Şimdi Ara

PS4'ün Yarın Yayınlanacak Güncellemesi ile İlgili Bütün Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Playstation 4'ün yarın yayınlanacak güncellemesi konsola önemli yenilikler getiriyor. Bunlar arasında merakla beklenen remote-play de bulunuyor. Aşağıda yeniliklerle ilgili detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
     
    * Çevrimiçi arkadaş bildirimi: Çevrimiçi olan arkadaşlarınız hakkında bilgilendirilmek istiyor musunuz? Yeni güncellemede bilgilendirilme seçeneği ekleniyor.
    * Offline görünme: Bazen film izlerken veya oyun oynarken arkadaşlarınız tarafından rahatsız edilmek istemezsiniz. İşte bu özellik sizi arkadaşlarınıza karşı görünmez yapacak.
    * Kullanıcı tarafından programlanmış etkinlik: Bu özellik sayesinde çeşitki etkinlikler programlıyorsunuz. Etkinlik zamanı geldiğinde kayıtlı kullanıcılar doğrudan party chat'e bağlanıyor ve oyuna başlıyorsunuz.
    *Birlikte Oyna: Partinizdeki herkesin ne oynadığını doğrudan görebiliyorsunuz. Böylece birlikte oyun oynamak istediğiniz kişiyle hemen oyun başlatmanız mümkün olacak.
    *Remote Play (PC/Mac): Playstation 4'ün remote play özelliği PC ve Mac'e gelecek. Bunun için Windows 8.1, Windows 10, OS X 10.10, OS X 10.11 işletim sistemlerinden birine sahip olmanız gerek.
    * Dailymotion: Playstation 4 üzerinden Dailymotion'da canlı yayın yapabileceksiniz.
     
    Aşağıdaki çözünürlük ve saniye/kare oranlarını da internet hızınıza göre seçme şansınızın olacağı belirtiliyor. Ayrıca Dualshock 4'ü USB kablosu yoluyla PC veya Mac'inize bağlayabileceğiniz de belirtiliyor.

    Çözünürlük Seçenekleri: 360p, 540p, 720p (Default: 540p)
    Saniye/kare oranı: Standard (30fps), High (60fps)
     








  • Şu remote play özelliği muhteşem olacak.2tane laptop var evde sadece hdmi çıkışı bulunduğu için oynayamıyorduk şimdi evin her yerinde (telefon,pc,tv)playstation oynayabileceğiz.Teşekkürler sony!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yerimizi alalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bildirimi olayı konsol çıkarken olması lazımdı aslında. Ps3'te bile vardı niye boşlamışlar onu anlamadım en başında. :D Diğer özellikler güzel, remote play ve net hızına göre kendi optimizasyonunu yapmak üzere çözünürlük ve frame rate seçimi harika.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yani Wifi den PC ye oyun görüntüsü aktarılıp oynanabilecek değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhh be yazın yaylaya tv almaktan kurtuldum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Remote Play (PC/Mac) tam olarak nasıl çalışacak ?Hangi çözünürlüklerde pc'ye görüntüyü aktarabileceğiz?Gerçekten benim açımdan 10 numara bir şey olur bu özellik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Remote play sandığınız kadar verimli değil ,yada bizim modemler tırt

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç biri işime yaramiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 3'te olan özelliklerin 4 çıkışını yaparken zaten olması gerekiyordu, şimdi güncellemeyle üstüne özellik ekliyoruz falan demesinler boşuna. İnsanları daha ne kadar kandıracaksın bilmiyorum, eğer şu 4.5 işinde de uygun bir yükseltme programı başlatılmazsa, bir sonraki konsolum kesinlikle Sony olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar PS4 te Destiny oynarken biri mesaj attığında bana bildirim gelmiyor destiny haricinde başka oyunları oynarken bildirimler geliyor. Birkaç arkadaşıma sordum onlarda da aynı sorın var bu sorunu halleden var mı çözümü nedir?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Elle tutulur birsey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one da aylardır var bu özellik,Windows 10 ile beraber aşırı stabil bir hale geldi bazen konsolu direk pc üzerinde oynadığım oluyor.Görüntü ve akıcılık gayet yerinde kalite seçenekleri de var isteğe bağlı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    Remote playi ps vita ve ps vita tvde kullanıyorum özellikle ev içinde hiç bi sorun yaşamadım,ps4 ü ethernetten bağlıyosanız bi sorun olmaması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Parazit olduğu(diğer modemler gereksiz sinyallar, sinyalleri azaltan duvarlar vs) için Remote Play işi riskli yani. Gecikme ne kadar olacak mühim olan bu. Ve 720P maksimum şuan için. 0-30ms gecikme kabuledebilebilir üstü online oyunlarda ciddi sıkıntılar yaratır hatta 30ms gecikme +oyun pingi bile online oyunlarda sıkıntı. 60 ms gecikme üstünde bildiğin geç tepkimeler geliyor zamanlama isteyen oyunlarda sıkıntı. Ki bir de o gecikmeden dolayı alışmakta mesele olacak. Mesela oynadığım bir oyunda 48-50 ping alırken 70-80 arası olunca oynayamıyorum gerçekten sorun yaratıyor.
  • İçerik klasörleme gelsin artık yahu. PS3'te çok işe yarıyordu. :/
  • Remote Play verimsiz bir özellik. Daha çok yolu var.
  • Tüm yeni diye gelecek özellikler Steam'de yıllardır olan ve hatta sıradanlaşmış özellikler ha :D
  • 4.5 çıkacak bunu kim ne yapsın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakx35

    Şu remote play özelliği muhteşem olacak.2tane laptop var evde sadece hdmi çıkışı bulunduğu için oynayamıyorduk şimdi evin her yerinde (telefon,pc,tv)playstation oynayabileceğiz.Teşekkürler sony!

    Sony telefonum ile modem arası 2 metre yok.buna rağmen kopmalar ve lag lar oluyordu.fazla bir şey beklemeyin derim ben.

    Pes myculub oynuyorsanız eğer gp kasmak için eşsiz bir uygulama.ama onun dışında başka oyun oynanmaz lag dan ötürü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.