Şimdi Ara

Valve ve HTC'nin Sanal Gerçeklik Kaskının Yeni Modeli Sızdırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •     Valve ve HTC'nin ortaklaşa bir şekilde üzerinde çalıştığı sanal gerçeklik projesi HTC Vive'ın çıkışı önümüzdeki senenin Nisan ayına ertelenmesinin hemen ardından yeni bir sızıntı yaşandı. HTC Vive'ın kaskının ve kontrolcüsünün yeni modeli sızdırıldı.
     
        Reddit üzerinden yayılan sızıntıdaki yeni kask modeline baktığımızda tasarım olarak çok büyük farklılıkları görmüyoruz. Ancak kontrolcü cephesinde yapılan tasarım değişikliği görünüş olarak daha hoş bir yapıya sahip. Cihazın tüketici modelinin Nisan ayında çıkacağı, Ocak ayında da CES 2016 fuarının düzenleneceğini göz önünde bulundurursak, bu sızıntıların CES 2016 için hazırlanan bir duyuruya yönelik olduğunu kolay bir şekilde tahmin edebiliriz. 
     
     (Yeni)


    (Eski)


    (Yeni)


    (Eski)








  • Fiyatı da en aşağı 1500$ olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nasıl fark yok yenisi resmen çağ atlamış daha oval hatlara sahip olmuş . Taç kısmı bunu ve kablo işini çözdülerse tadından yenmez . Fakat bir hayli pahalı olacaktır ucuz olmasını beklemek hayal olur .

    400-500 $ dan başlar diye düşünüyorum . Zira bunun için birde 2016 model kartlar lazım olacak maalesef düşük bütçeli PC sahiplerine hiç ama hiç hitap etmiyor .

    Türkiye fiyatına gelirsek vergisiydi , kuruydu çarpanıydı derken 2500 TL yi bulur belki daha fazla bile olabilir . Hemen alınacak bir cihaz ve teknoloji olduğunu sanmıyorum . Hele hele HTC Vive boş oda istiyor . Hadi benim odam geniş ben kurtardım ama ya başkasında var mı bu kadar alan ? Ancak salona kurulacak bir cihaz olacak ya da bu odada yürüme işinden vaz geçilecek .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • cihaz küçürmüşte acaba fiyatı nasıl olcak zaten pcde en az gtx 970 li sistem istiyorsa zaten belki oyununa göre 980 ti bile gereksinim ortaya çıkabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 19 Aralık 2015; 16:06:56 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.