Şimdi Ara

Konami, PES 2017'deki Lisans Durumuna Değindi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Futbol oyunu dediğimiz zaman uzun yıllardır aklımıza iki oyun geliyor. Birisi PES diğeri ise FIFA. PlayStation 1 ve PlayStation 2 zamanlarında üstünlüğü koruyan PES -elbette katılmayan kişilerde olacaktır ancak- 2011 yılından beri FIFA'nın arkasında kalmaya devam ediyor. 2011 yılında PC'ye de yeni nesil gelerek oynanış ve grafiklerde değişime giden EA Sports, PES'teki lisans sorunlarının olmasıyla da birlikte satış anlamında da epey üstün.
     
       PES'in Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa ve Copa Libertadores gibi lisanslara sahip olması gerçekten güzel ancak benim şahsi düşüncem en önemli lig İngiltere Premier Ligi'nin lisansız olması çok büyük bir eksiklik. Geçtiğimiz yılla birlikte sadece Manchester United'a sahip olan PES, özellikle bu yıl kızışan lisans mücadelesinde İngiltere Premier Ligi'ni biraz daha zorlamak istiyor olacak ki yaptığı röportajda yeni bir takımla daha partnerlik imzaladıklarını duyurdu.
     
       Squawka adlı siteyle yaptıkları röportajda Konami, Arsenal'ın lisanslı bir şekilde PES 2017'de bulunacağını hatırlattı ve İngiltere Premier Ligi için bir başka takımla da anlaştıklarını açıkladı. Henüz bu takımı açıklamayan Konami, EA'in yakın bir zamanda Manchester United ile yaptığı partnerliği hatırlattı ve Gamescom'a kadar bu konu hakkında başka bir şey söyleyemeyeceğini belirtti.
     
       Lisans konusunda ise Konami, yeni partnerlikler için planlarının olduğunu ve tüm stadyum listesinin Gamescom 2016'da açıklanacağını da ekledi. Röportajda stadyum konusu üzerinde epey duran Konami, oyuncuların stadyum sayısında geçen yıla göre daha memnun kalacağının garantisini verdi ve Camp Nou dışında özel stadyumların da bizleri beklediğini belirtti.
     
       Son olarak Konami, PES'in FIFA kadar satmadığını belirterek lisans konusunda kendilerinin biraz daha akıllıca davranması gerektiğini ve PES'in sürdürülebilir bir seri olduğunu belirtti.
     
       Pro Evolution Soccer 2017, 13 Eylül tarihinde Amerika'da, 15 Eylül tarihinde de ise dünya genelinde çıkış yapacak. Oyunun fiyatı ise PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde 60 dolar; PlayStation 3, Xbox 360 ve PC üzerinde ise 40 dolar olacak. Oyun PC'de PlayStation 4 ve Xbox One seviyesinde olmayacak.








  • En fazla Japonya,İtalya ve Türkiye'de oynanan şu oyunun neden Süper Lig lisansı olmaz aklım almıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • leicester city dir büyük ihtimalle yada tottenham bence fifaya iyi bir rakip oyun çıkarsında önemli değil ea tekel olması oyuncular açısından sıkıntı.
  • Cek oradan bi Fulham kocum benim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu eskiden türkçe olduğu için oynardi bu millet artık fifa hem global hem lisans hem oyun modlari ve ilk defa bir futbol oyununda hikaye moduyla gelerek pesi yeryüzünden silmememesi için neden göremiyorum kac senedir Türk ligini birakin adam gibi takim gelmedi gelenlerde ya london city gibi abudik gubidik isimlerle geldi
    Repect w.eleven
  • O kadar oyun firması var ama futbol oyunu yapan 2 firma var oda bitanesi diğerinin çok gerisinde ona rağmen fifa kendini yenilemeye devam ediyor nezamana kadar böyle gider bilinmez o yüzden derhal ea nin karşısına sağlam futbol oyunları çıkması lazım lazım ki daima gelişen futbol oyunları görelim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • FIFA 'da 4 tane İngiltere Ligi full lisanslı oyunda haha..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Lisans,stadyum konusu pc'de modlarla,konsollarda edit ile çözülebiliyor.
    Asıl sorun Pes'in gerilemeye başlaması.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • beyler imza falan toplayalım türkiye ligini alsınlar en çok pesi türkler oynuyor.
  • benim merak ettiğim bir lisansı iki şirket alamıyor mu? yani şampiyonlar ligine pes el mi koydu neden fifa da almıyor? sonuçta takımlar her ikisinde de lisanslı olabiliyor felan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pes oynayan insan eksiktir, yarımdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.United lisansı bu sene fifa tarafından alınmış

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ARSENAL, OYUN GÖRÜNTÜLERİNDE DE VARDI ARSENALI ALMIŞTIR ANCA

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardaq

    benim merak ettiğim bir lisansı iki şirket alamıyor mu? yani şampiyonlar ligine pes el mi koydu neden fifa da almıyor? sonuçta takımlar her ikisinde de lisanslı olabiliyor felan.


    anlaşma o şekildedir yoksa fifa da alır...anlaşmaya bağlı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Reklam gibi olacak ama turkcespiker.com her sene muhteşem iş çıkartıyor.
    Pes 2009 dan beri exTReme yamasıyla oynuyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Birinin şu lisanslara el atması lazım.Her takımla ayrı ayrı lisans sözleşmesi yapmak nedir ya ligin futbol federsyonu ile anlaşırsın tüm takımlar için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Son olarak Konami, PES'in FIFA kadar satmadığını belirterek" Biz bunu kaç senedir PES fan boylarına anlatamadık ama KONAMİ neyin ne olduğunu biliyormuş. Umarım şimdi anlamışlardır Fanboylar. Bazıları hala kabul etmemeye devam edecek tabiki :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KaptanKenway

    "Son olarak Konami, PES'in FIFA kadar satmadığını belirterek" Biz bunu kaç senedir PES fan boylarına anlatamadık ama KONAMİ neyin ne olduğunu biliyormuş. Umarım şimdi anlamışlardır Fanboylar. Bazıları hala kabul etmemeye devam edecek tabiki :)


    Ülkemizde Playstation ve PES ikilisiyle kafelerde oynayan büyük bir kitle var ve ne dersen de cahil direnciyle PES'in uzun yıllardır kan kaybetmeye devam ettiğini anlatamazsın. Ama dışarıya böyle iken içeride birkaç yıl öncenin PES oyunlarını oynamaya devam ederler. Güncel bir karşılaştırma; PS4'teki PES 2016 oyunu 770 bin, FIFA 2016 ise 8.28 milyon satmış. Ayrıca haberi giren arkadaş 2011'den beri demiş ancak FIFA 2009 ile çok yüksek inceleme puanları ve PES'ten daha fazla satış rakamlarına ulaşmaya başlamıştı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    bu oyunu eskiden türkçe olduğu için oynardi bu millet artık fifa hem global hem lisans hem oyun modlari ve ilk defa bir futbol oyununda hikaye moduyla gelerek pesi yeryüzünden silmememesi için neden göremiyorum kac senedir Türk ligini birakin adam gibi takim gelmedi gelenlerde ya london city gibi abudik gubidik isimlerle geldi
    Repect w.eleven


    Eskiden bu oyun Türkçe olması bir kenara ingilizce bile değildi japonca oynuyorduk. O zaman ismi Pro evolution değil Winning elevendı. Tabi sen o zamanlar henüz doğmadığın için bunları bilmezsin. Git kumda oyna Fifa fanboycuğu seni.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: herocem

    Pes oynayan insan eksiktir, yarımdır.


    inş canım ya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.