Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - En Sevdiğimiz Oyun Geliştiricileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaliteli oyunlarıyla takdirimizi kazanan, uygun fiyat politikasıyla gönlümüzde yer eden firmaları konuşuyoruz.






  • Naughty dog santa monica rockstar games cd project en sevdiğim oyun firmaları bunlardır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Telltale games i eskiden sam & max, monkey island,strong bad gibi oyunlarıyla çok severdim ama onlarda şuan çok mainstream oldu sempatim azaldı birde retro studios ve eski rare en sevdiğim stüdyolardan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim için hala yaşayan kalitesinden ödün vermeyen efsane firma blizzard. Çok oyun yapmana gerek yok çok iyi ama az oyun yap, her sene oyun çıkarmana gerek yok. Wow star-craft diablo gibi oyunların üstüne hala kaliteli işler çıkarıyorlar. Son zamanlarda en çok eleştirilen diablo3 oldu hala çıkış yaptığı gibi olduğu sanılıyor bazı oyuna ilgisizler tarafından fakat sonradan çok iyi hale getirdiler güncellemelerle, ticari başarısızlık ve marka değerini düşürme korkusunu bir kenara bırakırsan yine de ne kadar oyuncu dostu olduğunu gösterdiler diablo3' de, hala yeterince beğenilmiyor ama bunun en büyük nedeni diablo2' nin çok çok iyi bir oyun olması hala oynanıyor olması, böyle oyunlar ortaya çıkarmak gerçekten çok zor, böyle oyunların üstüne çıtayı yükseltmek zor iş her firma için geçerlidir bu. Onun dışında blizzard hakkında pek olumsuz söylenilecek bir şey bulamıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bohemia Interactive Kappa

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Naughty Dog
    Gearbox Software
    CD Projekt
    Imsomniac Games
    Codemasters
    Ubisoft

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • SCS Software,Bungie ve Maxis.

    SCS Software senelerdir tır simülasyonu türündeki oyunların kralı özellikle ets2 ile birlikte ayrı bir boyuttalar.Adamlar senelerdir oyunu güncelliyorlar oyun ilk haline göre resmen çağ atladı ve atlamaya devam ediyor.

    Bungie ise özellikle Halo Combat Evolved ile ve diğer Halo oyunlarıyla gönlümde ayrı bir yeri var.
    Maxisin kapatılmasına gerçekten çok üzülmüştüm zaman zaman Sims 1'in soundtrackını açıp açıp dinlerim sanat eseri gibidir keza Sims 2 gene iyiydi Sims 3te çok iyiydi fakat optimizasyon sorunları bana bile saç baş yoldurmuştu.Sims 4 ile beraber hem 3e kıyasla oyuna yenilikler katamamaları hemde Sims3teki oyun derinliğini basite indirgemeleri gene 3le başlayan (gerçi dlcler 1den beridir her sims oyununda var fakat 3le aşırılaşmıştı) dlc trendini iyice abartmaları ile birlikte Maxis kendi mezarını kazmıştı.Gerçi bu dlc olaylarında EA'in baskın olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSDcc -- 1 Mayıs 2016; 12:29:56 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • hi-rez studios u hayatımın oyunu tribes ascend serisinden ötürü severim. hem şimdiye kadar oynadığım en iyi multiplayer deneyimini yaşattılar hem bunu ücretsiz sundular hem de pay to win mantığından çok uzaklar
    tribes ı 1-2 sene, smite için terk etmeleriyle tribes severlerin nefretini kazandılar ama ben seviyorum yine de hi-rezi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 1 Mayıs 2016; 12:41:41 >
  • Remedy'den bahsetmemişsiniz şaşırdım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yaz yaz bitiremeyiz ne stüdyolar geldi ne stüdyolar geçti siz maxis falan dediğinizde bir duygulandım. Günümüzde pek fazla stüdyo kalmadı açıkçası. Daha yazabileceğim birçok stüdyo var ama benim için geçmişten günümüze hala başarısını ve kalitesini arttırarak gelen stüdyo Rockstar Games ve alt stüdyolarıdır. Gta serisi benim hayatımda çok önemli bir yer tutar. Gerek esprileri gerek müzikleri gerek dönemleri başarılı bir şekilde yansıtıp dalga geçmesi gibi şeyleri hala çok kaliteli bir şekilde yapan stüdyodur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Naughty Dog
    - Ubisoft
    - Santa Monica
    - Nintendo
    - Capcom
    - SEGA
    - Quantic Dream
    - Telltale Games
    - Rockstar Games
    - Bethesda Softworks
    - Namco Bandai Games
    - Game Freak
    - 343 Industries



