Şimdi Ara

Darksiders Warmastered Edition'ın Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •    
       İspanya, Malaga'da düzenlenen Gamepolis 2016 etkinliğinde tanıtılan ve resmi duyurusu dün yapılan Darksiders Warmastered Edition'ın fiyat ve çıkış tarihi bilgileri de belli oldu.
     
       Oyun beklenildiği gibi 25 Ekim 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, PC ve Wii U için çıkış yapacak. PC'de 4K ve ek video ayarı desteği ile de geleceği duyurulan oyunun fiyatı ise 20 dolar olacak. 
     
       Dün verilen bilgiler ile de oyunun Wii U üzerinde 30fps, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ise 60fps çalışacağını öğrenmiştik. Ayrıca oyun konsollarda 1080p çözünürlük sunacak.








  • Fiyat diğer remastered oyunlara göre daha uygun tutulmuş ama artık yeni oyun istiyoruz. Sıkmayan daha çeşitli bulmacalarla dolu yeni bir oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EzioAuditore_

    Fiyat diğer remastered oyunlara göre daha uygun tutulmuş ama artık yeni oyun istiyoruz. Sıkmayan daha çeşitli bulmacalarla dolu yeni bir oyun.


    eskide kaldı o güzelim oyunlar god of war prince of persia vb bulmacalı ve ilerlemeli oyunlar.devir pay2win , grafik , free2play , birinin yaptığı bişey tutarsa her firmanın aynısını yaptığı (örnek iğrenç moba tarzı gibi)

    artık eski yaratıcılıklar yok denecek kadar az oyun piyasasında.telefonumda ps1 pc de ps2 emulatorleri açar eski oyunlara bakarım hala.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • fiyatı iyi olmuş diğer remastered oyunlara göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.