Şimdi Ara

Dark Souls 3 - Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark Souls 3'ü artıları ve eksileriyle inceledik. Oyun yeniliklerin yanında bazı önemli eksikliklere de sahip.






  • Geldi gönlümün efendisi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hiç sevmiyorum
  • İnanamıyorum Bsc vidio inceleme yapmış rüya görmüyorum dimi ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dark Souls 1 kadar kaliteli değil demiş Alkan lakin 40 saat civarı bir süre oldu başlıyalı , en kaliteli Dark Souls diyebilirim kıyas bile kabul etmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bloodborn da ağırlığını kaybetti seri itemler ve karakterlerin ağırlığı hissedilmiyor 3 dede bloodborn gibi olmuş hafif malesef ucuzlayınca tabiki oynarız ama eski ağırlığı hep özlicem

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Maxıs

    Dark Souls 1 kadar kaliteli değil demiş Alkan lakin 40 saat civarı bir süre oldu başlıyalı , en kaliteli Dark Souls diyebilirim kıyas bile kabul etmez. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Katılıyorum Demon's Souls'un yeri ayrıdır ama bence en iyi Dark Souls oyunu olmuş hayatımda gördüğüm en güzel boss'lar bu oyunda diyebilir. Ejderhalar etkileyici değil demiş Alkan ama anlaşılan opsiyonel bölge olan Archdragon Peak gitmemiş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Inceleme çok kisa olmus. Üstelik player üzerinde 8dk yaziyor ama ben onu 3dk okuyorum. Özellikle türe, seriye yabanci olanlar için çok yüzeysel olmus. Incelemeyi izleyerek, yanlizca oyunun videolarini izleyen birinden ekstra birsey kazanmis olmadim. Grafikten, mekan ve düsman çesitliliginden baska hiçbir sey aklimda kalmadi. Bundan ancak ön inceleme introsu olur Alkan.

    Combat sistemi? Artik arkadan vurmak eskisi kadar kolay degilmis de dodge, contra, kiliç, kalkan, piçak? Nerede bunlar? Peki yetenekler? ... Silaha özel hareketler var falan demen yetenekler üzerine çok mu özel, derin bir anlam ifade ediyor da ben bunu sigi algiliyorum. Oyun basinda ve ortasinda fark yaratacak bir silahla karsilasmadim demen item sistemi hakkinda nasil bir fikre sahip olmami amaçliyor? Peki siniflar, özellestirmeler? Oyunun seslerinin gerilime, atmosfere katkisi? Oyunlarda ses artik önemini kaybetti de bizim mi haberimiz yok? Kayda deger anekdotta yok. Bu inceleme üzerine söylenecek daha çok sey varda bence yetti bu kadar. Oyun üzerine verdigin teknik bilgi kisitli oldugu kadar oyun hakkindaki düsüncelerinde fazlasiyla sigi kalmis. Yani birde seriye en yakin isim olan Alkan sen yapmissin incelemeyi. Önce Erdinç sonra Ersin, simdide Talha. BSC yi BSC yapan adamlar bunlar ve BSC resmen dagildi artik. Farkindamisiniz bilmiyorum hal böyle olunca bu siteyi ayakta tutmak için 5 kati fazla konsantre olmak, zihninizi yormak, efor sarfetmek zorundasiniz. Yoksa buranin sonuda TrGamer gibi olacak. Bilmem sizin için bir anlam ifade ediyormu? Eski bir oyun elestirmeni elestirisi, dost tavsiyesi olarak algila. Yoksa benim için hava hos. Bu sekmeyi kapatir, digerini açarim. Duygusal degilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalChamp -- 16 Nisan 2016; 14:34:28 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Alkan Bey , Bu inceleme bence hiç olmamış. Çok yüzeysel kalmış. Sizin gibi soul hayranı birinin en az 15 dakika inceleme yapmasını beklerdik. Havada kalan değinilmemiş bir sürü şey var.Keşke 1 hafta geç cıksaydı bu inceleme . Aceleye gelmiş gibi , halbuki oyun size erkende geldi. Talha ile ilk bakış yapmıştınız En azından dark souls 3 serisi yaparak kendinizi affettirmenizi bekliyoruz. Saygılarımla.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Demon Souls'tan sonra serinin en iyi oyunu. Görsellik, atmosfer, mekan-yaratık çeşitliliği ve tasarımları, işitsel manada nirvana oluşu ... Elden geçirilmiş mekaniklerle yavan hissettirmeyen, tatmin eden oynanış.

    Ayrıca şu incelemede kullandığınız tutarsız anlatım tarzını artık değiştirirseniz herkes çok mutlu olur. Özellikle Alkan bunu yapıyor. Öyle bir anlatıyor ki, ahanda oyuna 5 puan geliyor diyorsun, bir bakmışsın 9 puan.

    "Her şeye rağmen" nedir, oyun nasıl bir bataklığın içindedir ki "her şeye rağmen"?

    "Bu ufak eksiklikler bir kenara" , "Oyunda göze pek batmayan bu eksiklikleri bir kenara bırakırsak" , "Daha iyi olabilecek noktaları aydınlatmak gerekirse" vs vs vs ...

