Şimdi Ara

PlayStation 4 Pro'nun Dağıtımına Başlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    Sony'nin yeni ve daha güçlü PlayStation 4 modeli Pro, 10 Kasım tarihinde çıkış yapacak ve Sony cihazı satış mağazalarına göndermeye başladı. Bazı perakendeciler de ellerine ulaşan cihazın kutusunun görsellerini paylaştı.
     
       Cihazın kutusunun önünde PlayStation 4 Pro, konsolun 1TB ve Jet Black renginde olduğunu gösteren ibareler bulunuyor. Arka kısımda da Call of Duty: Infinite Warfare, Watch Dogs 2, Horizon: Zero Dawn ve Mass Effect Andromeda oyunları bulunuyor. Yine kutunun arkasında Pro'nun muhteşem grafikler ve yüksek frame rate oranlarına ulaşacağını belirten yazılar da yer almakta. Görsellere aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz. 
     
       PlayStation 4 Pro belirtildiği üzere 10 Kasım tarihinde çıkış yapacak ve bu tarihte Türkiye'de de satışa sunulacak. Ancak cihazın hala Türkiye fiyatı açıklanmış değil. 








  • spectacular graphics...
  • fiyatını tahmin ediyorum sadece... 1699 TL :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • i7 ve 1070 gtx li bir pc sistemi tek gecerim oyunlarda rahat 4x antialising ve 16x a,,,,, standdart hic takilmadan yüksek fps de oynatiyor , ps4 ün tek albenisi ex oyunlari oda benim ilgim DISINDA bana hitap etmiyor,,,

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1400-1500 TL'ye TR'de bulursam direk alırım,1500 TL'nin üstünde para verecek kadar enayi değilim,değmez o alete...Yazık olur,O parayada oyun alırım zaten..
  • O en sondaki 3 virgül ne anlama geliyor? Türkçe hocana ne dıyeyım senin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 31 Ekim 2016; 10:14:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 verince enayi olmuyon da 1600 verince mi oluyon. Saçma sapan yorum yapmanın manası yok. Kim ne isterse onu yapar ister 2000 tl ye alır isterse de almaz bu kimseyi enayi yapmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konsoldede

    i7 ve 1070 gtx li bir pc sistemi tek gecerim oyunlarda rahat 4x antialising ve 16x a,,,,, standdart hic takilmadan yüksek fps de oynatiyor , ps4 ün tek albenisi ex oyunlari oda benim ilgim DISINDA bana hitap etmiyor,,,

    Şöyle şımarıyorsunuz sonra insanı PC'den soğutuyorsunuz. 5000 TL'ye PC mi toplanır? Ben 5000'e topladım sonra pişman oldum... Niye şımarıyorsunuz onu anlamıyorum?

    1400 TL'ye konsol alanlar bütün oyunları sorunsuzca oynuyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Ekim 2016; 10:53:41 >
  • Adamlar dağıtıma başlamış,bizim ülkede daha satış fiyatı belli değil,aslında aletin fiyatı da belli de,herhalde bizi vergi,gümrük,vs. adı altında ne kadar yolacaklarına karar veremediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 31 Ekim 2016; 11:2:27 >
  • PC Kullanmak da Konsol kullanmak da ne yazık ki lüks bunun burada polimikliğini-fanboyluğunu yapmaya gerek yok. Konsol alırsın en uygun fiyatla oyun alma şansına sahipsin kimse sana 250-300TL oyuna ver demiyor. PC kullanırsan torrent den oyun indireceğini sananlar varsa öyle indirsin. PC kullanıcıları bile artık Steam den alıyor oyunları beleşe getirmek için PC ile Konsolu kıyaslıyorsunuz çok hata yapıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 31 Ekim 2016; 11:39:53 >
  • Burada biraz PC işini bilsen şöyle olur falam diyorlar ama biraz Playstation işini bilenler oyunları da 200-260 liradan alınmayacağını bilir. Hadi onu bunu geçtim, çoğu konsol oyununun stabil FPS ini hiçbir 1500 TL lik PC full hd çözünürlükte veremez. PC'nin rezil optimizeli oyunlarıyla uğraşılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Burada biraz PC işini bilsen şöyle olur falam diyorlar ama biraz Playstation işini bilenler oyunları da 200-260 liradan alınmayacağını bilir. Hadi onu bunu geçtim, çoğu konsol oyununun stabil FPS ini hiçbir 1500 TL lik PC full hd çözünürlükte veremez. PC'nin rezil optimizeli oyunlarıyla uğraşılmaz.


    Buyur kardeşim.


    al buda gtx 950 ile bf 1. hani sizin konsolların pcye göre medium ayarlarda 45-50 fps verdiği. biz onu ultra FULLHD DE alıyoruz. burda boş boş yorum yazma. yazacaksan da git orjinal hesabında yaz ki kim olduğunu bilelim troll.




