Şimdi Ara

Nintendo NX için Bir Başka Oyun Daha Onaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Nintendo NX'in hala resmi tanıtımını göremedik ancak konsola gelecek oyun sayısı giderek artmakta. Bu gelecek oyunların arasına da başka bir yapım daha eklendi.
     
       Famitsu ile yapılan röportajda Dragon Quest X'in yapımcısı ve yönetmeni oyun hakkında yeni bilgiler paylaştı. Bu bilgilerden birisi de oyunun PlayStation 4'ün yanı sıra Nintendo NX için de geliştirildiğini söylemesi oldu. Böylelikle halihazırda Wii, Wii U, PC, Android cihazlar ve 3DS için çıkmış olan oyun Nintendo NX için de onaylanmış oldu. 
     
      Dragon Quest X ile birlikte de NX için onaylanan toplamda 4 oyun oldu. Bunlardan ilk üçü ise The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Just Dance 2017 ve 2017 yılında çıkış yapacak yeni Sonic oyunu.
     
       Bunun dışında MCV'nin Nintendo'ya yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre NX'in çıkışından sonraki 6 aylık süreçte konsola Mario ve Pokemon oyunu geleceği de söyleniyor. 








  • sanki bu haberi okumustum ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nintendo NX alacak kişi zaten bu tür oyunlara ilgisi olan biridir. Gayet iyi, çeşit artıyor
  • pokemon umarım moon&sun portu olmazda açık dünya bir oyun olur
  • 6 ay aylık süreç de çıkacak mario oyunu mario kart dır güzel bir kariyer modlu fifa da çıkarsa oyun oynadık dan sonra film ve dizi keyfi de verirse nx ortalığı kasıp kavurur ama nintendo 3ds gibi olursa da güzel 3ds nin verdiği keyfi ps 4 bulabildim ne xbox one

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ryoshi

    6 ay aylık süreç de çıkacak mario oyunu mario kart dır güzel bir kariyer modlu fifa da çıkarsa oyun oynadık dan sonra film ve dizi keyfi de verirse nx ortalığı kasıp kavurur ama nintendo 3ds gibi olursa da güzel 3ds nin verdiği keyfi ps 4 bulabildim ne xbox one


    Mario oyunu için haberin kaynağı Eurogamer'daki söylentide 3 boyutlu platform oyunu olduğu belirtilmiş kardeş, benim için Super Mario Galaxy 3 duyurusu onlarca 3. parti oyundan önemlidir. Zaten halihazırda 1,5 sene önceden beri Xenoblade, Mario Kart, Super Smash Bros gibi oyunların geliştiricilerinin NX'e devam oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladıkları gibi Wii U az sattığı için NX'e aktarılan Metroid serisi oyunda geliştirilme sürecinde. Şahsen Platinum Games ile Bayonetta 3 ve Vanquish 2 gibi oyunların NX'e özel geliştirilmeleri sürecinde anlaşma yapmasını beklerdim Nintendo'dan.




  • TGS de görücez inşallah. Ağzımızı düşürmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.