Şimdi Ara

Ubisoft: Nintendo NX için Başka Sürprizlerimiz de Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Nintendo'ya uzun süredir gerek özel oyun gerekse multiplatform oyun çıkararak desteğini sürdüren Ubisoft, bu kez GamesIndustry.biz ile yaptığı röportajda NX için kısa bir yorumda daha bulundu.
     
       Yapılan röportajda Ubisoft EMEA patronu Alain Corre, Nintendo NX konsoluna da gelecek Just Dance'i duyurduklarını ve NX için başka sürprizlerinin de olacağını söyledi. Alain Corre ayrıca bu duyurunun daha sonra yapılacağını da ekledi.
     
       Daha önceki röportajında NX için oldukça olumlu yorumlar yapan Corre, bu yeni makinenin oyun endüstrisinin büyümesine yardımcı olacağını ve ayrıca Nintendo'nun NX ile birçok casual oyuncuyu da endüstriye geri getireceğini belirtmişti.
     
       Destek verme konusunda ise Ubisoft yine "Bizim Nintendo'ya destek vereceğimizi bekleyebilirsiniz. Nintendo, dünyadaki en iyi partnerlerden biri."  şeklinde bir açıklamada daha bulunmuştu.
     
       Eurogamer kanadından gelen bilgilere göre de konsolun taşınabilir olarak sunulup melez bir yapıyla çıkış yapması bekleniyor. Planlanan tarih ise Mart 2017.








  • Wii U ya da böyle demişlerdi sonra ilgileri azaldı oyunları az satınca.
  • Nintendo NX ile "casual oyuncu" lafını bir arada duyunca korkuyorum. Tablet + cep telefonu tarzında birşey çıkarmasın bunlar!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bowser Zeki

    Wii U ya da böyle demişlerdi sonra ilgileri azaldı oyunları az satınca.


    Ubisoft oyunları içinde Wii U'ya özel denilen bir Rayman vardı o da çıkmadan önce multiplatform oldu onun dışında Zombi U düşünce olarak iyiyken incelemelerden oldukça düşük puan aldığından fazla ilgi görmedi. Diğer Ubisoft oyunları zaten ya multiplatformdu yada Watch Dogs gibi ertelenip berbat port edildiğinden itibar görmedi. Şu andan itibaren Rayman yada Beyond Good or Evil 2 dışında Ubisoft oyunu ilgimi çekmiyor.
  • Beyond & Good Evil 2 olabilir :) (mi?)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.