Şimdi Ara

PC Oyuncularını Konsol Oyuncularına veya Konsol Oyuncularını PC Oyuncularına Çevirmeye Çalışmıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Son bir yılda izlenen XBOX/PC politikasıyla farklı bir yola giren Microsoft'un Xbox Play Anywhere sistemi ile bu iki platform üzerindeki oyunculara bakışı The Guardian'daki röportajda açıklandı.
     
       Phil Spencer yapılan röportajda "PC oyuncularını konsol oyuncularına veya konsol oyuncularını PC oyuncularına çevirmeye çalışmıyorum. Biliyoruz ki PC oyunculuğunun gücü şu an için çok yüksek. Ve yine biliyoruz ki en iyi ve en aktif müşterilerimiz Xbox One ve aynı zamanda PC oyuncuları." şeklinde bir yorumda bulundu. Phil Spencer ayrıca bu sistemi müşterilerimizin nerede oyun oynamak ve nerede hangi arkadaşlarıyla oyun oynamak istedikleri konusunda bir fırsat olarak gördüklerini de ekledi.
     
       Xbox Play Anywhere'i oyunculara nerede oyun oynamak istedikleri konusunda seçim sunacağını bu röportajda da söyleyen Phil Spencer'ın üstteki yorumunda da görüyoruz ki PC ve konsol oyuncularını birbirine dönüştürmeye veya onların arasına bir set çekme gibi bir amaçları yok. 
     
       Kendisi Şubat 2016 tarihinde de Quantum Break'in PC'ye geleceğini öğrenip siparişini iptal ettiğini söyleyen bir kullanıcının twitter mesajına "Bunu defalarca söyledim. Bizim tek hedefimiz oyuncuların oyun oynayabileceği en iyi yeri oluşturabilmek. Amacımız oyuncuların arasına duvarlar örmek değil." şeklinde bir cevap vermişti. 








  • Yarın özür dileyip tam tersini söyler .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamin dibi.MS bu isin üstadi.Gelecek bomba gibi oyunlarla vur her tarafdan MS baba.Sea of Thieves keske bu sene ciksaydi yav o oyunu beklemek zorunda kalmak resmen iskence.
  • baskasini bilmem ama ben bu duruma sevinenlerdenim.

    pcde oynanacak oyun vardir, konsolda oynanacak oyun vardir. ben bu tezi savunuyorum.

    platform fanatikliginin kimseye bir getirisi yok. onemli olan bana gore oynayabilecegimiz oyunlardir.

    bunun yani sira asil tartisilmasi gereken oyunlarin fiyatlaridir. gerisi bos laf.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc oyuncusu yoktur! Konsol oyuncusu da yoktur! Oyuncu bir tanedir. Oyuncu adam, nerede zevk alıyorsa orada oynar. Konsol oyuncusu, pc oyuncusu diye ayrım yapmak çok yanlış bence. Bu ayrım yüzünden forumlarda kavgalar, tartışmalar çıkıyor.

    Bırakın kardeşim, insanlar nerde oynarsa oynasın. Nerede zevk alıyorsa oynasın...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kimse şu lafa beni inandıramaz Microsoft tamamen konsol dünyası nın Truva atıdır amaç da konsol kitlesini pc ye çekmektir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu adamın açıklamaları o kadar çelişkili olmaya başladı ki,ve madem konsolu pc'ye çevirmeye çalışmıyorsun,neden exculesive oyunları pc'ye çıkartıyorsun,ve neden live Windows 10 getiriyorsun.Üzgünüm Phil ama sende de vizyon sahibi adam değilsin.Bu saatten sonra akıllanacağını pek zannetmiyorum.İnsanların artık Xbox scorpio ya da one almaları için sebebleri artık yok.Belki one 1 veya 2 tane sadece exculesive oyun kalır.Oda halo ama sanmıyorum ki! sadece exculesive olarak kalacağını,yakında pc'ye çıkartabilirler.Ama çıkmasa bile tek oyun için bile bu konsol alınmaz.Bak rakibiniz Sony exculesive oyunları ne kadar kaliteli ve çeşitli her oyuncu kesime hitap eden exculesive oyunları sadece playstation 4 konsoluna özel çıkartıyor.Sen ise ilk önce one duyur,sonra pc çıkartıyorsun.Bu saaten sonra senin Scorpio diye övdüğün güçlü konsolun yine az satacak.Çünkü oyun yok,belki yeni oyunları Scorpio'ya oyun hazırlıyorlarsa 2017'nin sonuna bile oyunların yetişmesi imkansız.Üzgünüm Microsoft ama sen akıllanmazsın o yüzden daima Sony




