Şimdi Ara

The Solus Project - İlk İzlenim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsanoğlunun dünyadan kaçmak zorunda kalıp uzayın derinliklerine yol açtığı The Solus Project'te yaşamanın kolay olmadığı bir gezegende beklenmedik gizemlerle karşılaşıyoruz. The Solus Project






  • steam'de fiyatı da uygun şuan %10'luk indirimde 21 TL
  • Sadece ilk izlenim videosunu gördüğümden yorumum biraz sağlıksız olabilir ama, yine de söylemeden geçemeyeceğim. Gezegene ilk ayak basışımızda "Eeeee bu ne şimdi?" dedim. Ağaçlar biraz farklı olsun, renklerini değiştirelim, dağ taşa biraz mistik gizemli taş sütunlar, ayin taşları koyalım. Koyduk mu? Tamamdır, biraz da hayatta kalma ögeleri koyalım. Artık hazır. Sür piyasaya.
    Sayın yapımcılar neden biraz daha cesur olmuyorsunuz? Sizi kısıtlayan mı var? Ne güzel 2151 yılında geçiyor hikaye. İstediğini değiştir insanoğlu ile ilgili. Cyborg yap, zihinsel yetenekler ekle, yap bir şeyler. Tamam insani ihtiyaçlar temelde benzer, çoğunlukla da değişmez fakat; ben böyle olunca bir fark göremiyorum diğer hayatta kalma oyunlarıyla senin aranda. Şunu da söylemem lazım. Videoyu izlerken gerçekten bu gizemi çözmeliyim dedim. Merak uyandırdı oyun. Acaba ilerledikçe altı dolu, güzel hazırlanmış bir hikaye mi çıkacak yoksa sadece oyun türünün dinamiklerine güvenip baştan savma hazırlanmış bir kurgu mu göreceğiz? Videoyu izlerken her çevreyi inceleyişimde aklıma The Forest geldi. Deniz, sahil, sahilde bulunan uzay aracının kalıntılarından çıkan eşyalar, mağaralar, ayinler.
    Ben artık bunlara doydum. Acaba bu doygunluğun sebebi genel olarak oyun türüne mi yoksa sürekli aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyan ve oyunlarını erken erişimden çıkartmak gibi bir çabası olmayan yapımcılardan mı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • oo tam hortum geldi aksiyon survival dedik mağaraya kaçtınız

    tüm bölüm öyle mağaradaki resimlere bakmakla geçti
    bence bir bölüm daha çekin, hortuma kafa atın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O hortuma kafa atayım demiştim, sonuç anında ölüm :)
    İşin ilginç yanı o hortum random yani rastgele oluşuyor. Her zaman mağaraya girererken hortum oluşmuyor :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • adam kestaneden korktu ya lan adşlgaşdgjadgşlj

    bir de bana kalırsa şu gezegendeki herifler kesin mayalar falandır
  • Sunumunuz gercekten eglenceli, programinizi farkli yapanda bu samimiyet, ayni yere geri geldiginiz kisimda fark etmeyip devam edeceksiniz diye stres oldum bu arada
  • The Solus için yeni bir fragman yayınlanmış arkadaşlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.