duymak lazım. 2. oyunun en büyük problemi buglardı sanırım.
  • 1. Ve 2. Oyunda oldukça eğlenmiştim oyunların oynanış süreleri de gayet tatmin ediciydi. Sadece 2. Oyun teknik açıdan sıkıntılıydı onun dışında güzeldi. 3. Oyunu merakla bekliyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2.oyun nasıl rezalet yav nerenizle oynadınız siz bu oyunu ben oyunun Özellikle müzikleri dahil hızlı oynanışını hafif Rpg öğeleri Sağlam Boss savaşları sıkmayan bulamacaları vardı.
  • 2. oyuna rezalet diyebilme kafasını yaşamak istiyorum.
  • 2 oyunda çok iyiydi yalnız 2.oyunda tarzı baya değişmişti 2 side iyiydi ama bence 1.oyundaki senaryonun akışı çok daha iyiydi.Umarım 3.oyun için fazla beklemeyiz gerçi 4 senedir bekliyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bende 2. oyunu sevebilme kafasını yaşamak istiyorum.O kafayı yaşamak için bayağı bir içmek gerekiyor herhalde.Yok 3 kapıyı aç,yok 3 ot topla,yok 3 kişiyi öldür,yok 3 taş bul,yok 3 yerden geç,yok 3 kere onu yap,yok 3 kere bunu yap. 3,3,3,3,3,3,3,3.Başka bir şey yoktu soktuğumun oyununda, illallah ettirdi bitene kadar.Şu çöpü oynadığım için para almam gerekirken üstüne birde o kadar para bayıldık.Zamanında conflict denied ops çöpüne bile 50 tl verdiğime bu kadar acımamıştım.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    İlk oyunda aynısıydı, kendi üyeliyle yazamayan cesaretsiz herif.
  • İki oyunun da sorunu oynanış problemleri olmasıydı az biraz. İkisi de benim gözümde harika oyunlardı. Özellikle ikinci oyun. Ölüm'ün tarzı, sesi çok iyiydi. Tek kusuru senaryoda ayak işleri yapmasaydı. "şu mu lazım o zaman git önce şunu yap" görevleri çok fazlaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bende 2. oyunu sevebilme kafasını yaşamak istiyorum.O kafayı yaşamak için bayağı bir içmek gerekiyor herhalde.Yok 3 kapıyı aç,yok 3 ot topla,yok 3 kişiyi öldür,yok 3 taş bul,yok 3 yerden geç,yok 3 kere onu yap,yok 3 kere bunu yap. 3,3,3,3,3,3,3,3.Başka bir şey yoktu soktuğumun oyununda, illallah ettirdi bitene kadar.Şu çöpü oynadığım için para almam gerekirken üstüne birde o kadar para bayıldık.Zamanında conflict denied ops çöpüne bile 50 tl verdiğime bu kadar acımamıştım.

    Üsluba bak
    Forum forum değil, adminler admin değil!
    Okuma yazmayı söktüğü gibi çoluk çocuk küfür etmeye geliyor resmen.
    Kaç kere dedik bitirin şu misafir hesap olayını diye ama işte...
  • Bende ikinci oyunu ilk oyundan daha çok sevenlerdenim.Belki bir bütün olarak ilk oyun daha çok kişiye hitap ediyor lakin ikinci oyunun atmosferi beni çok etkilemişti; mekanlar olsun,rpg dinamikleri olsun,ölümün savaş tarzı vs. Çok yüksek bir potansiyeli var bence serinin şuan,umarım 3. oyun için bizi fazla bekletmezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adi firma hala 3. oyunu duyurmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oyunu da eğlenerek oynadım çok güzel oyunlar. 3. gelir umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir koca nesil remastered, mastered, vırt zırt ile geçti be arkadaş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu firmanın yaptığı tek şey THQ zamanında çıkan seriyi sömürmek. Darksiders ın iyi potansiyeli var ama bunların devam oyunu filan çıkaracağı yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.