Şimdi Ara

Mafia 3, PC'de 30 FPS Olarak Çıkış Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Merakla beklenen yapım Mafia 3, bugün çıkışını gerçekleştirdi ancak oyun, PC sürümünde can sıkıcı bir olayı da beraberinde getirdi.
     
        Oyunun PC sürümünde 30fps kilidi olduğu ortaya çıktı. Steam üzerindeki kullanıcı incelemelerinde en çok eleştirilen konu da bu oldu. Her ne kadar şu an can sıkıcı bir durum olsa da geliştirici ekip Hangar 13, sorunu bildiklerini ve oyuncuların daha yüksek frame rate alabilmesi için bir yama üzerinde çalıştıklarını belirtti.
     
       30 FPS kilidini ortadan kaldıracak bu yamanın ise kısa sürede çıkış yapması bekleniyor. 
     
       Mafia 3, bugün yani 7 Ekim tarihinde PC, Xbox One ve PS4 için çıkış yaptı. Oyunu deneyen arkadaşlar Mafia 3 hakkındaki ilk izlenimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. 








  • Beceremiyorsanız yapmayın kardeşim. Yada adam gibi yapın öyle sürün piyasaya. Bir oyun çıkarıyorsunuz 180 Tl para istiyorsunuz ama oyun 30 Fps kilitli çıkıyor. Konsolmu lan bu? Ön siparişle oyun almak gibi bir huyum yok ama merakla beklediğim bir oyundu bu. 30 Fps kilidi yüzünden satın almadım ve oyunu çıktığı gibi oynayamayacağım bu sebeple. Allah sizin b... Ulan eskiden böylemiydi? Cd satın alırdık ne update ne Dlc hiçbirşey yoktu oyunlar tam ve sorunsuz şekilde çıkardı bizde alır oynardık. Korsan oynayan ve destekleyen birisi değilim ama Denuvo koruması çıktığından beri oyunların daha kötü bir hale geldiğinin farkındamısınız arkadaşlar?
  • Sürekli yükselip alçalan 60 fps yerine sabit 30fpsi tercih ederim zirlamayin bu kadar bir iki güne kalkar fps kilidi
  • Konsol satislari istedikleri seviyeye yaklasinca yayinlarlar yamayi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda denuvo yok. Şu an tek eksiği 30 fps kilidi o da birkaç güne kalmaz kalkacak. Sakin olun biraz başka yönlerine odaklanın oyunlar fps'den ibaret değil...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş madem 1-2 günde yamasını çıkarabiliyordunuz, kaç yıldır oyun geliştirilirken aklınız nerdeydi.

    Her taraf 144 Hz monitör olmuş, 60'a kilitli olması bile problemken 30 nedir?

    Anca 180 lirayı cukkalamasını bilir bunlar. Almayın, aldırmayın.
  • Mevzu 30 veya 60 olması değil aslında asıl mevzu bu adamların PC oyuncularına zerre saygısı olmaması.Düşünün yıllardır geliştiriliyor bu oyun ve bu adamlar PC gibi bi platforma oyunu FPS kilitli çıkarıyorlar yetmiyor 1-2 güne yama çıkartıp düzelticez sorunu biliyoruz diyorlar.Resmen küfür gibi.Madem sorunu biliyordunuz madem çözülebiliyordu yıllardır ne b.k yediniz?Neden oyunu fps kilitli çıkardınız?Ne diyim Allah belanızı versin.İnsanlar binlerce lira verip sistem hazırlasın aldıkları karşılığa bak.Oyun sektörü batarsa yarın birgün sırf bu kan emici para göz firmalar yüzünden batacak oyuncular yüzünden değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • konsoldan direkt portlarsaniz boyle olur tabi
  • Steam'in bazı standartlar belirlemesi ve bu standartları karşılamayan oyunları satışa sunmaması gerekiyor. Nvidia, Amd hepsi bu konular ile ilgilenmeli.
  • Sitenin yaş ortalaması 15