    Bu puan verilecekse oyuna, bu kadar absürt eksikliklerden bahsedilecekse, yukarıda örneğini verdiğim anlatım, vurgu şekilleri kullanılması gereken dil olmalıdır. (mantıken)

    İncelemenin genel manada sahip olduğu yavanlık ve yalınlıktan bahsetmiyorum bile. Bir şeyleri aceleye getiren From Software değilde, başka birileri gibime geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 16 Nisan 2016; 14:31:23 >




  • Oyun şahane editör bahane . Böyle incelememi olur Alkan ? Ne dediğin belli değil övüyorsun sonra gömüyorsun ... Kaplamalar bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü , BB havası var ama oyunun başlarında diyorsun geri kalanında yok diyorsun

    Bizde diyoruz ki 5-6 verecek şimdi zira geçen 2si1 de demiştin galiba fazla bir puan vermeyeceğim diye ... Sonra bir bakıyoruz 9 vermişsin fazlan 10 ortası 9,5 ise iyi vermişsin o zaman .

    Ya da uzun bir inceleme videosu çekeceksiniz anlatacaksın ne ne değildir fikirlerin neydi . Neden önce düşük puan vermeyi düşündün de şimdi 9 u verdin . Bunlara değinmeni beklerdim .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alkan yaptığın incelemeni beğendim bence kısaltman iyi olmuş uzun olması bazen sıkıyordu. Değinilmesi gereken yerlere değinmişsin ama sıra sıra özelliklerini tek tek incelesen daha iyi olabilir. Bir sen kaldın burda incelemeleri bırakma çalışmalarının devamını bekliyorum. Böyle bir inceleme yapmak zor editi felan zor oluyor. Artık insanlar oynarken inceliyor basite kaçıyor yaptığınız zorlu bir iş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bloodborne un kalkanlısı oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    bloodborne un kalkanlısı oyun.

    Tamam.
  • İlk Dark Souls gibi oyunu alt+tab yapıp save dosyasını kopyalayıp terkar yapıştırınca checkpoint oluşturuyorduk.Böylece boss savaşlarında avantaj sağlanıyordu.Acaba bu oyunda böyle imkan var mı?Ben ciddi optimizasyon sorunları olduğu için şimdilik almayı düşünmüyorum
  • İnceleme için teşekkür ederim, Alkan acaba bloodborne da olduğu gibi bir rehber videosu da hazırlamayı düşünüyor musunuz? Bir de eleştiri olarak anlamayın ama Souls serisini seven birisi olarak şahsi fikrim bu oyun serinin en iyisi diyebilirim tabii özlediğimiz için de olabilir :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Dediğiniz gibi inceleme daha ayrıntılı olabilirdi, o konuda haklısınız.
    Thief27;
    Dark Souls 3 için rehber videosu hazırlayacağım. Oyunu bütün opsiyonel bossları da öldürüp bitirdim. Umarım rehber videoları ile incelemedeki açıkları kapatırız. Eleştiriler için teşekkür ederim. Bu sayede daha dikkatli olmaya çalışacağız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakma da sen oyunu yarım yamalak üstünkörü oynamış geçmişsin sanırım. Zaten bu tam olarak mesele değil çünkü souls oyunlarını ilk oynayışında bi çok şeyi kaçırıyosun mutlaka. Npc'ler az destansı hikayeleri yok demişsin bunu derken zaten firelink shrine'da baştan beri olan temel npc'leri göstermişsin. Kaç tane tüccar bulup getiriyoruz hepsinin farklı hikayesi oyuna etki eden yan görevleri olan npc'ler var. Atlamışsın heralde onları hep. Bi araştır bi zahmet biliyosan da incelemeni düzelt. Ayrıca silah konusunda ilk defa bu oyunda tüm silahlar dengeli iyi dizayn edilmiş sadece katanalar biraz daha op kalıyor ama sadece pvp'sinde. O da adamlar japon diye heralde. Zaten önceki tüm oyunlarda da oyunun başında güçlü bi silahı biraz uğraşıp elde edebiliyodun. Ya da örneğin oyun başındaki broadsword ya da longsword ile oyunu rahatlıkla bitirebilirdin seni yarı yolda bırakmazlardı. Zaten niye bıraksınlar onlar da keskin birer kılıç upgradelerini yapınca güçleniyorlar. Silahların dengesi buradan geliyor zaten. Oyun başında bulabileceğin en güçlü silahlardan katana var o da ilk defa oynayan biri için katanalı arkadaş kesip silahını almak imkansıza yakın derecede zor. Biraz ilerde claymore var taktiğini biliyosan oyunda deneyimliysen yine alırsın. Önceki oyunlarda da onlarca silah sayabilirim oyunun başında gidip alabileceğin. Dark souls 1'in farklı bi havası vardı anlattığı hikayeler ile. 2 tam bi felaketti bloodborne eh işte. Ama dark souls 3, demon's souls ile hepsinin karışımı efsane bi oyun olmuş. Dark souls 1den sonra gelse de bu böyle.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ben beğendim incelemeyi güzel yerlere değinmişsin. Oyunu ben beğendim açıkcası çok beklentim yoktu beklediğimi de verdi. Benim değinmek istediğim konu geçen yayında BSC'nin küçülmeye gittiğinden bahsettiniz onun hakkında. Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz veya nasıl içerikler sunacaksınız? Ekibin küçülmesinden sonra aynı şekilde devam ettirmek siteyi çok durağan bir hale getirecektir. Merakımdan soruyorum nasıl içerikler göreceğimizi bilelim ki ona göre beklenti oluşturalım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çöp

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.