Şimdi Ara

Dedikodu: Cyberpunk 2077, 2016'da Çıkabilir!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Son dönemde hikaye odaklı olarak çıkan, oyuncuların gönlünde taht kuran ender oyunlardan birisini olmayı başaran ve The Game Awards 2015 etkinliğinde yılın oyunu ödülünü anasının ak sütü gibi hak eden The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED'e yakın kaynaklardan heyecan verici söylentiler var!
     
    The Witcher 3'ün çıkışı defalarca ertelenince fazlaca eleştirilen CD Projekt'in merak uyandıran yeni RPG projesi Cyberpunk 2077'nin bizi o kadar bekletmeyeceği söylentileri, firmaya yakın kaynaklar tarafından şu aşamada "dedikodu" olarak internette dolaşmaya başladı bile. 2012 yılında duyurulan yapımın 2016 yılında çıkış yapması konuşuluyor ancak daha önce 2017 yılına kadar Cyberpunk adına fazla bir şey yapılmayacağı yapımcı firma tarafından açıklanmıştı. 
     
    Bu seneye damgasını vuran The Witcher 3'e ücretli / ücretsiz destek vermeye devam edecek olan firma Heart of Stone'un ardından 2. genişleme paketi Blood and Wine ile Geralt'ın macerasını bir süre daha gündemde tutacağa benziyor.
     
    Bu arada unutanlar için Cyberpunk'ın harika duyuru videosunu bir kez daha hatırlayalım...








  • daha 2 yılı var bu oyunun boşa heyecan yapmaya gerek yok
  • Sanmam. Anası gelip süt verse gene çok erken

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2017 nin 2. çeyreğinden önce göremeyiz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mümkün değil 2016. 2018 için duyurulur ertelenirse de 2019 ortalarında çıkar Witcher 3 gibi. Witcher 3 2015'te çıktı, ondan daha kapsamlı bir oyunu tamamlamaları en az 3-4 yıl alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu gündemde çalışmaları bunlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2017 hatta 2018'den önce zor. Ama çıkarsa oynarız tabi
  • bu oyunda büyük ihtimalle Ciriyi görücez yada easter egg olarak çıkacak biyerlerde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapıma 2012 yılında başlanmış 2017 yılı uzak bir ihtimal değil.

    Bence bu oyun rpg kavramını tamamen değiştirecek çok degisik ve orjinal fikirler bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarım yamalak çıkacaksa hiç çıkmasın cd projecti takdir ediyorum oyuncuya değer veriyorlar ama witcher 3 deki stuttering sorunu da görmezden gelemem. Grafikler herşey harika ama performans sıkıntısı varsa oyundan aldığım zevk bir hayli düşüyor benim için

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yav he he. bari usturuplu sallayın da inanalım...
  • İmkanı yok en erken 2017

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanmam, mümkün değil. Adamlar kendi açıkladı daha çok uzun bir yolumuz var diye.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2017 de çıkar
  • Erken çıkacağını hiç sanmıyorum tabi ki firmanın iş dağılımını bilemiyoruz ama Witcher 3 ile yıllarca uğraşmışken ve hala uğraşırken onun ayarında bir oyun yakın zamanda gelmeyecektir.
  • Erken çıkartmazlar bu firma öyle her sene 1 oyun çıkartalım mantığıyla çalışan 1 firma değil heleki Witcher gibi büyük bi oyun yapıyorlarsa en erken 2017'de belki gelir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok önceden açıklama yapmışlardı 2016 yılında yeni oyun beklemeyin Witcher 3 eklentisi yayınlayacağız diye. 2017'de gelir bu yeni oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gultekinlive kullanıcısına yanıt
    tam olarak değil bu durum çoklu ekran kartlarında ortaya çıkıyor. Çoklu ekran kartı teknolojisi ilk çıktı zaman kartlar şimdiki kadar hızlı olmadığından ve oyunların çoğu desteklemediği için çok daha belirgindi. Olay şu kısaca iki kart çok küçük zaman aralıklarında olsa bile kareleri birbirinden farklı zmanlarda renderlediği için ekranda ani takılmalar oluyor ama fps değerleri düşmüyor yani bize görünen yine takılma aslında. Şimdi bu durum halen var kartlar artık çok hızlandı gözümüz bunu algılamıyor ama witcher 3 de yazılımsal olarak bir sıkıntı heralde ki r9 280x crossfire açık oyunu oynarken bu stuttering den oyun oynanmıyordu oyun sabit 60fps gösteriyor ama oynayamıyorsun. En iyi tek kartı açıp sabit 30fps ile oynamak. Haa onda bile stuttering sorunu var ama iki karta göre çok daha az. Forumlarda, youtube da millet baya sıkıntı yaşamış bu konuyla ilgili birçok çözüm önerisi var denedim ama yararı olmadı. Nvidia kullananlarda AMD kullananlardan da şikayet vardı forumlarda. Belki daha çok amd ye has bir durum olabilir. Dün gtx960 aldım birde onda deniyeceğim eğer sorun yoksa büyük ihtimal amd'nin oyunla olan uyumsuzluğu yüzündendir.




  • CD Projekt Ubisoft'u geçti. Zırt pırt acele edip yüzlerce buglu, downgradeli oyun çıkarmaya başladı. Kısa ara ile her sene oyun yaparsa kesin sorunlar olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gultekinlive

    Oyun motoruyla alakalı herhalde mesala Halo 3 ve Reach'te bir uçurumun kenarına gelip manzarayı izlemek için analoğu çok hafifçe ittirerek kamerayı gezdirdiğimde tık diye anlık kare atlama oluyordu.
    Ama Destiny de böyle bir şey fark etmedim. Optimizasyon işi mesela Black Flag da daha ileri oyun 30 fps ama takılmalar çok fazla acayip göz yoruyor 360 ta

    büyük ihtimalle, böyle bir sorunun konsolda olabileceği de aklıma gelmezdi ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.