Şimdi Ara

Ubisoft, The Division'dan 60FPS PC Oynanış Videosu Yayınladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         Belki de duyurularından bu yana downgrade dedikodularına en çok konu olmayı başarmış oyun olan The Division adına Ubisoft kanadından yeni bir tanıtım videosu geldi.
     
         60FPS oyun deneyimine ve oyunun PC üzerinde sahip olduğu görsel teknolojilere vurgu yapan videoda oyuncuları nasıl bir yapımın beklediğini anlama açısından örnek teşkil edecek sahnelere yer verilmiş.
     
         8 Mart'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek The Division'un PC sürümüne ve 60FPS oynanışa odaklı videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • PC MASTER RACE ULAN

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse 600 FPS olsun oyun çöp olduktan sonra ...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Harika ama orta ayar 30 fps anca oynarız

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun gayet başarılı bir şekilde nasıl olurda çöp diyorsunuz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • pc de betayı denedim 7970 dic top 2 8350 fx ile ultra 60 fps 1080p çalıştrdı hiç aklımda olmayan bir oyundu ama performansı beni çok mutlu etti düşünüyorum almayı ve online sistemi oldukça çekişmeli zevkli

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya bizim insanımız neden bu kadar andaval oluyor anlamak çok güç. Bir oyuna çöp yakıştırması yapmak ne kadar kolay insanlara. Ben betayı oynadım, gerçekten çok kaliteli bir yapım geliyor. Oyun dawngrade yedi diye bu kadar da olmaz ki. Keşke Ubisoft e3 te gösteriği gibi getirseydi de şu oyunu o "ÇÖP" diyenler 5 fps ile deneseydi şu oyunu acaba o zaman ne diyeceklerdi. Ayrıca en önemli nokta da şu beğenmemiş olabilirsin ama çöp diyemezsin bir oyuna, o oyun sadece sana göre kötüdür, mutlaka severek oynayacak insanlar vardır çünkü ki emek var her oyunda. Bu oyunu 6.4 milyon insan oynadı beta'yı ama oyun çöp.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mario da 60 fps ve bu oyundan daha güzel =D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bırak 1080p 60 fps oynamayı daha izleyemiyoruz bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    pc de betayı denedim 7970 dic top 2 8350 fx ile ultra 60 fps 1080p çalıştrdı hiç aklımda olmayan bir oyundu ama performansı beni çok mutlu etti düşünüyorum almayı ve online sistemi oldukça çekişmeli zevkli


    ultrada 980 ti o kadar fps vermiyor nasıl iş bu anlamadım
  • Hala çöp diyen embesiller var. "acrobat67" ile kesinlikle aynı fikirdeyim, bir oyuna çöp yakıştırması yapılmaz, sadece sen sevmemişsindir. 6.4 milyon insan da gerizekalıydı ondan oynadı oyunu zaten. E3 grafiklerini acaba hangi PC ile açabilecektiniz çok merak ediyorum. Minimum GTX970 isteseydi o zaman görürdüm en fazla 10 FPS ile oynayabilecek çöp diyen akıllıları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bakıyorum da ubisoftu yalayanlar var. ÇÖP işte kabul edin !
  • Rica ediyorum şu apaçiyle tartışmayın. Arabesk rap açın, kendini jiletleye jiletleye gitsin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok iyi bir yapım geliyor , almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 24 Şubat 2016; 22:21:59 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Wiglaf

    PC MASTER RACE ULAN


    İş lafa gelince "pc zıttır race" ama oyunu almaya gelince "ara ki bulasın race" "humblebundle race" "%80 indirim race"
  • quote:

    Orjinalden alıntı: acrobat67

    Ya bizim insanımız neden bu kadar andaval oluyor anlamak çok güç. Bir oyuna çöp yakıştırması yapmak ne kadar kolay insanlara. Ben betayı oynadım, gerçekten çok kaliteli bir yapım geliyor. Oyun dawngrade yedi diye bu kadar da olmaz ki. Keşke Ubisoft e3 te gösteriği gibi getirseydi de şu oyunu o "ÇÖP" diyenler 5 fps ile deneseydi şu oyunu acaba o zaman ne diyeceklerdi. Ayrıca en önemli nokta da şu beğenmemiş olabilirsin ama çöp diyemezsin bir oyuna, o oyun sadece sana göre kötüdür, mutlaka severek oynayacak insanlar vardır çünkü ki emek var her oyunda. Bu oyunu 6.4 milyon insan oynadı beta'yı ama oyun çöp.


    Bu dediğini COD, AC gibi serilerle rahatça çürütebiliriz. Eminim zamanında o seriler için de birileri şimdi senin The Division için düşündüğün gibi düşünmüştür.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    Mario da 60 fps ve bu oyundan daha güzel =D


    Oyun Rayman olsaydı aynı türde Super Mario ile kıyaslama imkanın olurdu. Ama açık dünya ve gayette üzerinde emek sarfedilmiş bir oyun. Şahsen ben multiplayer olduğu için oynamayı düşünmüyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
  • Oyun evet gösterdikleri gibi değil ama betada ki grafikleri örneğin GTA V' den iki kat daha iyi atmosferi olsun detayları olsun. Oyuna çöp diyen arkadaşlar oyunun ya mmo-rpg olduğunu bilmiyorlar ya da bunların ne olduğunu bilmiyorlar ya da DarkZone' a tırsıp girmemişler :) Optimizeye gelirsek Ubisoft diğer iki oyunu Rainbow Six: Siege ve AC:Syndicate gibi ortaya iyi bir iş çıkarmış. Downgrade var mı var o ayrı konu ama grafikleri muhteşem oyunun hele güneş batarken ve doğarken enfes atmosferi var.
    Oyunu HD 7850 2gb oc. versiyon kart ile ki bu kart orta seviyenin girişi hatta giriş seviyenin üstü denilebilecek bir kart ve sonuçlar linkte:https://yadi.sk/d/oHXv0R6mo8f2A
    High - Ultra karışık ve 1366x768

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Çokta ahım,şahım değil grafikler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.