Şimdi Ara

Bioshock, Unreal Engine 4 ile Nasıl Görünür Dersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Bioshock evreni, sanatsal tasarımıyla zaten oldukça etkileyici bir atmosfere sahip. Geçtiğimiz dönemde serinin 3 oyununun da içinde bulunduğu Bioshock: The Collection ortaya çıkmış ve kapak tasarımıyla bile pek çok oyuncuyu mest etmişti.
     
         Bioshock evrenini günümüz teknolojilerine uyarlarsak ne gibi bir sonuç alırız sorusunun yanıtını bulmak için 3-4 aydır süren bir çalışmaya imza atan tasarımcı Ross Littlejohn, Bioshock'tan Medical PavilionUnreal Engine 4 motoruna aktardı. Dokuları ve sesleri orijinal oyundan alan ancak geri kalan herşeyi kendisi sıfırdan modelleyen Littlejohn, bu çalışmasını bir de video ile süsleyerek kullanıcıların beğenisine sundu.
     
         Yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Geçen gün bioshock 1 oynayayım dedim.Abi çok gerildim ya.ben bukadar gerilimli oyunları svemiyorum :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • videoyu izlerken birden hatta ilk başladığında direk batman geldi aklıma hepsi unreal motoru ile yapıldığı için direk mekan batman i andırdı açıkcası

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Büyük ihtimalle firma bu arkadaşların uğraştığının yarısı kadar bile uğraşmayacak ve alın işte yeni konsollarda çalışıyor diye satacak. Son oyun zaten harika gözüküyor ama 1 ve 2 de sanat tasarımından dolayı açıp bu grafikler ne be diyeceğiniz oyunlar değil o yüzden zaten tüm 3 oyun bir arada 12 TL'ye bulurken yeni sürümü almaya pek gerek yok her türlü yeni PC'de de çalışacaktır diye düşünüyorum. Kutu tasarımı çok iyi olursa belki yıllar sonra bir kenara koymak için alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.