Şimdi Ara

Pokemon Serisi 200 Milyondan Fazla Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Nintendo'nun Pokemon oyunları 7'den 77'ye herkesi eğlendirmeyi başarıyor. Özellikle RPG oyunları peynir ekmek gibi satan bu serinin toplam satış miktarının 201 milyona ulaştığı açıklandı. Bu gerçekten büyük bir başarı.
     
       Diğer taraftan Pokemon'un yan oyunlarının da 78 milyon adet sattığı belirtiliyor. Yani Pokemon markası altında bugüne kadar 279 milyon oyun satılmış. Nintendo'nun özellikle her taşınabilir oyun konsolunda yeni bir Pokemon oyunuyla karşılaştığımızı belirtelim.
     








  • mobile çıktıktan sonra sayı bi bu kadar daha artar herhalde

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her turlu hakkediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo ev konsoluna PS3'te keyifle oynadığım Ni No Kuni gibi açık dünya ve online bir Pokemon oyunu neden yapmıyor anlamış değilim. Özellikle yabancı forumlarda çok büyük bir istek söz konusu, el konsollarındaki çok iyi giden satışları olumsuz etkiler diye düşünüyorlar herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Nintendo ev konsoluna PS3'te keyifle oynadığım Ni No Kuni gibi açık dünya ve online bir Pokemon oyunu neden yapmıyor anlamış değilim. Özellikle yabancı forumlarda çok büyük bir istek söz konusu, el konsollarındaki çok iyi giden satışları olumsuz etkiler diye düşünüyorlar herhalde.

    Aynısını Ni No Kuni örneği ile ben de düşünmüştüm. Hem yine aynı atmosferi yaşatmış olur. Ana serideki ruh da bozulmaz.
  • Ben başka bir konuda konAmıyı eleştirmek istiyorum. PS4'te ve PC'de online bir Bomberman oyunu yok. Ve şu an bu oyun konAmının elinde. Steam Bomberman klonlarıyla dolmuş durumda. Ama hiçbiri konAmının Bombermanı kadar sevimli ve oynanabilir değil. Şöyle co-op ve online multi destekli bir Bomberman gelse ne iyi olurdu...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.