Şimdi Ara

No Man's Sky - Çıkış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Bağımsız geliştirici Hello Games'in ilk olarak dün Kuzey Amerika'da PlayStation 4 sahiplerine sunduğu No Man's Sky bugün Avrupa ve Birleşik Krallık için de çıkış yapıyor. PlayStation'ın resmi YouTube kanalı üzerinden de oyunun çıkış videosu paylaşıldı. Bu videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     
       12 Ağustos tarihinde de PC için çıkış yapacak No Man's Sky için inceleme notu paylaşılmış değil ancak metacritic ortalamasına etki etmeyen iki sitenin inceleme notu şu şekilde. 
     
     








  • bu daha çok pc çıkış trailer ı olmuş
  • Her ne kadar bu oyun eleştirilse de çok farklı bir oyun. Ben bu oyunu her türlü oynayacağım. Tabii 5-10 dolara düştükten sonra...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 18 kent bilmem ne gezegen var ama hepsi boş bu kadar olur insan şunların içini doldurur birkaç aktivite ekler bir konu edinir star wars benzeri bir şey çok rahat yapabilirsin hem survival hem açık dünya ama sen sadece gezegenle bırak öylece sadece gez gemiyle boş bir oyun olmuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MGur

    Her ne kadar bu oyun eleştirilse de çok farklı bir oyun. Ben bu oyunu her türlü oynayacağım. Tabii 5-10 dolara düştükten sonra...


    5-10 dolara düşmesi 10 yılı bulur biliyorsun değil mi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya açıkçası bana fazla boş geliyor bu oyun, yapımcısı da fark etti ki oyunu 2 gün erteledi ve Frigate sınıfı gemilere base building sistemi eklemiş, nasıl bir şey olabileceğini tahmin edemiyorum ama yine de yetersiz bana kalırsa.

    Asıl olması gereken kolonileşme, titan sınıfı büyük gemileri kullanabilme, büyük ticaretler, madencilik vs. gibi bir role play eklemeleri lazımdı. Madem bu kadar büyük evren yapıyorsun, insanlara da mantıklı ve oyalayıcı amaçlar vermeleri gerekiyor.

    Hoş daha belli olmaz, belki ileride güzel şeyler ekleyebilirler oyuna, yapımcı açıklama yapmıştı bütün DLC'ler tamamen ücretsiz olacak diye.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: MGur

    Her ne kadar bu oyun eleştirilse de çok farklı bir oyun. Ben bu oyunu her türlü oynayacağım. Tabii 5-10 dolara düştükten sonra...</blockquote>

    5-10 dolara düşmesi 10 yılı bulur biliyorsun değil mi?


    Oyunun GTA gibi yüksek popülerlikle devam edeceğini sanmıyorum. 2 yıla düşer iyice. Acelemiz yok. Elbet oynarız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.