Şimdi Ara

3DM Korsan Grubu, PC Piyasasındaki Gelirlerin Artması İçin Havlu Attı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     En son Denuvo koruma sistemi karşısında yaptıkları açıklamalarla beraber oyun dünyasının gündemine gelen 3DM isimli korsan grubunun zor anlar yaşadığı Just Cause 3 geç de olsa kırılmıştı. Konuyla ilgili korsan oyun endüstrisinin yakında sona erebileceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan grubun lideri Bird Sister, yeni bir açıklamayla karşımıza çıktı. Bird Sister, 3DM'nin korsan oyun endüstrisinden bir süreliğine çekildiğini açıkladı.
     
        Aslına bakarsanız 3DM'nin aldığı bu karar bir yandan PC oyun endüstrisinin yararı adına alınmış. Bird Sister'ın yaptığı açıklamalarda, alınan kararın seneye bir kez daha gözden geçirileceği ve PC oyun gelirlerindeki duruma göre ekibin yeniden bu işe devam edebileceğiyle ilgili sözler yerini aldı. Bakalım 3DM'nin aldığı karar oyun endüstrisine ne gibi bir etkide bulunacak?
     








  • boyle sacma neden mi olur bu zamana kadar cok iyidi sanki gelirler hatta su anda steam'in kullanımın yaygınlaşmasıyla iyi durumda gelirler.bu işin arkasında başka bir iş var.
    bu arada just cause 3 gercekten kırıldı mı?
  • 3DM'nin bu kararından sonra inşallah korsan biter ve oyun fiyatları düşmeye başlar , PC'ye çıkmayan oyunlar çıkar ve daha çok Türkçe oyun görürüz.
    3DM bıraktıktan sonra Oyun firmaları umarım "nasıl olsa korsan oyun yok basın zammı PC oyunlarına " demezler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Denuvo

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stalker(1979)

    3DM'nin bu kararından sonra inşallah korsan biter ve oyun fiyatları düşmeye başlar , PC'ye çıkmayan oyunlar çıkar ve daha çok Türkçe oyun görürüz.
    3DM bıraktıktan sonra Oyun firmaları umarım "nasıl olsa korsan oyun yok basın zammı PC oyunlarına " demezler


    Oyunları orjinal alan biri olarak korsanın bitmesini istemem. Oyunu almadan önce bana deneme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda korsan oyunun bitmesi fiyatların düşmesine değil artmasına neden olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu adamlar nereden kazanıyor da bu işleri yapıyorlar?
  • korsan biterse fiyat yükselirciler gelmeden diyecektim yine gelmişler
  • yahu tamamda kim sallıyor 3DMi en berbat sürümler bunların ki ayrıca just cause 3 kırıldı mı gerçekten?
    ayrıca steam sağolsun dün bir torrent sitesinde son konular hep şu kadar paraya oyun tavsiyesi gibiydi değişim var kesinlikle ama saçma sapan fiyat çeken firmalar yüzünden korsana gün doğuyor xcom 2 220 tl iken witcher 3 80 tl ayıptır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsan bitsin de görün asıl ubisoft ve ea'yi.oyunları 70 dolar seviyesine çekerler bir de tam olur oh oh.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grup sürekli bu tip açıklamalar yapıp gündeme geliyordu, büyük ihtimalle para aldılar bu konuyla ilgili, şov yapıp korsan bitti ayağına getirmeye çalışıyorlar. Ayrıca Just Cause kırılmadı.
  • Just Cause 3 daha kirilamadi! 3DM böyle bir karari muhtemelen beceremedikleri icin yapti. Bu adamalar sitelerine girenlere Reklam göstererek para kazaniyorlar. Bu insanlari siteye cekmek icin de yapilmis olan bir aciklama olabilir. Sunu da bilmek lazim tek korsan gurubu 3DM degil. Daha bir cok gurup var. Ve simdiye kadar kirilamayan tek sistem Denuvo sistemi. Bu sisteme de su oyunlar sahip simdilik hala kirilamamis olan. Just Cause 3, Rise of the Tomb Raider ve Far Cry Primal. Muhtelemen Ubisoft gelecek bütün oyunlarinda bu sistemi kullamaya devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 8 Şubat 2016; 15:54:41 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Denuvo nun gidişatı Rise of the Tomb Raider ile belli olacak. Skidrow hala crack çıkarmaya uğraşıyor yaptıkları duyuruda hali hazırda ellerinde çalışan crack mevcut ,birkaç oyundan atma ve çökme problemi dışında şuan da onunla uğraştıklarını dile getiriyorlar ve sözde bu akşam crack in yayınlanacağını söylüyorlar.Denuvo nun kaderi bence buna bağlı bu oyuna sağlam crack çıkartırsalar denuvo nun da devri kapandı kapandı demek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • korsan biterse oyun fiyatları dahada yükselir bence

