Şimdi Ara

Serious Sam 4 Artık Geliyor Gibi Gözüküyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Bu serinin herhangi bir oyununu oynayıp da ellerinde güllerle bağırarak bizlere koşan şu manyak herifleri (Kamikazeler) unutabilen, uzaktan seslerini duyduğu anda gerilmeyen bir oyun tutkunu yoktur diye sanıyorum. 
     
     
       Oyun dünyasında etkileyici düşmanlara sahip olan oyun serilerinden biri olan Serious Sam'in iki sene önceden çıkan haberlerinin artık bir sonuç vermesi bekleniyor. Humble Bundle ile birlikte bir nevi duyurusunu yapan oyunun yenisi artık gelmek üzere gibi gözüküyor. 2001'de ilk oyunu ile bizlerle buluşan seri, on sene sonrasında son oyunu 2011'de çıkış yaptığından beri yeni oyunu için bizleri bekletiyor.
     
       Bu arada The Talos Principle gibi başarılı oyunu yapan firmanın yayıncısının attığı tweet beklentileri yukarı çekti. (Tabii kendisiyle de dalga geçme konusunda ilginç bir yapıda olan yapımcı şirketin iki farklı haberine de şöyle göz atabilirsiniz; 1. haber, 2. haber. Bu yüzden belki de The Talos Principle 2 veya başka yeni bir IP de gelecek yeni oyun durusu olabilir.) 
     
       Yeni nesil grafiklerle desteklendikten sonra daha da etkileyici olabilecek eğlenceli yapısıyla bizleri tekrardan heyecanlandıran oyun bakalım ne zaman oyun severler ile buluşacak. 
     








  • Para bulunca yarım saatte olsa kafeye koşardım oynamak için ?? çılgın düşmanlar değişik silahlar araçlar harika atmosfer gelsede oynasak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ss3 ü bi türlü beğenemedim hepsini sevdim bu 3 ü bi türlü sevemedim sıkıla sıkıla bitirdim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    ss3 ü bi türlü beğenemedim hepsini sevdim bu 3 ü bi türlü sevemedim sıkıla sıkıla bitirdim


    çünkü gerçekten iğrenç bir oyundu :) SS bende çok severim her oyununu bitirdim ama SS3 acayip kötü bir oyundu düşman çeşitliğinden tut mekanlar ve hareket kabliyeti çok azdı eğlencenin dozunu düşüren en büyük etkenler bunlardı zaten ve kötü bir oyun oldu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zevkli oyundu. Hala oynarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS3'ün beğenilmeme sebebi kullanılan renk paleti, kapalı ve boğuk mekanlar, yanlış seçilen çevre tasarımları. Önceki oyunlarda gepgeniş alanlarda haritanın bir ucundan diğerine koşa koşa öldürüyorduk akın eden yaratıkları. Bunda sağa sola adım atacak yer zor buluyorsun, w a s d tuşlarını hakkıyla kullanamıyorsun. Biyerde yapışıyor adamımız duvara. Onun dışında, yıkık dökük binalar falan nedir? Biz Serious Sam'den renk cümbüşü, görseli hoş yapılar bekliyoruz. Tapınaklar, piramitler vs.. Sıradan ve her tarafı kırık dökük binalar göze hoş gelmiyor. Kıyamet sonrası senaryo bu oyunumuza uygun değil! Bir zahmet düzeltsinler bunları, daha çok renk kullansınlar, 2'deki gibi yapsınlar. Çok hoş bir oyun olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.