  • Ne bo* yediğini kendiside bilmiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'un ne yaptığını bir türlü çözemedim. Konsoldaki tüm exc oyunlarını PC'ye çıkarttı. Şimdi ise '' PC oyuncularını konsol oyuncularına veya konsol oyuncularını PC oyuncularına çevirmeye çalışmıyorum '' diyor..

    Konsola çıkmış exc oyunlarını bir kere PC'ye çıkartman çok hataydı. Kendi ayağına sıktın insanlar konsolları neden alıyor? rahatlık, özel oyunlar, optimize edilmesi vs gibi nedenlerden dolayı. Yani Konsolu PC'ye çevirmeye çalışıyorsun. Birde klavye-mouse desteği getiricem diyordu bir haberinde o nasıl olacak şimdi? Konsolu yaptın sen PC bir kere..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun dünyasının en boş adamı.Ne bi halt ettiği var,ne de oyun bazında bambaşka çıhır açtıracak fikir ürettiği.Ancak boş boş sallıyor,teneke gibi çok ses çıkartıyor phill.
  • oyuncuların en iyi oyun yerini arıyorsanız güçlü konsol çıkartıcaktınız çok değil yahu 1080 p ultra 60 fps çalıştırsa 10 yıl giderdi kaç kişi takarki 4 k yı biraz netlik için kimse ırın kırın etmezdi ama bakıyoruz low da 30 fps oyunlar insanlar tabiki pc yi seçecek

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu Microsoft kadar oyun dünyasına zarar veren, kendi devasa maksatları için önüne gelen her şeyi dümdüz eden başka bir firma arasak herhalde bulamayız.

    Yeni oyuncu olan kesim pek bilmez 2000'li yılların başında IBM, Toshiba ve Sony MS'un işletim sistemine karşı Linux'u destekleme, Windows işletim sistemlerine alternatif olabilecek bir işletim sistemi üzerinde bir birliktelik içine girmişlerdi. Çünkü MS sadece işletim sistemi alanında piyasaya hakim olma peşinde değildi, bu adamlar 1999'da çıkan Dreamcast'in işletim sistemini yazmışlar, bu alana da el atacaklarının sinyallerini vermişlerdi. Sony'nin bu ittifaka dahil olmasının baş sebebi budur.

    Dreamcast'in işletim sistemi WİndowsCE yazılımı ile ağzının suyu akan MS, 2001'de Xbox ile pazara ilk adımını attı. Ellerinden geleni yaptılar ama o dönemde de ellerinde exc. oyun olmadığı için en güçlü donanıma sahip olmalarına rağmen ancak 25 milyon konsol satabildiler, ettikleri zararlar kendilerine kar kaldı. Ama bu Microsoft'tu 7. nesil konsollardan 360 ile bir taşla o kadar çok kuş vurdu ki, buraya satırlarca yazılar yazılabilir bunun hakkında...

    Önce hem Sony'nin, hem de MS'un konsolu için işlemci üreten IBM ile Sony'ye öyle bir kazık attılar ki, bu kazıkla hem 2000'li yılların başındaki ittifaka büyük bir darbe atmış oldular, hem de sadece Cell işlemci için yapılan 500 milyon dolarlık ARGE'nin MS'a bedavaya transferinin üstüne yattılar. Bununla da yetinmediler, Cell'in üretiminin yavaşlamasını sağladılar, 7-8 aylık gecikme ile Amerika çıkışını baltaladılar, 11-12 aylık gecikme ile de Avrupa çıkışını.

