Şimdi Ara

DriveClub'ın Geliştiricisi Kapatılıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         World Rally Championship ve MotorStorm markalarıyla adından söz ettiren, PlayStation 4'ün çokça konululan oyunu DriveClub'la çokça konuşulan yapımcı Evolution Studios kepenk indiriyor.
     
    Hem Sony hem de stüdyo için oldukça sıkıntılı geçen DriveClub geliştirme ve piyasaya çıkış süreci sonrasında geçtiğimiz yıl 55 kişi işten çıkarılmıştı. Şimdi ise SCE Worldwide Studios yaptığı açıklama ile stüdyoyu tamamen kapatacaklarını açıkladı. Çalışanların bir kısmı farklı stüdyolara yönlendirilecek.
     
    SCE'den gelen açıklamaya göre kaynakların; rekabetçi ortamın getirisi olarak yüksek kalite, yenilikçi ve reklam başarısıyla öne çıkan yapımlara harcandığından emin olmaları gerektiği ve bu kapsamda hem uzun hem orta vadede yeniden yapılandırdıkları Avrupa stüdyolarından Evolution Studios'un kapanacağını ilan etti.
     
    Evolution Studios, 10 senedir faaliyetteydi ve belli ki Sony için bu karar son derece zor alınmış Geçtiğimiz günlerde de köklü oyun stüdyosu Lionhead Studios, Microsoft tarafından kapatılmıştı. 








  • Driveclub son haliyle bence şuan piyasadaki yarış oyunları içerisinde en iyisiydi. Çıkış süreci gerçekten sorunlu olsada sonradan oyunu toparlayıp çok iyi bir hale getirmişlerdi. Ayrıca şuda bir gerçek ki yarış oyunları içerisinde grafiksel açıdan da en iyisiydi. En azından stüdyo kapatılmadan bir motorstorm oyunu beklerdim.
  • Hayatımda gördüğüm en berbat yarış oyunu şüphesiz.Grafikleri fena değildi ama ps4 e göre.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yazık oldu. Sonradan baya düzeltmişlerdi oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka kapatacak firma bulamadın mı ey sony. Yazıklar olsun sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evolution kapatılacak firma mı Sony? Saçmalığa bak, WRC, Motorstorm gibi oyunların yapımcısını git kapat. Kesinlikle saçma ötesi bir hamle olmuş.
  • Talha beyin haberi daha hızlı ulaştırmak için kaza fotoğrafını bile sonradan koyuşu gözden kaçmıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oynadığım tek yarış oyunuydu. Diğerleri tat vermiyor.
  • gg my friend

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 22 Mart 2016; 18:12:40 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Evolution Studios kapatacağına git polyphony digitali kapat arkadaş yıllardır bir gt oyunu yapıyorlar. Betası gelecekti sözde onu da hala bekliyoruz. Ya sony cidden merak ediyorum bu kadar para kazanıyorsun, psn'de genelde dandik oyunlar verir oldun. Hepsini geçtim konsol özel oyunları iyice boşladın. Nerede abi bu oyunlar, diğer stüdyolar ne yapıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zaten uzun süre geçti, görevleri bitmiştir. Ekip az olduğu için Polypony gibi stüdyolara yönlendirirler. Normal geldi bana
  • Sony herzaman sempati duymuşumdur.Ama bu nesilde kesinlikle *ıçtı ! Arkadaş aleti aldık,4 aydır açtığım yok.Sen git Motorstorm'un yapmıcısını kapat.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS2 döneminde World Rally Championship ile destan yazmışlardı ! Hayatımda en çok zevk alarak oynadığım rally serisiydi. Drive Club taki tökezlemeleri ve Sony adına yaşanan prestij kaybı firmanın ipini çekti demek ki. Çok yazık oldu, gerçekten üzüldüm
  • Gelecekde efsane olarak anılacak bir oyuna çöp diyen kusura bakmasın araba yarışlarından zerre anlamayan tiplerdir. Mumkunse bu tipler araba yarışlarından uzak dursunlar fazla muhattab olmasınlar araba yarışları ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten yazık olmuş sonuçta DriveClub çok iyi bir oyundu, sürekli güncelleme geliyordu ve DriveClub dışında MotorStorm gibi benim beğenmediğim ama çok sevilen başka serileri daha vardı. Bu arada bazı gördüğüm yorumlara göre kendi yorumumu yapmak istiyorum. Konsol ya da PC kullancısı ayrımı yapmak istemem ama harcadığım süre olarak bakarsak PC oyuncusuyum daha çok PC başında vakit harcıyorum ve seviyorum fakat DriveClub gibi iyi bir yarış oyunu PC de yok. Project Cars da oynadım bir kaç AA ayarı dışında en yüksek ayarda görsellik olarak DriveClub daha ilerde, oynanış olarak ikisi farklı yerlerde ama oyun olarak bakarsak DriveClub daha sarıcı, yarış yaptığımız alanlar daha güzel ve yarış seçenekleri, sunum olarak da DriveClub daha ilerde. Tabi ki benim fikrim ama DriveClub'a yapılan en büyük negatif yorum gerçekçi değil Forza, GT gibi değil. Adamlar oyunu 'gerçek sürüşü' yaşayacaksınız diye duyurdu da ben mi görmedim arcade ile sim arasında bir yerde ve iş eğlenceyse üstüne düşüne yapıyor. Ben ki arabalara ilgisi olmayan biriyim en çok oynadığım PS4 oyunuysa Bloodborne ile bu oyun belli bir başarıyı sağlamıştır. İlk çıktığında rezalet bir durumdaydı belki o zaman bakıp sattınız, verdiniz ama şu an bambaşka bir yerde. Tabi ki ilk başta düzgün çıkarmaları gerekirdi ama stüdyo vazgeçmedi update üstüne update getirdi. 50 tane DLC var al al bitmiyor diyorlar ama hangi oyunda DLC yok ve normal versiyonu da süre olarak gayet uzun. DriveClub seven biri olarak yeni DLC'leri beklerken bu haber gerçekten beni üzdü.




  • 4K'lı PS4lerimizde Indie oyunlar oynamak istemiyoruz Sony.
  • MotorStorm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin pişman olacağı bir karar.
  • Driveclub eğlenceli bir oyundu sonradan hatalarını düzelttiler oyun iyi bir düzene girmişti yazık ettiler dc2 yi bekliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 de konsoldan soudum büyük hevesle aldım iyi hoş bir kaç exc oynadık sonra gerisi çöp pc biz zaten ps6 grafiğinde oyun oynuyoruz oyunda çıkarmıyorsun o zaman ne anlamı kaldı konsolun biz hep konsolu neden sevdik ? hem bol bol exc oyun çıkıyordu hemde pc den çok daha iyi grafikler ve optimize ile çıkıyordu babamızın hayrına almadık yada en çok konsol satıyor neden bu sebeblerden ama hiç birini yapamadı bu nesil konsollar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.