Şimdi Ara

Overwatch'un İlk İnceleme Puanları Çok İyi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Çıkışını henüz dün gerçekleştiren Overwatch'un inceleme puanları yavaştan gelmeye başladı. Şu ana kadar yayınlanan 7 inceleme sonucunda oyun 96 metacritic ortalamayı bulmuş durumda.
     
       Blizzard tarafından geliştirilen ve betası ile de rekor kıran Overwatch oyuncuların yanı sıra editörler tarafından da oldukça sevilmiş gibi gözüküyor. Yayınlanan puanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz. İncelemeler geldikçe haber güncellenecektir.
     
    Game Informer 100
    Destructoid 100
    Twinfinite 100
    The Escapist 100
    Attack of the Fanboy 90
    Everyeye.it 85 
    CGMagazine 80 








  • beklediğim gibi.. ama fiyatı cidden pahalı :/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • blizzard'i severim mizah anlayışları çok iyi. ama tf2'yi bundan daha keyifli ve eğlenceli bulduğumu söyleyebilirim. content anlamında da zaten tf2 uçmuş gitmiş bir yapım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cidden sıkılmaya başladım, satıyor diye devamlı shooter oyunlar yönelen, yapan büyük yapımcılardan gına geldi para kazanmak adına resmen öldürdüler oyun dünyasını. Oyunları muhasebe bölümleri tasarlar olmuş iyice.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yuhh bu puanlar nedir, iyice abarttı bunlarda.
    Sanarsın son yüzyılın en iyi oyunları arasına girecek oyunda öyle puanlar almış.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MKaan98

    team fortress 2 çakması bir oyun için çok fazla puanlar. oyunu oynadım ve oyun tf2 ile plants vs zombies garden warfare karışımı birşey ve inanılmaz derecede tf2 ye benziyor (biraz ağır olacak ama çakması adamlar oyun üstünde uğraşmamışlar yani oyunda yeni veya özgün hiçbirşey yok). oyunun betasını oynadım ve bence oyunun alması gereken en yüksek puan 10 üzerinden 7 kesinlikle fazlasını hak etmiyor.

    benim incelemem:

    oyun modları:
    oyun modları direk tf2 ilr aynı oyunu iki modu var biri tf2 deki yük vagonu modunun vagonunun araba yapılmış hali biride kontrol noktası ki oyundaki kontrol noktalararı da tf2 dekinin aynı .. oyun modları eğlenceli ama yeni ve özgün hiçbirşey yok çok birşey yazmanın anlamı yok yani.

    karakteler:
    karakterler konusunda karakterlerin her birinin kendi özel yetenekleri var tıpkı plants vs zombies garden warfaredeki gibi . ayriyeten karakterler de tf2 deki den bazılarını az değiştirerek bazılarını classları alt dallar ayırarak yapmışlar misal sniper yerine iki karakter koymuşlar biri oklu (HANZO) biri sniperli (WIDOWMAKER) zaten tf2 de sniper bu iki silahı da kullanabiliyordu ,heavy yerine çirkin cüsseli bir rus kadın (ZAYRA) koymuşlar , medik yerine bir kadın (MERCY) koymuşlar eline medice nin silahını vermişler sırtına iki kanat takmışlar al sana özgün karakter , he arada yeni karaklterler var kovboy (MCCREE) gibi 4-5 karakter daha var ama onuda bir zahmet olsun .neyse hepsini saysam bitmez karakteler oyun modlarından da beter sıradaki kriter

    dur başka bir şey kalmadı zaten oyun online , storymod falan yok . bir daha düşündüm de oyuna 7 de çok en fazla 6 almalı .


