Şimdi Ara

Humble Bundle'dan Deep Silver Kampanyası başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<div class='bscdengelen'><center><img src='https://store.donanimhaber.com/88/7b/65/887b653aa09e7898de1ed41dda3b7082.jpg' /></center><br/><div> </div><div>   Humble Bundle’da bu haftaki kampanya ise <strong>Deep Silver</strong> yapımları yer alıyor.</div><div> </div><div>Oldukça kaliteli yapımların olduğu paketlerde ise fiyatlar her zamanki gibi oldukça avantajlı. 31 Mayıs tarihine kadar sürecek olan kampanyada <strong>1 dolara Sacred 3 Gold, Risen, Risen 2: Dark Waters Gold Edition, Saints Row 2 ve Dead Island: Game of the Year Edition</strong> alabiliyorsunuz.</div><br />   Ayrıca <strong>3.80 Dolar</strong> ve üzeri bir bağış yaparsanız <strong>Dead Island Definitive Collection için 75% indirim kodu, Dead Island: Riptide - Complete Edition, Saints Row: The Third - The Full Package ve Killer is Dead - Nightmare Edition</strong> sahip oluyorsunuz.<br /><div> </div><div>Son seçenek ise <strong>13 dolara Risen 3 Titan Lords ve Saints Row IV</strong> alma şansınız var. </div><div> </div><div>   Capcom paketine oranla Deep Silver paketi oldukça iyi duruyor özellikle Saints Row IV ve Dead Island oyunlarını oynamadıysanız kesinlikle tavsiye ederiz.</div><br/></div>[/html]







  • yeni baslamadiki 2 gun evvel almistim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tamam capcom paketi 3 katı fiyatta ama dmc remember me re revo 2 bionic commando te4 re revo 1 ezer geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Risen serisi candir. Eski Gothic'in yapimcilarindan. Blood & Wine oncesi RPG alinmaz ama arsivinizde bulunursa da acar oynarsiniz, kendine has bir dunyasi ve tarzi var Risen'in.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence bu sitenin bundle larını çıktığı gün herseferinde haber yapın. Zaten 1 haftada bir yeni bundle geliyor takip etmesi zor olmaz. Oyuncularsa sürekli haberdar olmuş olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.