Şimdi Ara

Ubisoft: 'The Division'ın PC Sürümünün Grafiklerini Düşürmedik'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •   
         The Division'ın bir geliştiricisinin "The Division'ı PC'de konsollarla dengede tutmak zorundayız yoksa ortaya adil olmayan bir iş çıkar" açıklamasının ardından Ubisoft ise bir düzeltme açıklaması yayınladı.
     
        Geliştiricinin açıklamasının yanlış yorumlandığını söyleyen Ubisoft, PC'nin sunabildiği şeylerden yararlanmak için bu sürümün baştan aşağı özel geliştirildiğini ve oyuncularının kapalı beta'daki geri bildirimlerinden yararlanıldığını söyledi. The Division'ın PC sürümünün grafiklerinin düşürülmediğini vurgulayan yetkililer durumu kurtarmaya çalışıyorlar gibi görünüyor.
     
        The Division'ın ilk gösterilen videosuyla şuanki hali arasında çok büyük fark olduğunu biliyoruz. Buna karşın oyunun grafiklerinin kötü olduğu düşünülmüyor. Yine de Ubisoft'un ilgi çekmek için muhtemelen çok üst düzey bilgisayarlarda gösterdiği oyunu sonra daha geniş bir kitle oynasın diye grafiksel yönden kötüleştirmesi oyuncuları kızdırıyor.
     








  • çevir kazı yanmasın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yav he he

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yav düşürse ne olur düşürmese ne olur. Sözde "Ben PS4'teki ekran kartının 5 katı kadar ekran kartı kullanıyorum" diyorlar ama nafile.PS4'ün 5 katı kadar grafik-performans alıyor musun ? Yok.En fazla 1.5 katı. O yüzden diyorum PC için o kadar pahalı sistemler alınmaz diye.Sonuçta firmalar oyunların grafiklerini konsola göre hazırlıyor.Konsoldakinin fazlasını alayım düşüncesiyle olanlar da optimize sorunuyla karşılaşıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHobits67 -- 9 Şubat 2016; 8:30:07 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Daha buyuk bir kitle tarafindan oynanabilmesi icin grafiklerin kisilmasini anlamiyorum ben. PC nin guzel yani bu degil mi zaten. Minimum ve onerilen diye iki ayri sistem gereksinimi acikliyorsun. E3 te goster sonra sizin PCler bunu acmaz dedik ve cikardik oyundan diye aciklama yap kabaca. Birak da o bizim dusunecegimiz sey olsun. Optimizasyon konusunda sikinti yasiyor butun firmalar, kisaca isi beceremiyorlar sonra boyle sacma aciklamalarla kullanicilari salak yerine koyuyorlar. Bi de DirectX 12 ile ucacak kacacak diye bir beklenti vardi. Vaad edilenler gercekten heycan uyandiriciydi, ama hala oyun gormedik. Benim anladigim firmalar PC icin o kadar da ilgi gostermiyorlar. Butun pazarlamalarini konsol tabanli yapiyorlar. Eskiden de boyleydi ama PC ile konsollar aradindaki fark cikis yilinda bu kadar fazla olmadigindan grafiksel olarak gozumuze takilmiyordu. Allahtan erken erisim ve pre order illetinden agzimiz yanali cok oldu da suanda sadece gulebiliyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İyide Ubisoft bunu ilk defa yapmıyorsun ki bir firmada hiç mi utanma olmaz arkadaş bak koskoca oyun endüstrisinde her çıkardığı oyunla downgrade haberleriyle ortalığı dolduran tek firma Ubisoft.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Geliştiriciler düşürdük dedi düşürüldüğü ap açık ortada. Sen daha ne yalan söylüyorsun Ubi!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Torpille Ubisoft'a CİO mu alıyorlar ne yapıyorlar.

