Şimdi Ara

Everybody’s Gone to the Rapture'un PC Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         The Chinese Room'un en başta sadece PlayStation 4 için geliştirdiği Everybody’s Gone to the Rapture için PC oyuncuları çok fazla beklemeyecek. Yarıntan itibaren yani 14 Nisan'da Steam üzerinden indirmeye sunuluyor.
     
         Oyunun PC versiyonunda çeşitli performans geliştirmeleri, görsel iyileştirmeler ve hataların giderilmesi gibi geliştirmeler bulunuyor. Oyun için açıklanan sistem gereksinimleri ise aşağıdaki gibi.
     
         Minimum
     
    OS: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) ya da 64-bit Windows 10
    İşlemci: Intel Core i5-4570T 2.9 GHz / AMD FX-6100 3.3 GHz
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti / AMD Radeon HD 6850
    DirectX: 11
    Hard Disk: 8 GB boş alan
       
        Önerilen
     
    OS: 64-bit Windows 10
    İşlemci: Intel Core i7-4770S 3.1 GHz / AMD FX-8320 3.5 GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon HD 7970
    DirectX: 11
    Hard Disk: 8 GB boş alan
     








  • PS4 versiyonunda koşma, koşma değil biraz daha hızlı yürümeydi ve etrafı dolaşıp, keşfetmek zor geliyordu. PC versiyonundan en büyük isteğim adam gibi koşma özelliği.
  • Vaay 14 Nisan??? Çok iyi. Eee oynayan arkadaşlar bi yorum yapabilir mi oyun nasıl ve hangi oyunla kıyaslanabilecek ayarda?
  • 60 TL'yi hak edecek bir oyun değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hikayeyi ve karakterleri ancak iyi takip ederseniz anlayabiliyorsunuz. Hikaye tabanlı bir oyundan daha derli toplu vi anlatım beklerdim. Oyunda hikayeyi, geçmişte olanları diyalogların geçtiği mekanlara giderek "dinleyebiliyoruz". Dinlerken ışık parçaları mekandaki insanların bedenlerini temsil ediyor. Öte yandan ben bunun sanatsal kaygıyla hazırlanmadığını düşünüyorum. Oyun ve hikaye güzel manzaralar harika ama bütün oyun boyunca tek bir insan yüzü görmeden oynuyoruz. biz de kamerayı yere eğince ayağı görülen biri değiliz. yani ben insan olarak orada dolaştığımı, insanların hikayesini dilnlediğimi hissedemiyorum. gerçekçi insan animasyonları yapmak büyük bütçeli bir olay ama böylesi de çok ucuz geliyor. the witness'da bir adada bulmaca çözmek fikri cazip geldiyse burada da insansız ama insanla ilgili bir hikaye dinlemek belki cazip gelir. Ben 20 TL'ye almıştım. Zannederim ederi de o civarda bir şeydir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Neden bu konsol oyunlarında yerel fiyatlandırma uygulanmıyor? Zaten dağıtımcı sony imiş, dolar 2 tl iken bile 4-5'le çarpan şirket.
    https://steamdb.info/sub/84445/
    Oyunun 30 TL olması gerek, %75 indirimle 7 TL verilirdi, 60 TL çok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: memoplayer

    Hikayeyi ve karakterleri ancak iyi takip ederseniz anlayabiliyorsunuz. Hikaye tabanlı bir oyundan daha derli toplu vi anlatım beklerdim. Oyunda hikayeyi, geçmişte olanları diyalogların geçtiği mekanlara giderek "dinleyebiliyoruz". Dinlerken ışık parçaları mekandaki insanların bedenlerini temsil ediyor. Öte yandan ben bunun sanatsal kaygıyla hazırlanmadığını düşünüyorum. Oyun ve hikaye güzel manzaralar harika ama bütün oyun boyunca tek bir insan yüzü görmeden oynuyoruz. biz de kamerayı yere eğince ayağı görülen biri değiliz. yani ben insan olarak orada dolaştığımı, insanların hikayesini dilnlediğimi hissedemiyorum. gerçekçi insan animasyonları yapmak büyük bütçeli bir olay ama böylesi de çok ucuz geliyor. the witness'da bir adada bulmaca çözmek fikri cazip geldiyse burada da insansız ama insanla ilgili bir hikaye dinlemek belki cazip gelir. Ben 20 TL'ye almıştım. Zannederim ederi de o civarda bir şeydir.


    Hıııııı.. Ondan bu 179TL değil de 59TL ok şimdi anladım :) sağol




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.