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • valla benim hiç umrumda değil, allaha şükür işim var 1300tl gelir 400tl eve veririm gerisi benimdir. sultanlar gibide bekarım ve özgürüm paramla istesem aylık 400tlik oyun satın alabilirim. sonra evde hem hoplarım hem zıplarım keyfimi sürerim yani, hani evli ve çocuklu elemanlar düşünsün hacı bu onların sorunu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Denuvo simdiye kadar bircok kez kirildi (FIFA 15, Lords of the Fallen, Dragon Age: Inquisition, Batman: Arkham Knight, MGS V, Mad Max) ve firma her seferinde o aciklari kapatmayi basardi ve su anda Crackerlarin kullanabilecegi acik kalmadi. 3DM ve CPY oyunlara cikardiklari crackler ile Denuvo'nun nerde acika sahip oldugunu gösterdiler. Bu yüzden Denuvo'nun devri kapanir diye bir sey yok. Adamlar sürekli gelistiriyor sistemlerini ve simdiye kadar en istikrarli koruma sistemi gelistiricileri. Eee nede olsa hemşom olur kendileri bana 4 km uzakta firmalari
  • 3DM hiçbir zaman doğru sürüst bir gurup olmadıki. Sürekli virüs programlarına takılan birşeyler oluyordu. Doğru sürüst çalışmıyorlardı.

    Bu adamlar iş yapmazsa oyun fiyatları patlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alike03

    Denuvo simdiye kadar bircok kez kirildi (FIFA 15, Lords of the Fallen, Dragon Age: Inquisition, Batman: Arkham Knight, MGS V, Mad Max) ve firma her seferinde o aciklari kapatmayi basardi ve su anda Crackerlarin kullanabilecegi acik kalmadi. 3DM ve CPY oyunlara cikardiklari crackler ile Denuvo'nun nerde acika sahip oldugunu gösterdiler. Bu yüzden Denuvo'nun devri kapanir diye bir sey yok. Adamlar sürekli gelistiriyor sistemlerini ve simdiye kadar en istikrarli koruma sistemi gelistiricileri. Eee nede olsa hemşom olur kendileri bana 4 km uzakta firmalari <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_big.gif" align="middle" border="0" alt="">


    bilgisayar ,yani yazılım dediğin olay 1 ve 0 lardan oluşur daha tabana inersen kandansatörlerden ibaret elektriği ver elektriği kes mantığı birnevi 1 lerin olduğu yerde her zaman 0 lar ,0 ların olduğu heryerde her zaman 1 ler olacaktır mutlaka bu yazılımın mantığı bu. Hiçbir zaman açığı olmayan bir yazılımdan söz edilemez sadece geliştirmek - kırmak için geçen süre geliştirme süresi ne kadar uzarsa kırılma süreci de o kadar uzayacaktır. Yani denuvo bütün açıklarını kapattı tüm gedikleri tıkadı artık kırılamaz diye birşey söz konusu değildir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ubisoft EA dayasın dlc leri yarım oyun yapsın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 3DM'den ibaret değil, Amiga500 bu yana var olan release grupları Skidrow ve Reloaded Denuvo'yu patlatabilirler...
  • Bu 3DM'de crack grubu mu dedikoducu ev hanımı mı belli değil. Varsın uzak olsun şu ana kadar bir faydasını da görmedim zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.