Şimdi Ara

Famitsu, PES 2017 ve Persona 5'i İnceledi, Puanlarını Verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Japonya'nın en büyük oyun dergisi Famitsu, bu hafta gerçekleştirdiği incelemeleri oyuncular ile paylaştı. Diğer birçok Batılı oyun basınının aksine bir oyunu birden fazla editörün incelemesine dayanarak sunan Famitsu, bu hafta Japonya çıkışına az bir süre kalan Persona 5 ve bu yılın merakla beklenen futbol oyunlarından PES 2017'yi inceledi.
     
       İnceleme notlarına baktığımız zaman ise 3 editörün Persona 5'e 10 puan verdiğini bir editörün 9 puan verdiğini görüyoruz. PES 2017 için ise 3 editör oyuna 9 puan verirken bir editör 10 puan vermiş bulunuyor. Bu hafta Famitsu'nun paylaştıkları tüm inceleme puanları su şekilde.  
     
    Chou Sentou-chuu Kyuukyoku no Shinobu to Battle Player Choujou Kessen! (3DS) – 8/8/8/7 [31/40]
    Grumpy Reaper (Wii U) – 7/6/7/7 [27/40]
    Inversus (PS4) – 8/8/8/8 [32/40]
    Metrico+ (PS4) – 8/8/7/7 [30/40]
    Persona 5 (PS4) – 10/10/10/9 [39/40]
    Persona 5 (PS3) – 10/10/10/9 [39/40]
    Pro Evolution Soccer 2017 (PS4) – 9/9/9/10 [37/40]
    Pro Evolution Soccer 2017 (PS3) – 9/9/9/10 [37/40]
    Yunohana SpRING! Cherishing Time (PS Vita) – 8/8/8/7 [31/40]
     

     
       Persona 5, Avrupa'da PlayStation 4 ve PlayStation 3 için 14 Şubat 2017 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun Japonya çıkış tarihi ise 15 Eylül 2016.
     
       Pro Evolution Soccer 2017, 13 Eylül tarihinde Amerika'da, 15 Eylül tarihinde de ise dünya genelinde çıkış yapacak. Oyunun fiyatı ise PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde 60 dolar; PlayStation 3, Xbox 360 ve PC (Steam 159 TL) üzerinde ise 40 dolar olacak. Oyun PC'de PlayStation 4 ve Xbox One seviyesinde olmayacak. 








  • Taraflı bir inceleme olduğu apaçık ortada.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • japonların pese yüksek puan vermesi kadar doğal birşey yok, adamlar anime-futbol oyun türünün tek üreticisi ülke. diğer ülkeler ise daha çok futbol sevdiğinden dünya geneli satışlara bakıldığında fifa farkını ortaya koyuyor.
  • Tamam pes fena değil diyelim ama abi o şutları bi değiştirin artik ya herkes aynı vuruyor ve füze gibi vuruyor uzaktan şut çekince bir kerede acaip derecede dışarı gitsin top hiç ama hiç denk gelmedim şutlar ve şut hissiyatı berbat fileleri soylememe bile gerek yok zaten paslaşma pozisyonlar falan bu sefer fena olmamış ama bu saydıklarım acaip uyuz ediyo oynarken o yuzden hiç bulasmiyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2000'li yılların başında PES fanı olan ama sonra FIFA'nın futbol devrimini ayakta alkışlayıp gerçekleri gören biri olarak yazıyorum... PES bu sene grafik anlamında çok gelişmiş. Animasyonlar, ara sahneler zaten çok iyi. Oynanabilirlik de güzel olmuş. Oyunun hızı mükemmel. Kalecileri çok beğendim. Ama pasları biraz daha farklı yapmaları lazım. Top sürekli olarak buz gibi bir pistin üzerine kayıyor sanki. Farklı varyasyonlarını yapmaları, göze hoş gelen, yeri geldiğinde falso alan, yeri geldiğinde kısa düşen yada adrese gitmeyen paslar olmalı... VE EN ÖNEMLİSİ ŞUTLAR! Gerçekten rezalet. Gerçekten sil baştan yazılması gerekiyor şutların. Tüm futbolcular aynı şekilde şut çekiyor. Bazuka gibi köşelere giden şutlardan artık vazgeçmeli PES. Bu konuda FIFA mükemmele çok yakın. Ama PES açık ara rezalet. Köşeye giden, doksana giden şutlar artık bıktırdı. Utanmasalar topun arkasına ejderha, kaplan, kartal ekleyecekler...

    Benim görüşüm şu... PES şutları FIFA gibi yaptığı zaman ve şu lisans işini tamamen hallettiği zaman, bir de adam akıllı 30-40 lisanslı stadı oyuna eklediği zaman (son iki söylediğim imkansız gibi geliyor bana) o zaman gerçekten piyasayı siler süpürür.