  • 1700-1800 civarlarında multiplatform 1080p oyunları daha iyi kalitede çalıştırabilecek sistem toplanabiliyor ayrıca pc nin geliştirilebilirliği, yapılabilecek işlemlerin daha fazla olması da cabası. artık şu konsol fiyatına pc toplayamazsın düşüncesinden vazgeçin. isteyen istediğini alsın. çok kavga etmeyin bu konularda. vay efendim pahalı diyenlere de daha ucuzunu araştırırsanız bulabilirsiniz. herkese iyi oyunlar.





  • quote:

    Orjinalden alıntı: dinazorkulagi

    1500 verince enayi olmuyon da 1600 verince mi oluyon. Saçma sapan yorum yapmanın manası yok. Kim ne isterse onu yapar ister 2000 tl ye alır isterse de almaz bu kimseyi enayi yapmaz.


    Bana göre enayi yapar ama,Sana görede yapmaz bu kadar basit...
  • Her PlayStation haberi altında Konsol vs. Pc tartışması görmekten gına geldi. Yeter artık!
  • Konsolda oyunlar 2. el alış veriş ortamı sayesinde nerdeyse bedavaya geliyor
    Pc de kimse hesap almak istemiyor herkesin kendi hesabı var
    Her oyunu konsola göre oynarsın istersen 20 bin liralık pcin olsun istisnaları saymıyorum bf gibi crysis gibi ki oda tarih oldu
    Ben şu an tüm multi oyunları pc de oynuyorum gittim kredi çekip çok sağlam bir sistem yaptım ve oyunlarıda alıyorum ama sıkılınca satma şansım yok aldığım her oyunun parası artık cebimden çıkmış oluyor ona rağmen herzaman söylüyorum oyun için birr cihaz alacaksanız bu konsol olmalı ve ps markası olmalı pc her evde artık var zaten görecek kadar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SpellCaster

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Burada biraz PC işini bilsen şöyle olur falam diyorlar ama biraz Playstation işini bilenler oyunları da 200-260 liradan alınmayacağını bilir. Hadi onu bunu geçtim, çoğu konsol oyununun stabil FPS ini hiçbir 1500 TL lik PC full hd çözünürlükte veremez. PC'nin rezil optimizeli oyunlarıyla uğraşılmaz.
    </blockquote>
    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=121480255&url=https://i.imgur.com/AP1XlVV.png" target="_blank" data-href="https://i.imgur.com/AP1XlVV.png" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://i.imgur.com/AP1XlVV.png" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>
    Buyur kardeşim.
    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/af2NJXbstCE" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    al buda gtx 950 ile bf 1. hani sizin konsolların pcye göre medium ayarlarda 45-50 fps verdiği. biz onu ultra FULLHD DE alıyoruz. burda boş boş yorum yazma. yazacaksan da git orjinal hesabında yaz ki kim olduğunu bilelim troll.


    Kardeş bişey rica edecem yapabilirmisin bilmiyorum,Bu PC işlerinden çok anlamamda, Bana içinde AMD RX 480 ekran kartlı bir sistem toplayabilirmisin,Bütçem 3000 TL,Ve ayrıyeten evimde 1366x768 LED monitörüm var bana yeter o monitör...Üstte belirttiğin gibi resimle gösterirsen çok sevinirim,Şimdiden ister yap,ister yapma teşekkürler...




  • Multiplayer oyunda, özellikle battlefield serisinde hilesiz PC toplayin alacağım ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarimi ps2 den beri konsolda oynamis biri olarak gecen martta komple pc ye gectim ve zerre de pisman degilim.Hala daha konsolun ekonomik oldugunu felan zannedenler ya ekonomik hesaplamadan anlamiyor ya da kendilerinin gordugu farkli bir durum var.Guzel kardesim sen myanmar psnden oyunu sekiz takla atip kooperatife girer gibi oyun almaya calisirken,steam vb yerlerden senin aldiginin 5 de 1 i fiyata ayni oyunu 60fps full detayda oynayabilecek sekilde pcde alip milletin agiz kokusunu cekmeden oynayabiliyorsun.Orta giris seviyesi bir donanimla tum oyunlari 2k da bile rahat oynarsin.Ordan bilgisiz bilgisiz konusup insanlari yanlitmayin.320 tlye oyunu satilan bir cihazi kardeslikle yok amcaogluyla aliyorum diye savunursan adama gulerler.Yurt disindaki adamlar senin 8 kisi ile anca aldigin oyunu a4 5 ay sonra 10 15 dolara aliyor kutulu halini.Bizim millet hala oyun fiyatlarini protesto edecegi yerde platform fanatikligi yapip birbirine hakaret ediyor.Artik uyanin kardesim.Dolarin 3.1 tl ye ulastigi euronun 3.5tlye dayandigi yerde 3 yilda bir konsol degistir tv in bilmem ne 'Ka' degilse tv yi degistir dayatmasiyla ,bu oyun fiyatlariyla bu degirmen donmez.




  • SpellCaster kullanıcısına yanıt
    Oraya birde bellek ekle ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.