Şimdi Ara

GTA Serisinin Yapımcısının Patronu Firmadan Ayrıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Oyun dünyasının en önemli oyun geliştirme stüdyolarından Rockstar North'u en iyi Grand Theft Auto serisiyle tanıyoruz. Yaklaşık 20 seneden beri Rockstar North'ta görev alan ve firmada patronluk yapan Leslie Benzies için bir ayrılık haberi geldi.
     
        Oyun sektörünün önemli sitelerinden Kotaku'yu daha önce yaptığı sızıntılardan tanıyoruz. Bugün yeni bir sızıntı haberi yayınlayan Kotaku'da çıkan habere göre Leslie Benzies, Rockstar North'taki görevini bıraktı. Sadece Grand Theft Auto serisinin değil, Red Dead Redemption gibi Rockstar bünyesinde bulunan diğer yapımcıların oyunlarına da destekte bulunan Rockstar North için bu ayrılık haberi bayağı büyük bir önem taşıyor. Zira Benzies, Rockstar Games için önem açısından firmanın patronları Sam ve Dan Houser'dan sonra gelen isim olarak biliniyor.
     
        Rockstar Games haberin çıkmasından çok kısa bir süre sonra durumun doğruluğunu onayladı. Hatta aslına bakarsanız Leslie Benzies'in Rockstar Games'ten ayrılışı 1 Eylül 2014 tarihinde yaşanmış. 1 Eylül'de uzun soluklu bir tatile çıkan ve tatil kapsamında hâla Rockstar North çalışanı olarak görünen Benzies, dönüşünde resmi olarak firmayla bağlarını koparmış.
     








  • adam şimdi 16 ay tatil yapıyor rockstar adama bişey demiyormu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Son oyunda GTA IV'e nazaran pek bir yenilik yoktu, hatta kırpılanlar oldu. Sınıra gelindi, artık yapılabilecek yenilik kalmadı desek yeridir. Bu aşamada ayrılması isabet olmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O nasıl tatil ya öle :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: patren

    adam şimdi 16 ay tatil yapıyor rockstar adama bişey demiyormu


    ücretsiz tatil, ücretsiz tatile patron bişi demez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Son oyunda GTA IV'e nazaran pek bir yenilik yoktu, hatta kırpılanlar oldu. Sınıra gelindi, artık yapılabilecek yenilik kalmadı desek yeridir. Bu aşamada ayrılması isabet olmuş.

    Alakasi yok Gta da yapacak birşey kalinmadigi falanda yok. Gta 4 ten bambaska oyuna nasil farkli değil dedin anlamadım. Her Gta oyununda olan bir olayı nasil youlrumlamissin. Her Gta oyununda yeni seyler getirilir eski seyler çıkarılır güzel olsa bile. San andreasta ki birsürü öğeyi çıkarıp bir sürü yeni sey getirerek Gta 4 ü getirdiler. Aynısını Gta 5 te yaptılar. Tıpkı senin bindiğin arabadan durmadan spawn olması durumunu duzeltmedikleri gibi kasıtlı yapıyorlar çünkü her oyun kendine has şeyleri kalsin istiyorlar. Üstünden zaman geçsede her oyun icin "şu su güzeldi busu güzeldi" denilebilmesini istiyorlar. Gta serisi cgi seviyesine geçmeden yolun sonuna GE LE MEZ. Bütün yapilabilecek şeyleri tek bir oyunda toplasalar dahi ayni özelliklere sahip avatar seviyesinde cgi bir gta çıkacağı zaman yine rekor üstüne rekor kırar. Bu oyunu herkes film kalitesinde oynamak ister,birde haritayi değiştirirsin diger bütün özellikleri ayni biraksan bile alsana oyun. İşleyişi gerçek hayat üzerine olan bir oyunda ve teknoloji olarak henüz gerçekçilik sınırlarını zorlamaya en az 1 2 nesil varken bu oyunun tıkandığını nasil düşünüyorsun anlamıyorum. Neye dayanarak yani. Konuyla alakalı olarakta Rockstar North dağıtılmadıgı sürece cok etkilemez heralde. Belli bi kültür yetişmiş ve devleşmiş bir firmada şu saatten sonra tek bir adama bağlı kalmayı asmislardir çoktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nerdeyse tüm R* oyunlarının Credits'inde var.Rockstar cephesinde bir boşluk bırakacak mı, ya da radikal değişikliklere gidilecek mi göreceğiz..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamda bıkmış r* ın gta 5 i sağmasından 2.5 yıldır gta 5 le oyalıyorlar yeter artık yeni oyunlar istiyoruz r*

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni oyunlar istiyoruz diyen kisiler olmus guldum sadece

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Belki de GTA'yı GTA yapan anahtar kişilerden birisiydi. Kötü olmuş ayrılması.
  • Neden ayrılmasın ki 20 yıldır R* bünyesinde çalışmış destek olmuş..
    Unuttuk yorum yazan kişiler ölümsüz yaşlanmıyorlar... şaşırmaları normal
  • Vay be adamların her oyununda bu adamında adı vardı. Başka biri gelince ne gibi değişiklikler olur göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.