Şimdi Ara

Deus Ex: Mankind Divided'ın Season Pass İçeriğinde 2 Tane Hikaye Görevi Bulunuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Eidos Montreal ve Square Enix'in katkılarıyla yarın itibarıyla çıkış yapacak Deus Ex: Mankind Divided'ın season pass içeriği tanıtıldı.
     
       Tanıtılan bu içerikler ile birlikte season pass içerisinde iki tane yeni hikaye görevinin bulunduğu da ortaya çıktı. System Rift ve A Criminal Past adındaki bu hikaye görevi için detaylı bir açıklama yapılmış değil. Yani uzunluk ve hangi konuyu işlediğine dair bir açıklama yok.
     
       Hikaye görevlerinin dışında ise 5000 kredi, 4 Praxis seti, Deus Ex: Mankind Divided'ın Breach modu için 5 Booster Packs ve 20 Chipsets verilecek. Son olarak çeşitli silah ve içerikler barındıracak Assault ve Tactical paketleri de season pass alan kullanıcılara sunulacak. 
     
       Yukarıda da belirttiğimiz gibi yarın itibarıyla çıkış yapacak oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcılarına sunulacak. Season pass fiyatının Steam üzerinde 74,49 TL olduğunu da hatırlatalım.








  • Season Pass çok pahalı (sunduğu içeriğe göre). Witcher 3 fiyatına iki görev satıyorlar. İlk etapta almaya gerek yok. İleride bir Director's Cut daha görme ihtimalimizi de düşünerekten uzak duruyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Witcher 3'deki DLC'lerin kalitesini görünce.. İnsanın ister istemez kıyaslama yapası geliyor. Umarım en az Human Revolution'a çıkan The Missing Link ve üstü kalitede olur bu iki hikaye DLC'si de Season Pass aldığıma pişman olmam, olmayız..
  • Dün japonya başbakanı rio olimpiyatları kapanış töreninde Mario oldu Tokyo 2020 tanıtım filmi için çok hoş video tsubasa falan da var. Güzel haber editörlere bir pas atayım.

    https://www.youtube.com/watch?v=FNuqKVG781I

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu bitirelimde duruma göre alırız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Season Pass ayağına iyi söğüşlemeye başladılar. Keşke azalarak bitse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vay be knki bsc editörü olmuşun he nerden nereye :p
  • Fiyat olarak ayrı bir oyun parası ve o kadar da dolu değil eminim ayrı bölümler en fazla 2 saat sürüyordur. HR'in The Missing Link'i de güzeldi ama oynamasanızda olur kıvamında bir DLC'ydi zaten oyuna yedirişleri de çok tırttı, oyunu çok beğenmeme rağmen. Ana oyunu bitirir oynarız o arada indirime girerse düşünebilir.
  • Witcher 3 ü komple season pass ile 60 tl ye alınca deus ex de olsa fiyat çok pahalı geliyor.

    Bir sene beklerim almak için full versiyonu bu fiyat yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.