Şimdi Ara

FIFA 17 İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
       EA Sports'un geliştirmiş olduğu ve bu yıl Frostbite oyun motoru ile birlikte yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak FIFA 17'nin inceleme notları oyunun çıkışından önce gelmeye başladı. Puanlara baktığımızda ise şu ana kadar 14 inceleme bulunuyor ve oyunun ortalaması 87 puanı bulmuş durumda. İnceleme puanları geldikçe haber belli aralıklarla güncellenecektir. Metacritic üzerinde paylaşılan puanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     
       FIFA 17, 27 Eylül tarihinde Kuzey Amerika, 29 Eylül tarihinde ise dünya genelinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC. EA/Origin Access sahipleri Xbox One ve PC'de oyunu bugünden deneyebilir.
     
    Metascore 87 (14 inceleme)
     
    Gaming Nexus 95
    Everyeye.it 93
    Multiplayer.it 93
    COGconnected 93
    Hobby Consolas 91
    SpazioGames 90
    Attack of the Fanboy 90
    God is a Geek 90
    Stevivor 90
    IGN Italia 87
    IGN 84
    Gameblog.fr 80
    Digital Spy 80
    Eurogamer Italy 80 








  • EA Sports, It's in the game.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamı tamına 1 haftası var. Geçse de oynasak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Demoyu severek oynadım.Yıllar sonra ilk defa bir spor oyununda öylesi bir keyif aldım.
  • Çıktığı gibi alıcam.Demo da Journey modunun tadını aldım oynamam lazım onu :D
  • oyun abartıldığı gibi iyi değil arkadaşlar alıp bir süre oynadıktan sonra farkına varırsınız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Neden iyi değil?
  • bence güncellemeyle oyunu rayına oturtucaklarına inanıyorum .. satın aldık bakalım artık ne çıkacak belli değil . demoyu beğendim fifa her sene üzerine koyarak gidiyor maşallah .. Ama tek korkum EA gibi sömürgeci firmaların artık Ligleri falan parayla satması ... La Liga DLC - Premier Lig DLC - Serie A DLC ... gibi gibi . umarım yakınlarda böyle birşeyi görmeyiz .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: psicik96

    bence güncellemeyle oyunu rayına oturtucaklarına inanıyorum .. satın aldık bakalım artık ne çıkacak belli değil . demoyu beğendim fifa her sene üzerine koyarak gidiyor maşallah .. Ama tek korkum EA gibi sömürgeci firmaların artık Ligleri falan parayla satması ... La Liga DLC - Premier Lig DLC - Serie A DLC ... gibi gibi . umarım yakınlarda böyle birşeyi görmeyiz .


    Ultimate Team'den dünya para kazanıyorlar zaten. Öyle bir risk alacaklarını sanmıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • biraz önce origin access le full sürümünü oynadım hiç bir hata giderilmemiş demoyla aynı ayrıca arkadaşın dediği gibi belli bir süre oynayınca oyun fifa 16 gibi geliyor zaten yeni oyun motorunu belli oyunculara tam anlamıyla monte etmişler mesela bütün ülkelerin alt sıradaki takımlarına bakın yada fazla tercih edilmeyen ülkelerdeki oyunculara bakın aynı fifa 16 daki oyuncuları kopyala yapıştır yapmışlar gibi fox engine motoruna dönmüş...işin ilginç kısmı mail olarak ea help bana döndüğünde oyunun optimizasyon sorunlu olduğunu kabul etmesine rağmen hiç bir değişiklik yok full sürümde
  • Demek ki para kıtlığı çekiyorlar baksanıza COD'a her sene sektirmeden iyi puan veren IGN sadece 84 vermiş oyuna

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gene abartılmış puanlar. ha bu arada god is geek 'e konamiden para yemiş diyenler yanıldıgını görmüştür umarım. adamlar 90 puan vermiş. ki ne pese nede fifaya verdikleri puanlar doğru değil. fifanın puanı 70 pesin 80 dir benim için yok 100 yok 90 bunlar çocukça, uçuk, gerçekçi olmayan puanlamalar
  • Yaw he he pesin 80, fifanın 70, bana göre de fıfa 90, pes 70. prof konuştu, çok biliyorsun ya herşeyi, sana sormadan puanlama yapmışlar, ayıp etmişler, geçerliliği yok bunların bu incelemelerin , dikkate almayın arkadaşlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    biraz önce origin access le full sürümünü oynadım hiç bir hata giderilmemiş demoyla aynı ayrıca arkadaşın dediği gibi belli bir süre oynayınca oyun fifa 16 gibi geliyor zaten yeni oyun motorunu belli oyunculara tam anlamıyla monte etmişler mesela bütün ülkelerin alt sıradaki takımlarına bakın yada fazla tercih edilmeyen ülkelerdeki oyunculara bakın aynı fifa 16 daki oyuncuları kopyala yapıştır yapmışlar gibi fox engine motoruna dönmüş...işin ilginç kısmı mail olarak ea help bana döndüğünde oyunun optimizasyon sorunlu olduğunu kabul etmesine rağmen hiç bir değişiklik yok full sürümde


    Ara videolar, tekrarlar vs. dahil 60 FPS'de oynuyorum. Sende sorun olmasın?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yaw he he pesin 80, fifanın 70, bana göre de fıfa 90, pes 70. prof konuştu, çok biliyorsun ya herşeyi, sana sormadan puanlama yapmışlar, ayıp etmişler, geçerliliği yok bunların bu incelemelerin , dikkate almayın arkadaşlar.

    mesele sana göre bana göre puanlama değil. puanların bol ekseden sallanması. 2 serininde çok büyük eksikleri var bırak 100 ü 90 nı bile bulamazlar. Oyunlara çok kolay tam puan veya ona yakın puanlamalar çıkıyor bahsetmek istediğim bu.. 70 puan demek kötü oyun demek değil..
  • pes 17nin de 87 ortalamasi var fifa 17nin de. inanalim mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav neyin tartışmasını yapıyosunuz hangisini oynamaktan haz alıyosanız alın oynayın işte ne tartışıyosunuz bana fifa harika geliyo diğerine pes kimsenin kimseye zararı yok yani alt tarafı oyun oynicaz keyif alıcaz o kadar basit :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    gene abartılmış puanlar. ha bu arada god is geek 'e konamiden para yemiş diyenler yanıldıgını görmüştür umarım. adamlar 90 puan vermiş. ki ne pese nede fifaya verdikleri puanlar doğru değil. fifanın puanı 70 pesin 80 dir benim için yok 100 yok 90 bunlar çocukça, uçuk, gerçekçi olmayan puanlamalar

    aynen bana göre de pesin puanı 1 (1 puanı da bana tsubasayı anımsattığı ve eski günlerime döndüğüm için verdim), fifanın puanı da 99 (1 puanı sahaların çok yeşil olmasından dolayı kırdım) olmalı.
  • Ign Pes e 95 veriyor, Fifa ya 84 . Çok ilginç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onu bunu bilmem ben burda Fifaya verilen Puanlarda herkesin emeğinin karşılığını alamadığını görüyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.