Şimdi Ara

Mafia 3'ün Oyun Hataları Hem Güldürdü Hem de Biraz Üzdü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Özellikle açık dünya oyunlarda görmeye fazlasıyla alıştığımız glitch ve buglar, geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Mafia 3'te de fazlasıyla yer alıyor. CrowbCat adlı YouTube kullanıcısı Mafia 3'teki oyun hatalarını bir videoda topladı ve ortaya oldukça komik ve ilginç görüntüler çıktı. Yapay zekanın ve diğer birkaç unsurun kötü olması da oyun adına bizleri biraz üzdü. Paylaşılan videoya hemen yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
     
       Mafia 3, 7 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı ve şu anda bu platformlar üzerinde erişilebilir durumda. 








  • hic uzulmedim beter olsunlar
  • Harbiden dedikleri kadar varmış. Tam anlamıyla rezillik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şirket buna rağmen oyunu piyasaya sürmüş diye eleştrilsede benim tahminin işi sadece oyunu test edip hataları bildirmek olan çalışanlarının pek iş yapmadıklarını sanıyorum.Yoksa bile bile hiç bir firma bu kadar rezilliği göze alamaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyuna 100 TL ve üzeri para verenleri hiç güldürmedi.
  • Şu geçen laf atan arkadaş umarım eğleniyordur oynareken. 30 Euro ya aracı olmadan aldım diyordu... :D
  • Bu oyunun düzgün çıkacağını düşünen varmıydı ki ?
  • gidiyim tomb raider alıyım bari.. bunun hataları düzeltilene kadar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu bitirmeden piyasaya sürmüşler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O değil de oyunun müziklerini ve hikâye anlatımını ortaya çıkaran kişilere yazık oldu, o insanlar gerçekten işlerini hakkıyla yapmış. Ancak teknik departmandakiler işlerini batırmış, resmen onlar yüzünden imajı yerle bir oldu oyunun. İşlerinin ehli insanlar değillermiş demek ki. İlk bahsettiğim kişiler arasında olsaydım acayip söverdim o adamlara, onlar yüzünden kıymetleri bilinmeyecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 10 Ekim 2016; 19:34:48 >
  • Ben fifa ve battlefield aralığında bir de buna para vermemek için ertelemiltim oynamayı. Oyunda hatalar çokmuş ama hikaye ve sunumunu çok övüyorlar. Bu oyun hala ilgimi çekiyor benim. Yılbaşı indirimlerinde oyunu almayı düşünüyorum belki milletin ilgisini çekmek için %50 indirim gelebilir iyi de olur. Hem o zamana kadar da hatalar azaltılmış olur.
    Hem zaten bu tarzda doğru düzgün kaç tane oyun var ki. Oynanmayacak bir oyun değil kesinlikle. Şimdi olmasa bile hatalar azaltıldığında kesinlikle oynanmalı diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda gördüğüm en mantıklı yorumlardan.
  • Sevdiğim tür oyunların hepsini pre order yaparak alırım TPS ve FPS leri kaçırmam ama bu oyunun böyle patlayacağından emindim ve satın almadım ne kadar doğru karar verdiğim ortada şu çöpe 60$ verenlere yazık...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı günden bu yana 17 saattir oynuyorum şu videoda gösterilen hatalardan hiçbirisine rastlamadım ki ilk güncellemeyi bile yapmamıştım.Bu videoda gösterilen hataların %90'ı nvidia bu oyun için özel yayınladığı yamayı yapmamaktan kaynaklanan hatalardır bilginize.Oyunun tek sıkıntısı grafikleri ve genel cansızlığı.Onun harici ne mekaniklerde ne sürüşte ne vuruş hissinde ne hikayede hiçbir sorun yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    Ben fifa ve battlefield aralığında bir de buna para vermemek için ertelemiltim oynamayı. Oyunda hatalar çokmuş ama hikaye ve sunumunu çok övüyorlar. Bu oyun hala ilgimi çekiyor benim. Yılbaşı indirimlerinde oyunu almayı düşünüyorum belki milletin ilgisini çekmek için %50 indirim gelebilir iyi de olur. Hem o zamana kadar da hatalar azaltılmış olur.
    Hem zaten bu tarzda doğru düzgün kaç tane oyun var ki. Oynanmayacak bir oyun değil kesinlikle. Şimdi olmasa bile hatalar azaltıldığında kesinlikle oynanmalı diye düşünüyorum. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/ok.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Aynen birkaç update çıkıp oyunun Türkçe yaması da geldikten sonra 60-80 tl fiyatlara da inmiş olur alıp oynanır o zaman.




  • Bu oyunu ilk oyunu yapan ekip yapsaydi devrim niteliğinde bir oyun karşımızda olabilirdi, bence herşeye rağmen güzel bir oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hikayesi gerçekten güzel. Grafiklerinide beğendim. Sweetfx ışıklandırma moduyla çok daha güzel bir hal alıyor grafikler, ama ciddi anlamda işlemci optimizasyon sıkıntısı var beni üzen nokta bu oldu araba kullanırken 20 fpsye kadar düşüyor sağlam bi işlemci olması gerekiyor adam gibi oynamak için.
  • vay be tam anlamıyla rezillik başka bir şey değil acaba oyunu ubisoft mu çıkardı bu tip hatalar genellikle ubisoft oyunların da olurdu gerçi şimdi yiğidi öldür hakkını yeme ubisoft oyunların da hata olur kötü optimizasyon olurda en azından şöyle bir bakınca değer dersin adam da ona göre grafik yapar the divisonın bin kere downgrade yemiş hali bu oyunun grafiklerine bin basar bozuk diye topa tuttuk kasıyor dediğimiz assasins creed unity en azından grafikleriyle insanın gönlünü gözünü açıyordu mafia 3 neden kasıyor anlamadım adamlar utanmasa 2 boyutlu oyun yapacaklarmış grafikler berbat optimizasyon berbat yapay zeka dandik oyunun diğer 2 seri olan mafia ile alakası yok açık dünya diyorlar watch dogs ruhsuz diyorduk mafia 3 şehir değil resmen büyük bir cenaze evi yapmış gibi bu kadar ruhsuz bir şehir mi olur arkadaş oyunu hiç beğenemedim bir de burada donanım dan analayan arkadaşlarımız kardeşlerimiz abilerimiz bana bu oyunun neden bu kadar işlemci istediğini kısaca özetleyebilir mi oyunu yapan ekip işlem fetişizstimi yoksa artık intelde moyun şirketlerine para yedirmeye başladı ekran kartı %70 de cpu %100 çalışıyor




  • Oyunun en iyi tarafı .kapağı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Rezillik resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.