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1-2 güne kalkacak bir şey değil gibi. fizik vs işini frame'e bağlamışlar. 20 ye fln sabitleyip test etmişler oyun yavaşlamış. yani çok eski bir yönteme başvurmuşlar büyük iht oyun motoru çok eski diye. grafiklerinden vs belli zaten. o yüzden yapımcı dışında birileri fix çıkaramaz. onlar da beceremeyecek bence. refund azalsın diye oyalama taktiği.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ulan arkadaş . Korsan kullanmayalım diyoruz . Emeğe saygı diyoruz . Adamlar resmen PS4 oyununu teleport edip 180 liradan yağlıyacak . N*h veririm buna para .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Firma sizden ₺179 istemiyor Aral sizden istiyor o parayi. Firmanin istedigi ₺89'di umarim en erken zamanda batar Aral



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyoda -- 7 Ekim 2016; 11:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yaparken hemen yapimciya giydirmek yerine kendinizi onlar yerine koyup o sekilde dusunmemiz daha mantikli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol port yapmışlar 30 fps kilidini unutmuşlar gelde sövme pc umursayan 3 firma var gözümde valve(dota ve cs ile nereye kadar gidecek orası meçhul) cdpr ve Rockstar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zarbo257

    Mevzu 30 veya 60 olması değil aslında asıl mevzu bu adamların PC oyuncularına zerre saygısı olmaması.Düşünün yıllardır geliştiriliyor bu oyun ve bu adamlar PC gibi bi platforma oyunu FPS kilitli çıkarıyorlar yetmiyor 1-2 güne yama çıkartıp düzelticez sorunu biliyoruz diyorlar.Resmen küfür gibi.Madem sorunu biliyordunuz madem çözülebiliyordu yıllardır ne b.k yediniz?Neden oyunu fps kilitli çıkardınız?Ne diyim Allah belanızı versin.İnsanlar binlerce lira verip sistem hazırlasın aldıkları karşılığa bak.Oyun sektörü batarsa yarın birgün sırf bu kan emici para göz firmalar yüzünden batacak oyuncular yüzünden değil.


    Tamamen korsanla alakalı dün çıkmış ps4 pc den 20 kat fazla satıyor adamlarda çoğu oyun gibi pc bölümünü en alt kademesine yada başkalarına port yaptırıyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • ps4 yüzünden win 10 cu arkadaşlar kötü grafiklerle oynuyorlar zaten oyunları yok bari pc düzgün cıkartın annam içerir 2020-2018

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yorumlara baktığım zaman anlamadığım 'bekleyin, uzatmayın nasıl olsa kilidi kaldıracak yama gelecek' tarzı yorumlar. Oyun pre-order ile bayadır satışta ve bu arada firma hiç oyunculara bu durumu açıklama gereği duymadı, anca twitch yayıncısı durumu anladı, internete yazdı ve ondan sonra resmi açıklama yaptılar. İlk başından 30 fps kilidi olacak denilse insanlar ona göre satın alırdı veya almazdı. 30 FPS'de oyun oynamaya alışmadım ve 30 istemiyorum hele PC tarafında o yüzden hem firma açıklamamış hem ilk başta olması gereken özellik sonra yama ile gelecek denmiş bir de 'bekleyin, uzatmayın' tarzı yorumlar var. Öyle bir yamaya gerek olmaması gerekirdi.
  • ya arkadaş bir yamayla 30 fps kilidi kaldırılacakmış hoş kaldırmasa ne olur ki bu pc platformu sonsuz özgürlüğün olduğu yar inanıyorum ki şimdiden kaldıran olmuştur yarına kalmaz steam de paylaşılır şuraya girin şunu yazın 30 fps kalksın diye amma büyüttünüz konsol da oyunlar 25 fps çalıştığında şu olayı büyüten arkadaşların hiç biri olayı bu kadar abartmıyor adam kaldıracağız demiş daha pc oyuncusuna saygı yok diyor saygısı olmayan hiç kaldırmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: psicik96

    Ulan arkadaş . Korsan kullanmayalım diyoruz . Emeğe saygı diyoruz . Adamlar resmen PS4 oyununu teleport edip 180 liradan yağlıyacak . N*h veririm buna para .


    böylesine,para vermiyeceksin ,biraz sabir edip bekleyip indirip oynuyacaksin pc yi takmiyani sen hic takmiyacaksin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.