Şimdi Ara

“PS4 Pro'nun Gücü Hafife Alınıyor”

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Sony'nin yeni ve daha güçlü PlayStation 4 modeli Pro'nun teknik özellikleri oyuncular açısından pek yeterli bulunmasa da oyun geliştiricileri konsol hakkında yorum yapmaya devam ediyor. Daha öncesinde "PS4 Pro, oyun bilgisayarı toplamak istemeyenler için büyük bir alternatif" açıklamasını veren Neocore Games'ten sonra eski Driveclub geliştiricisi Paul Rustchynsky de PS4 Pro hakkında bir tweet atarak yorumda bulundu.
     
       Paul Rustchynsky, mesajında ise çok fazla insanın PS4 Pro'yu çalışırken görmediği halde hafife aldığını belirtti.
     
    “Too many people are underestimating the #PS4Pro without having seen it in action#SeeingIsBelieving (Görmek inanmaktır)“ 
     

     
       World Rally Championship, MotorStorm oyunlarıya adından söz ettiren ve PlayStation 4 üzerindeki Driveclub ile de olumlu olumsuz adından bahsettiren Evolution Studios bildiğiniz üzere Sony'nin isteği üzere kapatılmıştı. 
     
       Codemaster ise daha sonra Evolution Studios'u bünyelerine kattıklarını belirtmişti ve şu anda bu ekip bir yarış oyunu üzerinde çalışıyor.








  • Heeh tamam iyice sidik yarisina cevirin.Oyun yapin OYUNNN kim güçlü kim degil ergenler gibi laf salatasi yapacaginiza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke ps4'ü oyun bilgisayarı toplamak isteyenler için alternatif yapsaydınız. Millet aldı alacağını. Bir kez daha ps4 pro mu alacak? Millet para sı..yor sanki.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 4.20 Tflops olduğu belli zaten aletin neyini hafife alacağız daha ?
    Scorpio 6 Tflops ile 4K kaldırırmı diye tartışıyoruz sen 4.20 çok güçlüymüş gibi açıklama yapıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 26 Eylül 2016; 14:27:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görecez bakemm öylemiymiş böylemiymiş
  • teknik ozelliklerin hafife alindigi veya kucumsendigi dogru da cok yuksek bir sey olmayacagi da dogru
  • ps5'i beklemekten başka çare yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu konsollar hala neden donanımları yükseltmiyorlar ? olan pc ye oluyor kaliteli oyun çıkmaz oldu bu sony yüzünden anca reklamla şişirip milleti dolandırmaya bakar.
  • Konsolların gücü içerisindeki donanımından değil ne kadar içerik geldiğinden ve ne kalite de içerik geldiğinden belli olur.PS4 her ne kadar içerik bakımından XBox One'nın önüne geçse de PS3'ün çok arkasında kaldı.2 konsolda bu nesil de güçsüz bence.
  • Kimse ps4 Pro'muzun gücünü test etmeye kalkmasın. (Paul Rustchynskyntchhnskysy...)
  • Bu ne aptalca bir açıklama ya, çalışırken görmemişiz. Bu işin matematiği yok mu, içinde ne olduğunu biliyoruz benzer sistemin ne yaptığını biliyoruz sonuçta.
    Tuşuna basınca tflopsu ikiye mi katlanıyormuş?
  • Konsolum yok onu baştan diyim ve takip ettiğim kadarıyla epey zaman geçmiş olmasına rağmen sözde yeni nesil konsollara konsol almaya ikna edecek oyun sayısı 1 elin parmağını geçmez ve şimdiden ps5 konuşulmaya başlandı. Oyun yok konsolların gücünden bahsediliyor falan filan. Ortalık remaster oyunlarla dolu aynı oyunu bide hd oyna. Kalsn.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dhalsim

    ps5'i beklemekten başka çare yok.


    bende öle düşünüyodum ama sony öyle bir laf ettiki herşey değişti dikkatli dinle ; -biz proyu bilgi sahibi(zeki) kullanıcılar için çıkardık- yani demek istiyoki proyu al çok işine yarıcak slim ve normal ps4 alan salaklarada çaktırma sırf bu söz yüzünden pro alıyorum ben pro büyük ölçüde oyun dünyasıyla iç içe olan oyun sitelerini takip eden playstation kullanıcılarına bir bakıma hediye olarak sunuluyo çünki 1 tb slim 349 dolar pro 399 dolar 50 dolar farkla 2.5 katı konsol alıyosun hem ilerde bütün ps5 oyunları düşük grafiklerle ps4 a çıkabilir malum nx çıkınca güçsüz ama yeni bir konsol daha piyasaya giricek burada ps4 pro arada bir konsol olduğu için hala ps5 oyunlarını 1080p de çalıştırabilir mesela hala fifa nba ps3 e çıkıyor destiny ps3 dede var

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • ps4 içinde öyle diyordunuz yahu güçsüz diye pro çıkardınız ayıp ettiniz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 8-9 tflopsluk gtx1080 4k da zorlanıyor bunlar 4.2 tflops ile scorpioda 6 tflops ile 4k oynatacaksa, anca düşük grafik detayda oynatır adı 4k olur görüntüsü değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamamaya çalışıyorlar enayilere :D
  • Gormeden allaha kalbimizi vermisiz gormek inanmak degildir konsolun capi ortada hafife alcak bisi yok upscale ike 4k 30 vericeksin oda verebilirsen gerci goruntude 4k upscale gibi durmuyorduda rise tomd da neyse
    Ben peygamber efendimize gormen ağlıyorum her gece sevgimden sen gormek inanmakmis tam bir ecnebi sozu
  • Millet oyun istiyor diyeceğim ama bu ara nesil konsol her ne kadar temelinde VR için çıkartılmış olsa da, gücün getireceği grafiksel üstünlük yapımcılar tarafından da kullanılacak, Sony tarafından pazarlanırken de; çünkü müşteri bunu istiyor. Ancak bu konsol 4.2 tflops gibi o kadar iki arada, bir derede değerlerle geliyor ki, native 4K gibi yeni oyunlar için bir beklenti, saçma beklenti olur. Ancak düşük detaylarda söz konusu olabilir.

    Şahsen bir müşteri olarak artık bu tip boş vaatlere kanmıyorum, asıl istediğimiz oyun, mevcut PS4 için gelecek kaliteli oyunlar benim için yeterli, ötesi isterse 8K olsun, onu da konsolu alırken kaç K olduğuna bakanlar düşünsün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 26 Eylül 2016; 15:39:20 >
  • Hafta'nın ilk günü başladılar aynı şeyleri söylemeye "ps4 Pro, oyun bilgisayarı toplamak istemeyenler için büyük bir alternatif" Bu IBM-Sony-Toshiba ortak üretimi PS3'de kullanılan CELL gibi custom chip değil, AMD üretimi modifiye edilmiş x86, gpu 4.20 kas gücü dedin mi yapacağı belli.... 10 yıl önceki PS3 1.83 tflops, PS4 1.84 tflops



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 26 Eylül 2016; 16:25:35 >
  • Kim ne derse desin PlayStation 6'dan umutluyum ben. PlayStation Altı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.