Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord'den 35 Dakikalık Video!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
         Dünya çapında büyük heyecanla beklenen Türk yapımı Mount & Blade II: Bannerlord için bu haftasonu PC Gamer'dan 35 dakikalık bir video yayınlandı. Video geliştirilen karakter oluşturma detayları, savaş, hizipler ve dahasını, oyunu büyük heyecanla bekleyenlere sunuyor.
     




  • Haberle alakalı değil ancak aynı fuarda Rising Storm 2 Vietnam duyuruldu.
    https://www.youtube.com/watch?v=1VKbpviTMAY
    Edit: Aslında duyuruldu demek doğru değil ilk oyun için video geldi demek daha doğru olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _giray_ -- 9 Mart 2016; 17:12:38 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ağzım sulandı.Acaba konsollara çıkarma gibi bir olay olur mu ileride ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tr ye özel bir fiyat politikası ile gelirse kesinlikle orjinal alacağım bir oyun,ön sipariş bile verebilirim,warband gibi bir harikadan sonra bu oyunun çok güzel olacağına hiç şüphem yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar Karakter gelistirme ekranina . Albert Einstein, Putin, Arnold Schwarzenegger , Kylo Ren, Vin Diesel'i koymuslar :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hiç çığır açacak bir gelişmeyle geliyormuş gibi görünmedi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Haplo

    Hiç çığır açacak bir gelişmeyle geliyormuş gibi görünmedi.


    Bu zamana kadar şunu ekliyoruz diye duyuru yapmadılar zaten. Daha çok geliştirmeler üzerinden gittiler. Zaten oyunun hayranlarının istekleri üzerinden gidiyorlar. O yüzden crafting vb. şeyler eklendi. Grafik ve animasyonlar geliştirildi, diyalog yapısı düzenlendi. Aslında burada istenen gerçekten çığır açacak yenilik mi, yoksa oyununun hayranlarının isteklerini karşılayabilmek mi? Biraz da buna bakmak lazım. Daha ne kadar çıkışı hakkında birçok dedikodu olsa ne zaman çıkacağı belli olmayan bir yapımdan bahsediyoruz. Her şey olabilir çıkana kadar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dövüş sistemi üzerine hiç bir şey koyulmamış gibi.
  • bayağı tamamlamışlar. bu sene çıksa iyi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yani sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Warband dan farkı yok gibi geliyor bana ? Vurma hissindeki yapaylık hala aynı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türk yapımcı diye desteklemek gerek ama hatalarınıda söyleyeyim kaç yıl oldu hala animasyonlar kütük gibi motion capture yapmak bu kadar mı zor Hiç yoksa kinect in kamerasını kullanabildiğin sistemler var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yıllardır bekliyorum umarım erken bir tarihte görürüm, kaç para olursa vermem lazım bunu buraya yazıyorum. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun üstüne kattıklarını görmezden gelmemek lazım. Daha gelişmiş bir karakter tasarlama ekranı. Öncekine kıyasla çok daha canlı şehirler. Eskiden şehir içinde dolaşmanın hiç bir anlamı olmuyordu ama şu gördüğüm şehirde dolaşmak isterim açıkçası. Dövüş sistemi de benim gördüğüm kadarıyla gelişmiş. Karakterlerin hasarın geldiği yöne göre savrulması bile bir gelişme bence. Çığır açacak yenilik yok demişsiniz de o kılıcın her bir parçasını ayrı ayrı tasarlamak ve koyduğunuz her parçanın da doğrudan "statlara" ve dolayısıyla savaşa etki etmesini ben başka bir RPG oyununda görmedim -benim cahilliğimde olabilir :)- Yine kocaman bir bence diyerek şu oyunun çok sağlam olacağını ve maddi anlamda da bir başarı elde edeceğini düşünüyorum. Yabancı forumlarda ve Youtube yorumlarında milletin ne kadar çok "hype" yaptığını ve yeni özellikleri beğendiğini görebilirsiniz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bildiğin Warband modu gibi :( yıl olmuş 2016 adamların çıkaracağı oyuna bak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzele benziyorda fazla değişmemiş , biraz değiştirseler iyidi aynı oyun grafikler biraz artmış savas aynı gibi
  • Motion capture kullanıldı zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silkolet

    Motion capture kullanıldı zaten

    Bu kullanmış haliyse motion capture yapanları firmadan hemen atmaları lazım.
  • Oyun kendini tekrarlamasın warbanddaki gibi yeter. Bir süre sonra çok sıkıyordu warband

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Diğer yorumlardan farklı söyleyebileceğim tek şey,2 unsur beni rahatsız etti biri silah kullanım yeteneğimizin yukarıda kocaman yukarıda yazması ikincisi ise iki elle kullanılan kılıcın at üstünde tek elle kullanması.

    Bunlar dışında oynanış olarak fark yok gibi ama atmosfer,yaşayan dünya,grafik ve arayüzlerin hepsi değişmiş geliştirilmiş fakat bir tek arayüz güzel gelmedi bana,yenilik olduğu belli ama o eski oyunda renkler kullanılsaydı hem oyuna uyum olarak daha güzel olurdu hem de eski oyunun arayüzünden esintiler hissederdik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yine dolmuş yorumlara saçma sapan eleştirmeye çalışanlar. Daha iyisini biliyorsan kalk da sen yap derler. Taleworlds takdir edilesi işler çıkarmış, bazıları da kalkmış çamur atma peşinde. Bir kere 5 yıldır yaptıkları şey hali hazırda olan bir oyunu geliştirmek değil, oyun motoru yapmak. Biraz programlama bilginiz varsa oyun motoru yapmanın ne kadar zahmetli bir iş olduğunu bilirsiniz. O kadar bilginiz yoksa da kalkıp burada amaçsız eleştiri yağmuruna tutmazsınız. Eleştirmenin de bir adabı, belli bir birikim altyapısına ihtiyacı var. Yaptıkları iş, Call of Duty nin yola Quake III motoruyla çıkmasından kat be kat daha fazla saygı duyulmasını hakediyor. Başkasını ipiyle kuyuya inmek istemeyen kendi ayakları üzerinde durana da saygı gösterin. Sonuçta -her ne kadar son yıllarda büyük gelişme kat etse de- ülkemizde oyun geliştirmenin ne kadar zor olduğu bir gerçek.

    Kendilerini tebrik ediyorum, umarım yakin zamanda tam sürümü görürüz. Merak etmeyin, siz begenmeseniz de dünya çapında büyük bir ilgiye mazhar olmuş bir seri Mount and Blade.

    Saygılarla.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.