Şimdi Ara

NieR: Automata Belki Xbox One'a da Gelebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    Metal Gear Rising: Revengeance ve Bayonetta 2 gibi yapımlarla tanıdığımız PlatinumGames şu sıralar Steam ile PS4'e gelecek NieR: Automata üzerinde çalışıyor ve oyunun yapımcısı Yosuke Saito'nun röportajına göre oyun bir ihtimal Xbox One için de gelebilir.
     
       İlk olarak bu konu hakkında daha önce yapılan bir röportajı hatırlayacak olursak, oyunun Xbox One ve NX (Switch) için gelip gelmeyeceği sorulduğunda, şu anda öyle bir planlarının olmadığı belirtilmiş ancak %0 ihtimal olmadığı da söylenerek açık bir kapı bırakılmıştı. 
     
       Şimdi ise Game Rant ile bir röportaj yapan yapımcı Yosuke Saito, Xbox One sürümü üzerinde düşünüldüğü ve oyunun PS4 ile PC çıkışındaki başarısının bunda belirleyeci etken olduğunu açıkladı.
     
       Yapımcı Yosuke Saito ayrıca NieR: Automata'nın PS4 Pro sürümü ile ilgili olarak oyunun 60FPS çalıştığını ve 4K çözünürlüğe optimize etmeye uğraştıklarını belirtti. Son olarak oyunun 25-30 saat süreceği de tekrar dile getirildi. Yine daha önceki bir röportajda 25 saat süreceği belirtilen oyunun yan görev ve diğer etkinlikler ile süresinin daha da uzatılabileceği duyurulmuştu.
     
       NieR: Automata ilk olarak 23 Şubat tarihinde Japonya'da PlayStation 4 için çıkış yapacak ve 2017 yılının ilk dönemlerinde Batı için gelecek.
     
     








  • Umrım oynanışı metal gear rising gibi olmaz. Kontrol etmek benim için sorundu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • X1: Bir ihtimal Xbox One için de gelebilir....
    X1&NX: Öyle bir plan yok ancak %0 ihtimal'da yok....
    NieR: Automata Belki Xbox One'a da Gelebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 14 Kasım 2016; 10:9:43 >
  • Oha lan yosuke,dönekliğin kitabını yazsalar kesin seni en başa koyarlar.Ulan herif torrentçi tayfaya sattı PS4 kullanıcılarını lan.Şimdi de xbox a da satabilirim diyor.Bir PS4 kullanıcısının asla alınmaması gereken oyunlar listesinin ilk 3 sırasında olması gerek şunun.
  • oyunu çıksında kime neye çıktığının önemi yok beklediğim oyunlardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.