    İş bununla kalmadı tabii, 2000'li yılların başındaki ittifakın kalan üyesi Toshiba'ya da HDDVD için ARGE yaptırıp, bunun üretimi için Toshiba'nın ağzına bir parmak bal çaldılar. HDDVD'nin sonunu o zaman 150'şer dolar basıp konsollarının yanına alan 360 kullanıcıları acı bir şekilde hatırlarlar, çünkü bıçak gibi desteklerini kesmişlerdi, fatura hem Toshiba'ya çıkmış, hem de ittifaka ikinci darbeyi vurmuşlardı. Böyle şeytani planları uzun senelerde uygulamaya sokan bir firma bu MS.

    Gelelim işin sosu sayılacak diğer bombalara, Ensemble, Lionhead gibi yapımcıları çat diye kapatıp, Rare gibi firmalara Kinect oyunu yaptıran bir firma MS. Bunları yapan MS 2.5 milyar dolara Minecraft'ın yapımcısı Mojang'ı almakta sakınca görmedi. Niye stüdyo açsınlar ki? 2000'li yılların başında o zamanlar için astronomik bir para sayılan 50 milyon doları Bungie'yi almadılar mı, hep yaptıkları iş, Bungie yakasını zor kurtardı bunlardan, öyle ki, Activision'la anlaşma yaptılar, sırf MS'tan kurtulma adına. Son günlerde Remedy vak'ası ortada, onlar da Vista dönemlerinden kendilerini kaptırdıkları MS'tan anca şimdi kurtarabildiler. Darısı geriye kalan 2-3 yapımcı firmaya, eğer onlar da 2015'te kapatılan 9 yapımcı stüdyo gibi aynı akıbete uğramazlarsa eninde sonunda yakalarını kurtaracaklardır MS'tan.

    DLC paralı online gibi oyuncuyu yolan uygulamaların, timed exc. gibi parayı basıp zaten hali hazırda yapılmış bir oyunu kendilerine süreli özel oyun yapmakta sakınca görmeyen MS nasıl oluyor da oyuncuların arasına duvar örmek istemeyen firma oluyor, birisi beri gelsin de açıklasın bir zahmet. Daha yeni Rise of the Tomb Raider için süreli özel oyun anlaşması yapmadı mı bunlar. Bir gün öyle, bir gün böyle konuşan Spencer'ın hangi lafına güvenelim, bir de şurada Spencer için "Adamın dibi" muhabbeti yapanlar yok mu, en çok onlara gülüyorum, aslında acımak lazım ama...

    Kısaca şu firmayı övüp, oyun pazarı için değer atfeden kişilerin ya bilgisiz olduğunu, ya da kara cahillik yapıp bunca şeyi bilmelerine rağmen MS taraftarlığı yapmalarına söyleyecek söz bulamıyorum. Öyle çıkarcı adamlar ki, %65 oranında arıza veren ve 3K denilen illet arızayı oyuncuların başına saran MS, kopya oyunu icat edip bu zararı bile lehine çevirmiş bir firmadır. Muhtemel 8-10 milyar dolarlık zarar bir kaç milyar dolara kadar bu sayede düşmüştür. Ki 2002-2012 arasını Xbox bölümü olarak 2.5 milyar dolar zararla kapatmalarına rağmen hala sürdüren bir firma bunlar, Allah biliyor daha bizim bilmediğimiz nelerin peşindeler?..

    O yüzden MS benden uzak olsun, bu kuru laflara karnımız tok Spencer, biz senin öncesinde yerine dolduran diğer Xbox başkanlarını da gördük...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Temmuz 2016; 13:21:42 >




  • En mantıklı atılımları yapıyor. Pc düzmek istemeyen konsol alır ve aynı şekilde konsol sevmeyen biride zorunlu olarak konsol almaz dilediği gibi pc'ye para gömer.Microsoft'un son dönemde yaptıkları ortada tabi gözü kapalı uyuma numarası yapan arkadaşlara bunu anlatmak çok zor...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adam gibi adam, ne öyle roman yazıyosunuz eleştirmek için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: inciteen

    Yarın özür dileyip tam tersini söyler .