    Bazı söylediklerine katılıyorum evet tf2 ye benziyor fakat karakter yorumların tamamen saçma. Sniper gibi sınıflar zaten bütün oyunlarda var. O zaman bütün oyunlar birbirinin çakması oluyor. Can dolduran class bu tür oyunların hepsinde vardır zaten. Blizzardın oyunlarında olması da çok doğal çünkü blizzardın her oyununda healer ve tank sınıfı vardır zaten...Dünyanın en iyi mmorpg sinden tut hearthstonuna hearthofstorm a hepsinde bu sınıflar vardır. Bu yaz yeni modlar gelecek oyuna. Orada farklılıkların çıkacağını düşünüyorum tf2 den farklı olarak. Sonuçta blizzard bu oyun için büyük bir ekip kurdu ve sürkli yeni modlar vs gelecektir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • f2p seviyesinde bir oyun için büyük başarı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir oyun 90 sonrası puan almışsa herkese hitap ediyor demektir. Bana hitap etmiyor ama. Normal bir Fps. Ayrıca bu oyunun tanıtım videolarını izlerken dehşet birşey bekliyordum. Oyuna hiç ilgim yoktu. Blizzard bu multiplayer saçma bir oyun çıkar yine diye düşünürken videolar beni benden aldı son 1 ayda. Meğer yine multi odaklı oyunmuş.

    İnceleme dünyasınada belliki rüşvet bulaşmış. Bsc ekibi de araya kaynak yapsın

    Seven sevsin kardeş, ona lafım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 25 Mayıs 2016; 11:58:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun moba-fps karışımı bir tarz sevenler için güzel ve kaliteli ona lafım yok ama bu oyuna tam puan vermek nedir biri açıklasın lütfen? Çok çok abartı ve gereksiz bir puan tam puan... Tam puan verilen oyunun hiç değilse özgün olması ve oyun piyasasına bir artı sunmasını beklerim açıkçası ama bu oyunun örneklerinden piyasada bolca var zaten tamam belki bu oyun kadar iyi değillerdir ama 9 da süper bir puan veya 9.5 neden 10? Ne kadar güzel olursa olsun sadece online odaklı oyunların tam puan alamayacağını savunuyorum açıkçası...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyiki f2p olmadı hileciden gecilmezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anladığım kadarı ile,oyun çıkmadan önce aşırı derece şişirilmiş ve reklam desteklenerek piyasaya çıkarıldı.Blizzard'ın pazarlama departmanı örnek alınacak bir iş sergiledi.Şimdi çıkmadan önce yapılan haberlere bakalım :

    *Erotizm içeren bir karekter haberi yapıldı,ki bu tartışılır karakter tasarımları bu konuda başarılı.
    *Porno sitesi ile ilgili haberi yapıldı.
    *Kaliteli animasyon videoları oyun camiasına sunuldu.

    Anlaşılan Blizzard reklamın iyisi kötüsü olmaz politikası ile oyunu pohpohladı ve insanlara merak ettirdi.Bu oyunu alanlar memnun kalacaktır,fakat 100 puan tamamen abartı ve balon.
  • çocuk oyunu tf kırması

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaslar ben bu oyunu almak istiyorum ama 100 lira civarı bir fiyata bulamazmiyim?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nesi balon saçmalamayın. Oyun gayet güzel. TF2 ile de kıyaslamayın. Tabi ki TF2 daha iyi olacaktır zira kaç sene önce çıktı. Tf2 çakması olduğunu da düşünmüyorum. Zira TF2'ye benzemiyor bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle gözüküyorki yakında puanlarda 100 üzerinden 120 falan görmeye başlayacağız. Başka bir açıklaması yok çünkü hangi oyuna baksam 100. Bu kadar mı kolay mı tam puan almak ya

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • açıkçası hiç benim tarzım değil ama bu oyunun heyecanlandırdığı oyuncu sayısı çok fazla. özellikle neogaf kullanıcıları ve youtube da takip ettiğim funhaus ekibi oyunu baya bi sevmiş, bir an önce oynamak istiyolar. şahsen benim hoşuma gitmeyen bir türü sırf benim hoşuma gitmediği için yermek mantıksız. oyun bu kadar beklendiğine ve iyi puanlar aldığına göre kendi türünde başarılı olmuş bir oyundur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • porsux P kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda sadece Uncharted 4 100 aldı başka var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna puanım 85, 100 lük bişey görmedim şahsen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar, her oyun bir birine benzer ve ondan bundan bir şeyler alır. Eğer bir firma daha iyisini yapıyorsa o tutulur bu kadar basit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKaan98



    Bu mantığa göre kimse oyun yapmasın nede olsa oyunun benzeri var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.