Şimdi Ara

Ubisoft CEO'su NX'in Kullanımı Kolay Bir Cihaz Olduğunu Söylüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Nintendo NX hakkında Nintendo cephesinden yorumlar görmesek de oyun geliştiricileri yorum yapmaktan kaçınmıyor. Bunların arasında röportajlarında en çok yorum yapan firma da Ubisoft. Daha önceki Nintendo konsollarına da desteği bulunan Ubisoft'tan Yves Guillemot, bu kez IGN ile bir röportaj gerçekleştirdi.
     
       Ubisoft CEO'su Yves Guillemot yaptığı yorumunda, NX'in çok cezbedici bir arayüze sahip olduğunu ve NX'in tüm oyuncular için kullanımı kolay olan bir cihaz olduğunu belirtti.
     
       Yves Guillemot bunun dışında Nintendo'nun bugüne kadar var olanların dışında bizlere tamamen farklı bir deneyim yaşatacak bir cihaz yaptıklarını söyledi ve Nintendo'nun Wii U'dan dersini aldığını da ekledi. 
     
       Temmuz ayında Ubisoft'un CFO'su Alain Corre da MCV ile gerçekleştirdiği röportajda NX'in oyun endüstrisinin büyümesine yardımcı olacağını ve ayrıca Nintendo'nun NX ile birçok casual oyuncuyu da endüstriye geri getireceğini söylemişti.
     
       Nintendo NX'in 2017 Mart ayında piyasaya sürülmesi ve melez bir yapıyla yani hem ev hem de el konsolu olarak karşımıza çıkması bekleniyor. 








  • Çıksada alsak artık şişire şişire bi hal oldu ubi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazarda satılan el konsolu gibi mi olacak acaba?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ubisoft CEO'su NX'in Kullanımı Kolay Bir Cihaz Olduğunu Söylüyor
  • Kaç yıldır haberini duyuyoruz nerdeyse ps4 xbox one a dayanıyor onlardan sonra dedikoduları çıkmaya başlamıştı. Üstüne Sony pro yu tanıttı ki çıkacak nerdeyse, xboxta scorpio tanıttı . Bunlar ne zaman tanıtacak acaba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu haberi 2 ay önce okumuştum sanki yalnış mıyım ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ubisoft söylüyorsa yalandır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RaiTrQ

    Kaç yıldır haberini duyuyoruz nerdeyse ps4 xbox one a dayanıyor onlardan sonra dedikoduları çıkmaya başlamıştı. Üstüne Sony pro yu tanıttı ki çıkacak nerdeyse, xboxta scorpio tanıttı . Bunlar ne zaman tanıtacak acaba


    Wii U'nun 5. yılında NX'i çıkaracakları ve oyun dünyasına yeni şeyler katmayı düşündükleri için işi biraz sıkı tutuyorlar. Wii kumanda çok beğenilince move'un ortaya çıkmasını hatta Mii karakterlerini avatar adıyla klonlayan zihniyeti küçümsemiyorlar çünkü şimdi duyursalar Nisan 2017'de piyasaya çıkacak NX'in bazı özelliklerini önümüzdeki aylarda çıkacak pro'da bile görebileceklerinden eminler. Analog kontrol, titreşimli ve kablosuz oyun kumandaları konsollarda ilk defa Nintendo'da yer aldı ve sonrası malum. Kopyalanmasının biraz zaman almasını istiyorlar anlayacağın yoksa Nintendo konsollarını her zaman rakiplerinden en az 1 sene önce piyasaya sürer.




  • Nintendo yeni bir projektör patenti aldı, düz olmayan alanlara düz görüntü aktarabilmeyle ilgili. İlginizi çekerse;https://mynintendonews.com/2016/09/23/nintendo-has-patented-a-projector-that-displays-flat-images-on-uneven-surfaces/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HayvanGenli

    Bu haberi 2 ay önce okumuştum sanki yalnış mıyım ?


    Editör haberin içeriğinde Temmuz ayındaki bir gelişmeyi zaten belirtmiş ama bizim insanımız haberi okumadan yorum yapıyor senin gibi normaldir. Ayrıca aynı CEO'nun başka bir demeci daha var ve NX'i gördüğünü ve çok fantastik bir makine olduğunu söylüyor. Gazali kardeş habere eklerseniz sevinirim.https://mynintendonews.com/2016/09/21/ubisoft-ceo-says-nx-is-a-fantastic-machine-and-its-really-a-new-approach/




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmet4428

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/3f/0b/d9/3f0bd977f0b47b32739a6e5847878e72.jpg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/3f/0b/d9/3f0bd977f0b47b32739a6e5847878e72.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/3f/0b/d9/3f0bd977f0b47b32739a6e5847878e72.jpg" width="320px" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0" height="240"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>


    O aklınca alay ettiğin Tetris oyunu bile Game Boy sayesinde Dünya'ya tanıtılıp 35 milyon satılarak el konsolu piyasasını varlığına büyük katkıda bulunmuş bir oyundur. Bir link kablosu ile iki Game Boy sahibinin birlikte oynayabildiği ilk oyunlardan biri de olmuştur. Aradan 20 yıl geçtikten sonra ortaya çıkan çin malı korsan tetris'le ne kadar sefil bir zihniyette olduğunu mu kanıtlıyorsun? Nintendo senin çapına oldukça büyük gelir, atalarımız boşuna ''eğitim cehaleti alır'' dememiş.




  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Herkesin düşüncesi farklıdır ve sende bu düşüncen ile farklı olduğunu kanıtladın.
    Hem soruyorsun hemde benim adıma kendin cevap veriyorsun çok zekisin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmet4428

    Herkesin düşüncesi farklıdır ve sende bu düşüncen ile farklı olduğunu kanıtladın.
    Hem soruyorsun hemde benim adıma kendin cevap veriyorsun çok zekisin.


    Haber başlıklarına takip ettikleri oyun veya konsol firmaları hakkında bilgi almak ve fikir paylaşmak isteyenler ile senin gibi amacı üzüm yemek olmayıp bağcıya sataşmak olanları ayırt edebilecek zekâdayım. Düşünce dediğin şey ''brick game'' ile ifade edilmek isteniyorsa ortada brick olmuş başka birşey var demektir. ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.