Şimdi Ara

XCOM 2'nin Kenar Mahallelerine Göz Atın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •       PC oyuncularının merakla beklediği yeni XCOM oyunu XCOM 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Geliştirici ekip bu sefer oyunun varoş bölgelerine ait görüntüler paylaştı.
     
           XCOM 2'de farklı farklı oyun alanlarının bulunacağını hatırlatalım. Yapım 5 Şubat'ta PC'ye özel olarak çıkışını yapacak. Bahsettiğimiz görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.








  • copy paste görüyorummm.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu mu şimdi 220 liralık oyun?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oyundada xcom ekibine türkiye dışında daha okuma bilmeyen insanların bulunduğu afrika ülkelerini vardı.Gana adamı alıp ekibine koyabiliyordur ama ne Türkiyeye göreve gediliyordun nede türk birini ekibine alamıyordun.Onu geçtim gerçektende xcomun türk oyuncusuda fazla.İlk oyunda multyde sürekli karşılaşıyordum.Yani türkiede satın alınan oynan bir oyun.Buna rağmen ilk oyunda bizi ülke olarak saymadılar görmediler hadi eyvallah ulan 2. oyunda bari türkçe koy.Sonuçta 210 liradan satışa koymuşsununuz.2k games kadar türkleri hor gören ve ülke bile saymadan başka bir şirket yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • konsollarıda çıakrtsaylarmış pc de hiç bir şekilde adam akıllı para kazanamazlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SenJi

    İlk oyundada xcom ekibine türkiye dışında daha okuma bilmeyen insanların bulunduğu afrika ülkelerini vardı.Gana adamı alıp ekibine koyabiliyordur ama ne Türkiyeye göreve gediliyordun nede türk birini ekibine alamıyordun.Onu geçtim gerçektende xcomun türk oyuncusuda fazla.İlk oyunda multyde sürekli karşılaşıyordum.Yani türkiede satın alınan oynan bir oyun.Buna rağmen ilk oyunda bizi ülke olarak saymadılar görmediler hadi eyvallah ulan 2. oyunda bari türkçe koy.Sonuçta 210 liradan satışa koymuşsununuz.2k games kadar türkleri hor gören ve ülke bile saymadan başka bir şirket yok.

    bu oyunda türkiye var hocam türkçe destedği muhtemelen yoktur amahttps://www.youtube.com/watch?v=kqLNE8VXDGU @5.31 de görülebileceği üzere askerlerde türkiye seçeneği var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Güzel görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.