Şimdi Ara

Tomb Raider Yapımcısı Crystal Dynamics'in Patronu Firmadan Ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Legacy of Kain ve Tomb Raider gibi önemli oyun serileriyle tanıdığımız Crystal Dynamics, bu sene de önemli bir proje ortaya koymuş ve Rise of the Tomb Raider'ı biz oyuncularla buluşturmuştu. 10 seneden beri Crystal Dynamics'te görev alan firmanın patronu Darrell Gallagher, Rise of the Tomb Raider'ın ardından firmadan ayrıldığını açıkladı.
     
        Sadece Crystal Dynamics'in patronluğunu değil, aynı zamanda Square Enix'in batı ülkelerindeki stüdyolarının ve projelerinin de yöneticiliğini yapan Gallagher, koltuğunu firmanın deneyimli iki ismi Scot Amos ve Ron Rosenberg'e devretti. Yaptığı açıklamalarda Gallagher, bu iki ismin zaten son aylarda yöneticiymiş gibi görev aldığını ve kendilerinden şüphesinin olmadığını söyledi.
     








  • "Gallagher, koltuğunu firmanın deneyimli iki ismi Scot Amos ve Ron Rosenberg'e devretti. Yaptığı açıklamalarda Gallagher, bu iki ismin zaten son aylarda yöneticiymiş gibi görev aldığını ve kendilerinden şüphesinin olmadığını söyledi. " Adamı küstürmüşler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • adam günah keçisi olmuş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • tomb raiderla nasıl bir inovasyon yakalayacaklar merak ediyorum. oyunun belli bir çizgisi var. onun dışına çıkmadan yıllarca ürün vermeleri lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bilemem ama şayet xbox exc. yapıp düşük satış rakamından kaynaklandıysa iyi olmuş. TR gibi köklü bir oyunun herhangi bir platforma exc. olması en baştan saçmaydı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence bu haberle birlikte, Rise of the Tomb Raider'ın Ocak ayında PC için geleceği ile ilgili iddalar güçlenmiş oluyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.