Şimdi Ara

Battlefield 1'in Hikaye Modu için Tanıtım Videosu Yarın Paylaşılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    
     
       Electronic Arts ve DICE şu ana kadar yaptıkları tanıtımlarda her ne kadar oyunun multiplayer kısmına odaklansa da oyunun tek kişilik yani hikaye modu da fazlasıyla merak ediliyor.
     
       Bu merakımız ise yarın ya giderilecek ya da daha fazla artacak çünkü DICE resmi twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir GIF ile 27 Eylül'de bizleri tek kişilik moddan bir tanıtım videosu beklediğini belirtti.
     
       Paylaşılan GIF'e aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     


     
       Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.
     
       Ayrıca EA/Origin Access üyeleri de 13 Ekim tarihinden itibaren oyunu deneyebilecek. Konuyla alakalı tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.








  • Sabırsızlıkla bekliyorum
  • Multiplayer grafikleri çok güzeldi oyunun,Tek kişilik hikaye modunu düşünemiyorum bilee.. Keşke bu oyunun online modları arasına, arkadaşlarımızla birlikte aynı alet üzerinden birbirimize karşı spilit screen oynayacağımız haritalar falan gelse,Amann neyse bu haliylede süper..
  • Umarım bir kahramanlık hikayesi değil de savaşın kötü yanlarını dramatik bir şekilde verir. Hikaye modundan beklentim bu tabii tarihi tarafsız şekilde anlatmasıyla birlikte.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar hikayeyi o kadar çok önemsiyolar ki, çıkışına 1 aydan az kalmış daha yeni paylaşıyolar
  • hikaye iyi olmayacağından adım gibi eminim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İtilaf devletlerini iyi gösterme çabalarına girmezler umarım.
    Tarafsız bir tavır sergilenirse single da güzel olur. Multi zaten efsane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bf oyunlarında iyi bir hikaye olmayacağından eminim beklentim düşük tutuyorum zaten bizi şaşırtırlarmı bilemem ama maks 5-6 saatlik hikaye için iyi bir şey beklemek aptallık olur bundan önceki oyunlar gösteriyor multiplayer abanacak yine millet çünkü...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Gazali hocam özel mesaj kutunuza bakabilir misiniz?
  • "poz verin çekiyorum"

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    İtilaf devletlerini iyi gösterme çabalarına girmezler umarım. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/dry.gif" align="middle" border="0" alt="">
    Tarafsız bir tavır sergilenirse single da güzel olur. Multi zaten efsane. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s7.gif" align="middle" border="0" alt="">


    sanmıyorum zaten 1. dünya savaşı sömürge yarışıydı iyi gösterecekelrini hiç zannetmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antiboy -- 27 Eylül 2016; 0:59:22 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence bu sefer hikaye modu güzel olacak, çünkü konu buna müsait.
  • Size bir soru, cevaplarsanız sevinirim : Bilgisayarım orta ayarlarda anca kaldırıyor. Bunun için konsol alınır mı? Bu oyunu konsolda oynamak kolay mı? (bilgisayarı yükselmek daha masraflı gibi duruyor)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Size bir soru, cevaplarsanız sevinirim : Bilgisayarım orta ayarlarda anca kaldırıyor. Bunun için konsol alınır mı? Bu oyunu konsolda oynamak kolay mı? (bilgisayarı yükselmek daha masraflı gibi duruyor)


    Bence orta ayarlarda bilgisayarında oynamaya devam et. Oyunları PC platformunda oynayan biri olarak konsolda bu tür bir oyunu oynamak zor olacaktır diye tahmin ediyorum. Tabii ki bizim için zor olacak, konsol oyuncuları için değil. Yani, bu güne kadar bilgisayarında oyun oynadıysan yarın Battlefield 1'i konsolda oynamaya kalkarsan zorlanabilirsin. Bu hızlı oynanışa sahip bir FPS oyunu, gamepad ile oynayabileceğine inanıyorsan konsol al kontroller dışında işin bir de grafik kısmı var, orta ayarlarda oynuyorum demişsin, konsollar da ultra da açmıyor. 30 fps de açacaklar ve ayarlar da yüksek olmayacak. Bence bilgisayarda devam etmelisin. :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.