    Özür dilemesini gerektirecek ne var şu konuşmasında? Boş boş yorum yapıyorsunuz bazen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Adamin dibi.MS bu isin üstadi.Gelecek bomba gibi oyunlarla vur her tarafdan MS baba.Sea of Thieves keske bu sene ciksaydi yav o oyunu beklemek zorunda kalmak resmen iskence.


    Ne yapmış ki neyin üstadı olsun, Nerde ıvır zıvır işler var,MS hep orda.Yeni Oyunlarda idare eder,zaten bi forza bide sea of thieves gerisi salla gitsin. Yinede akıllı adam gider ps4 alır. MS'nin kıçı başı ayrı oynuyor,bu firmaya güvenilmez bu saatten sonra.
  • Boş üyeler var, sayenizde görüyoruz...

    Önce iki üç paragraf yazıyı, roman boyutunda gören algılayan beynin için bir çare olmadığını söyleyerek, cevap vermeyeceğini de bilerek soruyorum. Madem bu Spencer oyuncular arasına duvar çekmek istemiyor, bu konuda engelleri ortadan kaldırmak istiyor da, Rise of the Tomb Raider gibi zaten 3. parti bir firma tarafından yapılmış, yapım aşamasının son safhalarına gelmiş, zaten kendi platformuna bırak bedava çıkmayı, üste havadan para kazandıracak bir yapıma dünyanın parasına basıp süreli exclusive yaptılar?

    Muhtemelen değil biliyorum ama kesinlikle mantık dairesi içinde şuna verecek cevabın yoktur senin, ancak sormuş olduk bir defa...
  • Abi dedigin olaylarin hepsini daha dün gibi hatirliyorum.O zamanlar bu katakülleleri yüzünden aynen senin gibi batmasini diliyordum MS'un ama sonra sagolsun Sony elemanlari cikip "paraniz yoksa almayin veyahut ikince ise girin,bizim konsolumuz elitlere göredir" deyince bütün PS gecmisime cizgi cektim ve karsinizdaki ben canavar böylelikle dogmus oldu. MS kadar zeki ve cakal adamlar yok bu pazarda.Diledigini batirir diledigini cikartir bu adamlar.Bunlarla saka falan olmaz.Yarin isine gelmezse Sony'i kökten satin alirlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Abi dedigin olaylarin hepsini daha dün gibi hatirliyorum.O zamanlar bu katakülleleri yüzünden aynen senin gibi batmasini diliyordum MS'un ama sonra sagolsun Sony elemanlari cikip "paraniz yoksa almayin veyahut ikince ise girin,bizim konsolumuz elitlere göredir" deyince bütün PS gecmisime cizgi cektim ve karsinizdaki ben canavar böylelikle dogmus oldu. MS kadar zeki ve cakal adamlar yok bu pazarda.Diledigini batirir diledigini cikartir bu adamlar.Bunlarla saka falan olmaz.Yarin isine gelmezse Sony'i kökten satin alirlar

    Malvarliklari 130-140 milyar, pazar degeri 75 milyar dolar, 130 binin ustune calisani olan Sony'yi MS'un satin alma islemi anca ruyalarda veya Neptun gibi gezegenler de soz konusu olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator


    quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Abi dedigin olaylarin hepsini daha dün gibi hatirliyorum.O zamanlar bu katakülleleri yüzünden aynen senin gibi batmasini diliyordum MS'un ama sonra sagolsun Sony elemanlari cikip "paraniz yoksa almayin veyahut ikince ise girin,bizim konsolumuz elitlere göredir" deyince bütün PS gecmisime cizgi cektim ve karsinizdaki ben canavar böylelikle dogmus oldu. MS kadar zeki ve cakal adamlar yok bu pazarda.Diledigini batirir diledigini cikartir bu adamlar.Bunlarla saka falan olmaz.Yarin isine gelmezse Sony'i kökten satin alirlar

    Malvarliklari 130-140 milyar, pazar degeri 75 milyar dolar, 130 binin ustune calisani olan Sony'yi MS'un satin alma islemi anca ruyalarda veya Neptun gibi gezegenler de soz konusu olabilir...

    Bunlar Sony'nin Japonya da ki köklerinin kilcal damarlarina kadar satin alirlar sen raat ol.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.