    Tamamen objektif olarak yazdım bunları. Gelişme var ama sonuç yine kötü. FIFA 16 bile daha iyi. Kısacası bu senede FIFA diyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Yine bomba gibi bir Persona geliyor...
  • futbol denince akla japonya gelmemesinin sebebi futbol ingiltereden öğrenilir.
  • fifaya bütü satılmış siteler puan yağdırırken tarafsız. ancak pes yüksek bir puan aldıgında taraflı. :(((
  • Allah aşkına pese gelince bombalıyorsunuzda neden fifanın eksiklerini yazamıyorsunuz ? neden hiçkimse her fifa oyuncusunun inanılmaz seri hareket kabiliyetine sahip olmasını, oyunun gerçekten çok uzak oyun akışını ışınlanan oyuncu hareket geçişlerini yazamıyor ? birtek allahın kulundan göremedim bunları hep pes hep pes
  • Lisanslar ve her platforma esit yaklasilmamasi da goz onune alinsa daha gercekci bir sonuc gorebilirdik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes böyle tüm dünyada fifa daha çok tutuluyor falan diyor da, metacritic ortalamasında pes 16, fifa 16 dan daha yüksek puana sahip. Sadece satış rakamlarına göre en iyi diyorsanız, sizin mantığınızla Call of Duty serisi gelmiş geçmiş en iyi fps olmalı.
  • Herkes böyle tüm dünyada fifa daha çok tutuluyor falan diyor da, metacritic ortalamasında pes 16, fifa 16 dan daha yüksek puana sahip. Sadece satış rakamlarına göre en iyi diyorsanız, sizin mantığınızla Call of Duty serisi gelmiş geçmiş en iyi fps serisi olmalı.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    İşin ucunda Konami olduğu sürece bu devam edecek, insanların Konami'nin yakın geçmişine bakarak oyuna aşırı önyargılı yaklaşmaları çok normal.
  • EA nin yakın geçmişide çok süperdi ya
  • Persona 5 (PS4) – 10/10/10/9 [39/40]

    O editör neden 9 puan vermiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 7 Eylül 2016; 13:59:18 >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    En azından EA "PC'yi PS4 seviyesinde yapmayacağız." gibi bir cevap vermiyor, veya oyun yönetmenlerine kısıtlamalar koymuyor.

    Yakın geçmişten kastım buydu, sen EA'nın son 1 yıl içerisinde böyle davranışlarına örnek verebilir misin?
  • Ya tam bir saçmalık :D Tamam oyunun ps4 versiyonunda grafikler güzel olabilir.
    Ancak oyunda oynayacak takım yokken çıkıpta bu oyuna nerdeyse tam puan vermek tam bir reklam operasyonu.

    Neyse bu rakamlara inanıp alanlarda kısa sürede pişman olup ya geri iade edecek yada elelrinde kalacaktır.

    Siz EA ya altın kaka ödülü vere vere işte konami gibi şirketleri şımarttınız.Adamlar 50 tane takımla futbol oyunu yapıyor :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ayrıca şu misafir üyelikten mesaj atmayı kapatın artık.Delikanlı olan yorumunun arkasında durur,sorumluluk alır.ortalığı karıştırmak için atıp kaçmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheStarBox

    Ayrıca şu misafir üyelikten mesaj atmayı kapatın artık.Delikanlı olan yorumunun arkasında durur,sorumluluk alır.ortalığı karıştırmak için atıp kaçmaz.


    asıl senin şu mesajınla yaptıgın ortalıgı karıştırmaktır. Ne dedim ben yorumlarımda da bana bu imada bulunuyorsun ? şu her defasında konuyu saptırmak için misafir üyeliklere sataşma yöntemi komik olmaktan çıkıp sıkıcı olmaya doğru gidiyor artık. birisine ' misafirden yazmak kolay üye olda gel ' klişesini 2 durumda söylüyorsunuz.

    1- konu hakkında savundugunuz şeyde yeterli kaynaklar olmadıgında yani savunacak birşey bulamadıgınızda
    2- söylediğiniz şeyin sitedeki diğer okurlar tarafından algı yönetimiyle savunulması için saldırmak amacıyla (savundugunuz şeyi pekiştirmek)

    bunları göremiyormuyuz sanıyorsunuz yıllardır aynı terane neymiş üyelik alda gelmiş. sende bütün sınıf arkadaşlarını çağırıp tartışmanın içine etme o zaman. özelden mesaj yağıyor sonra hangi biriyle ugraşacam valla kafam rahat böyle. çıldırıyorsunuz değil mi böyle kolayca taciz edemiyorsunuz diye. çıldırın çıldırın.. en rahatı valla giriyom istediğim özgürlükte istediğim şekilde yorumumu yapıyorum arkamdan sövün isterseniz haberim bile olmaz.. mükemmel bir sistem. üyelikle yazacak olsam sabaha kadar ona yetiş buna yetiş her türlü algı yönlendirmeyle uğraş had be kim uğraşacak. gir yorumu bırak oyuna dal . bu kadar basit




  • ya yapmayn EA da zamanında pc ye eski nesil çkardı fifa 11 e kadar pc oyuncularına üvey evlat muamelesi yaptı. Konamide pc ye yeni nesil pes çıkarttıgında başka birşey bulursunuz. Fifanın kötü taraflarını söylememk için bahane aramaktan vazgeçin artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.