    Bu adamların bunu yazması kadar saçma bir şey olamaz.
    Geliştirici biz grafikleri düşürdük diyor yani oyunu yapan adamlar diyor, pazarlamasını satışını üstlenen yayıncı firma hiç bir şey olmadı ilk günkü gibi oyun diyor.
    Reklam için mi diyorlar ne içinse artık küçük düşüyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • aldık ama hala bi korku var inşallah 2 ay sonra unutulup gitmez

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • konsol ile aynı ayarlara getirince (hbao+, reflection, shadow fln düşürünce) gtx980 ile 90-100fps alıyorsun. grafik aynı fln ama konsolun 30 fps olduğunu göz önüne bulundurunca 3-4 kat fps farkı var zaten. yani çok bi sabotaj yok. sadece sli vs gibi çok güçlü pc kuranlar için sıkıntı var asıl ultra settings'i kaldırdıkları için.

    mouse gibi çok hızlı tepki verilen bir cihaz en az konsolun 2-3 katı fps almalı aynı akıcılık için. o yüzden 3-4 kat güçlü pc ile 3-4 kat kaliteli grafik elde edemezsin. sadece daha rahat kontrol kazanmış olursun. çok takmayın yani =)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dünyanın ikinci en çöp firması. (Birincisi EA) Oyunlarının hepsi kısa ömürlü, gereksiz pahalı. Sevilen tüm serilerini de batırdılar zaten. Sanmıyorum ki bu oyun da ömürlü olsun.
  • Klasik Ubisoft şaşırmamak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yüzsüzlüğüyle zirve yapıyor resmen. Bizi ya salak zannediyor yada kör. Betada PC'nin de olduğunu hala anlayamamış heralde, oynayıp gördük yani grafikleri ne kadar kıstıklarını. Ama buna rağmen hala hatasını anlayıp özür dileyeceğine neredeyse biz oyuncuları suçlu duruma düşürecek, yüzü kızarmıyor ki adamın yapar mı yapar.
    O ilk gösterilen videodaki gibi grafikleri PC oyuncularına versin, o zaman Gtx970'le ultra ayarlarda 30 fps oynamaya razıyım ama şuanki grafiklerle PC'de oynanamızı beklemesin.
    Yada konsol grafikleriyle oynayacaksak, sistem gereksinimlerini konsol segmentine düşürsün bakalım, yiyor mu görelim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ellerinde Prince of Persia gibi bir isim var, nelerle uğraşıyorlar!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • cdr bile yapti witcher 3 ile. ubizort hayli hayli yapar. tek farki cdr kandirma amacli yapmadi.
    ubizort kandirmak amacli yapiyor.
  • "The Division'ın PC sürümünün grafiklerinin düşürülmediğini vurgulayan yetkililer durumu kurtarmaya çalışıyorlar gibi görünüyor." Bu kimin görüşü? Adamlar pc ye özel çalıştık diyorlar grafikleri duşurmedik demiyorlar. Diyemezlerde zaten. O kadar aptal olamazlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC sürümünün grafikleri düşürülmediyse şayet o zaman 2014 E3 te gösterdikleri video hangi oyuna ait diye sormak istiyorum? Yoksa o oyun bu oyun değil mi!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eskiden bu yana hep yazdığımız lakin konsol kullanıcıların kabul etmediğini resmi dilden UBI söylüyor "PC'de konsollarla dengede tutmak zorundayız yoksa ortaya adil olmayan bir iş çıkar" yani senin E.Kartı fiyatına 1000tl'ye aldığın konsol PCnin yapabilecekleri yayında rakip bile olamaz...

    Sadece kendilerini iyi hissetmeleri için Çoklu platforma çıkış yapan oyunlarda görselliği eşitliyorlar, exc oyunlarda grafiğe abanınca "bu görsel PCde yok" biz buna halka dilinde züğürt tesellisi diyoruz
  • Adamlar her yıl downgrade yaparak oyun çıkarıyor.Oyuncular Hem tepki gösterip hemde oyunu alıyorlar sonrada ubisofta suç atıyorlar downgrade yapıyor diye.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.