Şimdi Ara

Overwatch'u Bir Sonraki Hafta Sonu Ücretsiz Deneyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    Blizzard Entertainment, popüler multiplayer takım odaklı FPS oyunu Overwatch için ücretsiz hafta sonu etkinliği duyurdu. 
     
     
       Blizzard Entertainment tarafından yapılan duyuruya göre PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları 18 Kasım ile 21 Kasım tarihleri arasında Overwatch'u ücretsiz bir şekilde oynayabilecek.
     
       Overwatch'un hafta sonu sürümü 22 oynanabilir karaktere ve 13 haritaya ev sahipliği yapacak. Quick Play, Play vs. AI, Custom Game ve Weekly Brawl modları da yine ücretsiz hafta sonu etkinliğinde oyunculara sunulacak. Eğer oyunu satın almaya karar verirseniz kazandıklarınız boşa gitmeyecek.
     
       Son olarak Overwatch'un ücretsiz hafta sonu etkinliğini deneyebilmek için PlayStation 4 üzerinde PS Plus, Xbox One üzerinde ise Xbox Live Gold üyeliği gerektirdiğini de belirtelim. Yaklaşık indirme boyutu ise 12GB
     
       Konu hakkındaki tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Overwatch, 24 Mayıs 2016 tarihinde çıkış yaptı ve son paylaşılan verilere göre 20 milyon oyuncusu bulunuyor. 








  • oyunun bayağı bir hayran kitlesi var. ama ben bir önceki ücretsiz hafta sonunda oynamıştım hatta bir maç da 1. olup maçın oyuncusu seçilmeme rağmen sevememiştim. beğenen arkadaşlara iyi oyunlar ;-)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyi güzel de 2 gün bedava için o kadar dosya indirmek de anlamsız ayrıca oyunu alıyosyun sonra şu karaktere ayrı para yok bu skine ayrı para hep para harcatıyor almasan da kel gibi bakıyosun.
  • Boutu 7.5 gb gibi bir şey,bence sıkıntı olmaması lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    İyi güzel de 2 gün bedava için o kadar dosya indirmek de anlamsız ayrıca oyunu alıyosyun sonra şu karaktere ayrı para yok bu skine ayrı para hep para harcatıyor almasan da kel gibi bakıyosun.


    oyunda herhangi bi urun para ile satilmiyor kozmetikler para ile satiliyor onlarida istedigin gibi alamiyorsun kutu sistemi var 3 oyunda bir kutu geliyor neredeyse ranked atiyorsan tabi ilk levellerde daha hizli levle atladigin icin ilk 20 levle daha hizli kutu geliyor 123 level filanim istedigim tum skinler acik oyundaki zerre parada cikmadi cebimden

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyunu arjantin üzerinden yaklaşık 80tl ye alabilirsiniz. ama değmez. çok çabuk sıkıyor. fazla şişirildi.
  • Oyunu ilk başta beğenmedim ama oynadıkça hastası oluyor insan, çok başarılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc oyunculari nereden temin edecek onu da soyleseydiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutlaka deneyin inanılmaz rekabet dolu bir oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenancet

    Pc oyunculari nereden temin edecek onu da soyleseydiniz


    Battle.net

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tek bir kurus harcamadan herşeye (skinler de dahil) sahip olabilrsnz. Oynadıkça veriyor zaten... half life da crossfire da zamaninda cok kisi oynarken zevk alsiysaniz onu edisonun yaptığı ampul bu oyunuda camilerdeki görkemli avizeler gibi düşünün. 10/8lik bi oyun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.