Şimdi Ara

Starbreeze, StarVR'ı Denemek İsteyenler İçin Deneyim Alanları Kuruyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Payday serisinin ve Brothers: A Tale of a Two Sons'ın geliştiricisi Starbreeze tarafından geliştirilen 5120x1440 çözünürlükte 2 ekranıyla en geniş görüş açısına sahip VR seti olarak lanse edilen StarVR adına geliştirici firma bazı çalışmalar yürüttüğünü duyurdu.
     
         Buna göre önümüzdeki ilkbahar veya yaz aylarında, Los Angeles'ın bazı bölgelerinde Starcade adı verilen noktalar oluşturulacak. Buraya gelen teknoloji meraklılarına, üst seviye VR deneyimi yaşatmayı vadeden Starbreeze aynı zamanda daha önce hakkında çok fazla detay paylaşılmayan Overkill's The Walking Dead'i de ilk defa Starcade kapsamında son kullanıcıyla buluştaracak.
     
         Konuyla ilgili konuşan üst düzey yönetici Emmanuel Marquez'de duyuru vasıtasıyla geliştiricilere çağrı yaptı ve "Bu deneyimi daha iyi noktalara taşımak için geliştiricilerle ve kullanıcılarla fikir alışverişinde bulunmak ilk etaptaki en büyük önceliğimiz" dedi.
     
         Henüz teknik özellikleri dışında hakkında çok fazla bilgi bulunmayan StarVR'ın sanal gerçeklik teknolojileri arasında nasıl bir yer edinececeği de merak konusu.
     








  • Oculusun fiyatını gördünkten sonra bunun fiyatını düşünmek istemiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oculusda pahalı olur bu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.