Şimdi Ara

'Resident Evil 7, Doğaüstü Hayalet Oyunu Olmayacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •      E3 2016'da Sony konferansında bizlere gösterilen ve logosu görününceye kadar kesinlikle tahmin edemeyeceğimiz Resident Evil 7'nin yapımcısı bazı noktalara açıklık getirdi. İzlediğimiz oynanış görüntüsünün aksine oyunda doğaüstü hayalet teması bulunmayacak.
     
         Özellikle P.T. benzeri bir atmosfer sunması ve aslında serinin temellerini oluşturan zombi ve biyolojik silah temalarının gösterilmemesi oyuncuların kafasını karıştırmıştı. Gördüğümüz kaybolan hayaletler sonradan bir anlam ifade etmeye başlayacakmış. Şu an için daha fazlasını gösteremedikleri için üzülen yapım ekibi, hikayenin serinin devamı olacak şekilde Umbrella'ya bağlanacağını söylüyor. 
     
         Resident Evil 7'de olağandışı bir durumla yüzleşen yeni bir karakteri yönlendireceğiz. Daha önceki oyunlara benzemiyor gibi hissettirse de aradaki bağlantının nasıl yapılacağı oyuncuları merak ettirecekmiş, bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlar.
     








  • Hayaletler virüsün bir etkisi, halüsinasyon vs. olmasın ? İçinde zombi, az biraz silahlı, silahsız aksiyon bolca malikane, mekan, garip sesler, müzikler okunacak bolca materyal, günlük olsun da fps bakış açısıyla oynarım ben. Yeter ki ilk üçlemenin ve remake'ın atmosferini verebilsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 27 Haziran 2016; 14:45:32 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Doğru yolda bakalım inşallah bozmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya tamam da açıklayın artık, oyunun demosunu oynarken böyleydim resmen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • RE 3 gibi bir oyun hala yapmadılar,RE3 dinamiklerinde yapsınlar canımı yesinler.
  • Sıvama kısmına erken geçmişler :D Daha oyun çıkmasına yıl varken bu tip açıklamalar beni hiç şaşırtmadı. (Capcom çizgisini yine bozmadı)
    Nasıl bi oyun ki bu Resident Evil düşünün hala ilk üç oyunun ekmeğini yiyor. Çıkmış onca rezil oyuna rağmen hala fanları umutla güzel bişeyler çıkar diye bekleyebiliyor.

    Firmanın elinde bence oyun dünyasında hiçbir oyunda bulunmayan böyle bir nimet var, zombi tarzı oyunlara olan rağbet, müthiş açlık ve piyasada sıkıntı varken, özellikle Umbrella Corps rezaletinden sonra (Açık ara senenin en rezil oyunudur), hala elindeki consepti, kendine has tarzını kullanma git fps yap, shooter yap, P.T. ye özen, sonra sıva........
    şasırt bizi capcom..
  • Doğaaltı hayalet mi olacak peki???
  • Oyunun demosunu oynadım da yani cidden önceki oyunlarla hiçbir alakası yok keşke başka bi seri adında cikarsalardı P.T benzeri bi oyunu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne olmayacağını söyleyeceğine ne olacağını söylesene kardeşim ne gizem yaratıyon.
  • grafikleri iyiydi, yani çokta korkunç bir oyundu aynı zamanda
  • Oyunu oynadım canavarlar bir süreden sonra korkutmamaya başlıyor alışıyorsun, saçma sapan yerlerde mesela bodrumda ortaya çıkan ve bir süre sonra kaybolan yaşlı teyze bug hatası gibi... Başımıza bela olan adamın ölmemesi sürekli dirilmeside olağanüstü bir durum bir süreden sonra sizi sıkmaya başlıyor bu adam ve korkmuyosunuz onun dışında oyun ilk başlarken sessiz kimsesiz evde dolaştığımda inanın daha fazla korktum sanırım sessizlikten ve bilinmeyenden daha fzla korkuyorum bu oyun böcek korkusu olanlar için kabus olur diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.