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Mayıs 2016; 16:27:16 >
  • Blizzard , VALVE , Namco Bandai Games , R* .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zombie Studios
    blacklight dan ötürü severim tek kelime ile süper bir free2play fps
    oyundaki nerdeyse her şey ücretsiz
    bazı oyunlar vardır makyajsal şeyler parayla olur herhangibi bir dengeyi bozma durumu olmaz bu oyunda ise makyajsal şeyler bile ücretsiz
    ama ne yazık ki kapandı bu stüdyo

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • From Software Rockstar Games Frictional Games Squar Enix Cd Project Red bunlarda olmasa oyun oynayamıcağız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Naughty Dog harici gerisi yalan .
  • LucasArts unutulmuş üzüldüm :) Monkey Island'lar, Grim Fandango'lar, Star Wars Battlefront'lar, KOTOR'lar... Adamlar zamanında oyun endüstrisinin en eğlenceli, en yenilikçi oyunlarını yaptılar. Günümüzde yeni nesilin adını bile duymaması çok üzücü gerçekten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Joymax ve K2 Network bu iki firma Türkiye'nin geleceğine yön verdi unutmak mümkün mü ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Naughty Dog ve Rockstar Games akar, Bioware,Bethesda ve CD Projekt de iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Mayıs 2016; 13:58:39 >
  • Nintendo (üzerine çokda konuşmaya gerek yok aslında, hem yenilikçi olup, hem de nasıl eski oyuncuları üzmeyiz olayını başarabiliyorlar, eksiklikleri oldu konsol açısından ama oyunların kalitesi iyi yani, umarım NX'de Wii U'daki hatalarından ders alıp gelirler, zaten sırf Zelda için alıcağım konsolu)

    Team Ico (Shadow of The Colossus ve Ico oyunları gerçekten şahaserdi, The Last Guardian her ne kadar sürekli bir gecikse de, ondanda beklentim fazlasıyla yüksek)

    Level-5 (Özellikle animasyonlarını çok sevdiğim Ghibli ile ortak çalıştığı Ni no Kuni ile gönlüm de ayrı bir noktaya gelseler de, Dark Cloud oyunları, Professor Layton serisi, Yo Kai Watch gibi kaliteli işleri de var)

    Obsidian (Fallout NV ile tps Falloutların nasıl olması gerektiğini bize gösterdi, bence 3 ve 4'e göre çok çok iyidir, onun dışında kotor'da her ne kadar ilki kadar iyi olmasa da 2'de güzel oyundu, South Park: The Stich of Truth ve Pillars of Eternity de baya kaliteliydi bence.)

    Square Enix (birleşmeden öncede sonra da iyi işler yapan firma(lar), Final Fantasy, Chrono Cross/Trigger Dragon Quest, Mana, Vagrant Story, Kingdom Hearts gibi baya kaliteli işleri var)

    BioWare (Son dönemlerde biraz dökülüyorlar, Dragon Age: Inq kötü olmasa da, aşırı iyi de değildi, Mass Effect 3 kötüydü, Dragon Age 2 ise rezaletti bence ama eskiden yaptıkları işler ile sevdiğim oyunlar arasında kalıyor kesinlikle Baldur's Gate 1-2, Mass Effect 1-2, Dragon Age: Origins çok sevdiğim yapımlar)

    LucasArts (Baya güzel adventure oyunları vardı kesinlikle, Monkey Island ve Grim Fandango bile başlı başına sevme nedeni.)

    Paradox Interactive
    (Crusader Kings, Europa Universalis, Hearts of Iron, Victoria gibi kaliteli seriler çıkararak, strateji severleri memnun eden, Cities:Skylines ve Pillars of Eternity'nin de yayıncılığını yapan, dlc konusunda yardırsalarda, yine de iyi firmadır severim.)


    From Software, CDProjekt'e falan değinmedim ama onlarda kaliteli ve sevdiğim firmalara.Aklıma şimdilik bunlar geldi, böyle düşününce direk gelmiyor elbette insanın aklına her şey, atladığım firmalar kesinlikle olmuştur ama yine de bunları sayabilirim sanırım.




  • 1.Naughty Dog 2.CD Projekt 3. Rockstar Games

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.